Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

az önce tesmeri aradım adamın sesi aynı bkm mutfaktaki ersine benziyodu ama ;D ;D

bu hafta kesin acıklanacak dedii

shatz ' Alıntı:
bende bizim odayı aradım sormak için ellerine gelen veya yolda olan bişeler varmı diye bana ne derse beğenirsiniz.hayır hanımefendi açıklanmadı ama size bir önerim var dedi..kodluyorum yazın dedi www.tesmer.org.tr ye girerseniz ordan sonuçlar açıklanınca yayınlanır ... yemin et dedim kuran çarpsın de dedim ay valla inanmam dedim :D :D:D siz söyleyin uzaktan çokmu saftirik bişeye benziyorum neden böyle dedi bu kadın bana :D :D :D

:D :D :D

arkadaşlar istanbul odasını arayan varmı?

k_celik33 ' Alıntı:
LordBlue ' Alıntı:
k_celik33 ' Alıntı:
Arkadaşlar az önce mersin smmm odası yönetiminden bir tanıdıkla görüştüm beni saat 14:30 da ara dedi haberiniz olsun galiba bugün dananın kuyruğu kopuyor...
neden arıcam diye sordunmu peki ,onada dedinmi galiba bugun açıklanıcak diye.onun cevabı ne oldu.diyaloğun gerisini de bilmek isteriz
Kendisi Tarsusta mali müşavir zaten.Mersin e çağırmışlar yönetim kurulu toplnacakmış.Zaten o da sonuçlar için toplanacaklarını tahmin ediyor çünkü her açıklama öncesinde toplanıyorlarmış.Kendisini aramamı söyledi çünkü başkan normalde hep kendisi arar.Şimdi ben ararsam ayıp olur sen ara başkanla görüştüreyim dedi. ööle işte...25 dk kaldı...
teşekkürler arkadaşım

İnspector ' Alıntı:
Anasını satayım ya. Anadolu liseleri sınavına gireriz iptal olur. Üniversite sınavına gireriz iptal olur. Smmm sınavına gireriz açıklanmaz....

81'li misin sende? :)

SADIK AYDIN ' Alıntı:
az önce tesmeri aradım adamın sesi aynı bkm mutfaktaki ersine benziyodu ama ;D ;D

Ersine mi benziodu :)
Öyle ya da böyle bu hafta açıklanacak bu kadar bekledik rahat olun bence en kötü cuma açıklarlar

owf ' Alıntı:
SADIK AYDIN ' Alıntı:

Öyle ya da böyle bu hafta açıklanacak bu kadar bekledik rahat olun bence en kötü cuma açıklarlar

Pazar çok güzel hareketlerde Ersin açıklasın . Kazanan adayların isminden sonra "ci cuvvv" desin ;D

İnspector ' Alıntı:
kakbas ' Alıntı:
İnspector ' Alıntı:
Anasını satayım ya. Anadolu liseleri sınavına gireriz iptal olur. Üniversite sınavına gireriz iptal olur. Smmm sınavına gireriz açıklanmaz....

81'li misin sende? :)

Evet malesef =)
ben de 82 liyim ama benim de aynı akibet başıma geldi offff offfffffffffff :'(o üniv sınavı iptal olmasaydı belki de mali müşavir olmayacaktım sayısal bölüm mezunuyum mühendislik seçecektim ikinci sınavım kötü geçti sınavda kilitlendim mecburen iibf okudum ondan sonrasını zaten hepimizin başına gelenler işte...

k_çelik 33 10 dakkikan kaldı.heycanla bekliyoruz.

[/quote]

[/quote]

Pazar çok güzel hareketlerde Ersin açıklasın . Kazanan adayların isminden sonra "ci cuvvv" desin ;D

:D :D :D
katılıyorum ersin açıklarsa güleriz :))
[/quote]

İnspector ' Alıntı:
owf ' Alıntı:
SADIK AYDIN ' Alıntı:

:):):) ci cuvvvvvv!! sonra da neyin peşinde olduğumuzu sorar heralde

ilave olarak dikey geçişle myo dan işletmeye geçersin sen 1 yıl fark ders verirsin 3. sınıfa geçtiğinde senin bölüm farksız geçme hakkı kazanır. smmm staja başlama sınavına girersin diğer okul ve sınıflarda hesap makinesi kullanmak serbest olur senin girdiğin sınıfta olmaz. senden önceki dönemde sınavı kazananların stajı 6 ay geriden başlar seninki 3 ay sonra başlar. burdaki sen yani ben 81 liyimdir. şimdi aklıma gelenler bunlar.

Dışardan takip etmek daha stresli bişeymiş :) Foruma yazınca sinirin geçiyo biraz.

selam arkadaslar;
bizim mart sinavi icin son basvuru tarihimiz; 15 subat degil mi?
o basvuru icin yine evrak vs hazirlamamiz gerekecek mi??

(ben aralikta ilk kez girmistim de, cahilligimi mazur gorun)

bunlar sinav sonuclarini cuma aciklarlarsa ; biz ne zaman basvuruyu yapicaz; ???

iliadin ' Alıntı:
ilave olarak dikey geçişle myo dan işletmeye geçersin sen 1 yıl fark ders verirsin 3. sınıfa geçtiğinde senin bölüm farksız geçme hakkı kazanır. smmm staja başlama sınavına girersin diğer okul ve sınıflarda hesap makinesi kullanmak serbest olur senin girdiğin sınıfta olmaz. senden önceki dönemde sınavı kazananların stajı 6 ay geriden başlar seninki 3 ay sonra başlar. burdaki sen yani ben 81 liyimdir. şimdi aklıma gelenler bunlar.

81'li olmak ayrıcalıktır.

businessman ' Alıntı:
selam arkadaslar;
bizim mart sinavi icin son basvuru tarihimiz; 15 subat degil mi?
o basvuru icin yine evrak vs hazirlamamiz gerekecek mi??

(ben aralikta ilk kez girmistim de, cahilligimi mazur gorun)

bunlar sinav sonuclarini cuma aciklarlarsa ; biz ne zaman basvuruyu yapicaz; ???

İlk başvurudan sonra evrak yok sadece para var. Parayı yatırıyorsun. İnternetten ders seçiyorsun. Sonra ders çalşıyorsun, sınava giriyosun, seni arasınlar diye bekle bekle anan ağlıyor. Mevzu kısaca bu.