Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

ocakta açıklanacağını düşünerek ne kadar büyük bir hayalin peşindeymişim ::)

teşekkürler arkadaşım.hayırlı haberlerini bekliyoruz

owf ' Alıntı:
businessman ' Alıntı:
akkaya ' Alıntı:
arkadaşlar,
sizinle bilgi paylaşmaya korkuyorum, çünkü hemen itham ediyorsunuz ama biraz önce odadan bir mail aldım. ( dün atmıştım ne zaman açıklanır diye) ( ordan bir bayanla mailleşiyorum.)
yanıt geldi. Çarşamba günü belli olacakmış diyor.
Sakın saçma sapan şeyler yazmayın eğer inanmıyorsanız özelden mail adresinizi yazın size mail atarım.

ben de zaten carsamba tahmin ediyordum;

oyleyse bugun bazilarimizin aranmasi lazim , diy mi??

hadi bakalim;
tlf. gelen yazsin buraya

paylaşım için teşekkürler

rica ederim.

Stresten saçlar beyazladı mideme kramp girdi. Smmm olsam noolcak artık ya motoru bozduk, tahtalardan 4-5 tanesini kırdık =))

turmob 'un cok yakinda smmm olacak insanlara yaptigi su muamele gercekten de icler acisi.

su tarihte aciklanacak diyemiyorlar;

deinler 20 subat,
15 subat

neyse bilelim.

sanki devlet sirri, nedir bu yaaaa..

zaten sinavlari yapis sekillerinde bile bize ne kadar saygi duyduklarini gorduk;

sinava yarim saat kala isim listeleri aciklaniyor; kim nerde sinava girecek son anda belli oluoyr; kosa kosa sinifini arayip buluyorsunn vs vs vsssss

canann ' Alıntı:
akkayacım neden böyle yaptın acaba yeni üyemisin dedim genelde eskiler yenileri dışlıyodu da :>

tedbiri baştan aldım. Yeni değilim ama çok eskide değilim.

arkadaşlar beklemekten usandım artık dışardan takip ediyordum dayanamadım artık ama umudumuzu yitirmeyelim inş. sonuçlar güzel olacak ;D

ESRA 2 ' Alıntı:
hangi oda ile mailleştiğinizi merak ettim
Mersin smmmo. ama mailleşmiyorum telefonla görüşüyorum.Yani elleşmiyorum dilleşiyorum ;D ;D (biraz kafayı çizdim galibe ;D ;D

ugly666 ' Alıntı:
akkaya arkadaşım çarşamba belli olacaksa tesmerin eline geçti notlar üst yazılarını yazıyorlar odalara şu anda.

banada öyle geliyor.. Bende bugün bekliyordum çünkü dün yücel beyle görüştüm bugün için kesin demişti. ama olmadı.

beraberlik ' Alıntı:
arkadaşlar beklemekten usandım artık dışardan takip ediyordum dayanamadım artık ama umudumuzu yitirmeyelim inş. sonuçlar güzel olacak ;D

güzel olmazsa bak döverim seni :D

Acaba sorumlu SMMM yada YMM staj notu olarak kıllığına 45 verirse ne olur ??? ??? ???

arkadaşlar hasan abiyi aradım henüz ellerine geçmemiş. sonuçların tesmerin elinde olmadığınıda söyledi.