Kullanıcı Adı ' Alıntı:az önce tesmeri aradım sınav sonuçlarının yarın açıklanacağını söyledi telefona çıkan bayan. Bugün de aramalar başlar herhalde
+1mavimavi ' Alıntı:ecrin irem ' Alıntı:arkadaşlar geçen gün sonuçların ne zaman açıklanacağını sormak için aradığımda 60 gün doldu neden açıklamıyorsunuz dediğimde 54 günde açıklayınca iiii 60 olunca niye kötü olduk demişlerdi bana da
bu lafı bana diyecekti telefonda dalardım valla
had bilmek lazım
mavimavi ' Alıntı:Kullanıcı Adı ' Alıntı:az önce tesmeri aradım sınav sonuçlarının yarın açıklanacağını söyledi telefona çıkan bayan. Bugün de aramalar başlar herhalde
???
neden arıcam diye sordunmu peki ,onada dedinmi galiba bugun açıklanıcak diye.onun cevabı ne oldu.diyaloğun gerisini de bilmek isterizk_celik33 ' Alıntı:Arkadaşlar az önce mersin smmm odası yönetiminden bir tanıdıkla görüştüm beni saat 14:30 da ara dedi haberiniz olsun galiba bugün dananın kuyruğu kopuyor...
deprem sel felaketi dışında ertelenmez.yada soru kağıtlarının zayi olması lazımsevtug ' Alıntı:arkadaşlar marttaki sınava başvuru tarihinin uzama ihtimali çok yüksek ama sınavın birkaç hafta ertelenme ihtimali var mı sizce??özellikle eskilere soruyorum.. ymm sınavları ertelenmişti galiba 2009 da.
burakay ' Alıntı:hadi odalar hadi yapabilirsiniz
Kendisi Tarsusta mali müşavir zaten.Mersin e çağırmışlar yönetim kurulu toplnacakmış.Zaten o da sonuçlar için toplanacaklarını tahmin ediyor çünkü her açıklama öncesinde toplanıyorlarmış.Kendisini aramamı söyledi çünkü başkan normalde hep kendisi arar.Şimdi ben ararsam ayıp olur sen ara başkanla görüştüreyim dedi. ööle işte...25 dk kaldı...LordBlue ' Alıntı:neden arıcam diye sordunmu peki ,onada dedinmi galiba bugun açıklanıcak diye.onun cevabı ne oldu.diyaloğun gerisini de bilmek isterizk_celik33 ' Alıntı:Arkadaşlar az önce mersin smmm odası yönetiminden bir tanıdıkla görüştüm beni saat 14:30 da ara dedi haberiniz olsun galiba bugün dananın kuyruğu kopuyor...
sevtug ' Alıntı:arkadaşlar marttaki sınava başvuru tarihinin uzama ihtimali çok yüksek ama sınavın birkaç hafta ertelenme ihtimali var mı sizce??özellikle eskilere soruyorum.. ymm sınavları ertelenmişti galiba 2009 da.
Yani azizim ben de fadimenin yalancısıyım ;D ;D ;D (fıkrayı bilen bilir) ;D ;Dk_celik33 ' Alıntı:Kendisi Tarsusta mali müşavir zaten.Mersin e çağırmışlar yönetim kurulu toplnacakmış.Zaten o da sonuçlar için toplanacaklarını tahmin ediyor çünkü her açıklama öncesinde toplanıyorlarmış.Kendisini aramamı söyledi çünkü başkan normalde hep kendisi arar.Şimdi ben ararsam ayıp olur sen ara başkanla görüştüreyim dedi. ööle işte...25 dk kaldı...LordBlue ' Alıntı:neden arıcam diye sordunmu peki ,onada dedinmi galiba bugun açıklanıcak diye.onun cevabı ne oldu.diyaloğun gerisini de bilmek isterizk_celik33 ' Alıntı:Arkadaşlar az önce mersin smmm odası yönetiminden bir tanıdıkla görüştüm beni saat 14:30 da ara dedi haberiniz olsun galiba bugün dananın kuyruğu kopuyor...