Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

açıklansın artık bugün de rahat bi uyku uyuyalım valla....

Kullanıcı Adı ' Alıntı:
az önce tesmeri aradım sınav sonuçlarının yarın açıklanacağını söyledi telefona çıkan bayan. Bugün de aramalar başlar herhalde :D

???

mavimavi ' Alıntı:
ecrin irem ' Alıntı:
arkadaşlar geçen gün sonuçların ne zaman açıklanacağını sormak için aradığımda 60 gün doldu neden açıklamıyorsunuz dediğimde 54 günde açıklayınca iiii 60 olunca niye kötü olduk demişlerdi bana da

bu lafı bana diyecekti telefonda dalardım valla
had bilmek lazım
+1

k_celik33 ' Alıntı:
Arkadaşlar az önce mersin smmm odası yönetiminden bir tanıdıkla görüştüm beni saat 14:30 da ara dedi haberiniz olsun galiba bugün dananın kuyruğu kopuyor...
neden arıcam diye sordunmu peki ,onada dedinmi galiba bugun açıklanıcak diye.onun cevabı ne oldu.diyaloğun gerisini de bilmek isteriz

arkadaşlar marttaki sınava başvuru tarihinin uzama ihtimali çok yüksek ama sınavın birkaç hafta ertelenme ihtimali var mı sizce??özellikle eskilere soruyorum.. ymm sınavları ertelenmişti galiba 2009 da.

mart sınavı erteleceyeceklerini zannetmiyorum. (olağanüstü birşey olmazsa)

sevtug ' Alıntı:
arkadaşlar marttaki sınava başvuru tarihinin uzama ihtimali çok yüksek ama sınavın birkaç hafta ertelenme ihtimali var mı sizce??özellikle eskilere soruyorum.. ymm sınavları ertelenmişti galiba 2009 da.
deprem sel felaketi dışında ertelenmez.yada soru kağıtlarının zayi olması lazım

hadi biri arandım desin artık :-[

hadi odalar hadi yapabilirsiniz

Anasını satayım ya. Anadolu liseleri sınavına gireriz iptal olur. Üniversite sınavına gireriz iptal olur. Smmm sınavına gireriz açıklanmaz....

2dk once ismmmo dan bir bayanla gorustum bize gelen bi sey yok dedilerrrrr

bende bizim odayı aradım sormak için ellerine gelen veya yolda olan bişeler varmı diye bana ne derse beğenirsiniz.hayır hanımefendi açıklanmadı ama size bir önerim var dedi..kodluyorum yazın dedi www.tesmer.org.tr ye girerseniz ordan sonuçlar açıklanınca yayınlanır ... yemin et dedim kuran çarpsın de dedim ay valla inanmam dedim :D :D:D siz söyleyin uzaktan çokmu saftirik bişeye benziyorum neden böyle dedi bu kadın bana :D :D :D

LordBlue ' Alıntı:
k_celik33 ' Alıntı:
Arkadaşlar az önce mersin smmm odası yönetiminden bir tanıdıkla görüştüm beni saat 14:30 da ara dedi haberiniz olsun galiba bugün dananın kuyruğu kopuyor...
neden arıcam diye sordunmu peki ,onada dedinmi galiba bugun açıklanıcak diye.onun cevabı ne oldu.diyaloğun gerisini de bilmek isteriz
Kendisi Tarsusta mali müşavir zaten.Mersin e çağırmışlar yönetim kurulu toplnacakmış.Zaten o da sonuçlar için toplanacaklarını tahmin ediyor çünkü her açıklama öncesinde toplanıyorlarmış.Kendisini aramamı söyledi çünkü başkan normalde hep kendisi arar.Şimdi ben ararsam ayıp olur sen ara başkanla görüştüreyim dedi. ööle işte...25 dk kaldı...

sevtug ' Alıntı:

Sevtuğ geçen sene kasım sınavını yetmiş küsür günde açıklamışlardı ondan önceki mart sınavını sınava 25 gün kala açıklamışlardı ama hiçbirisindede bir sonraki sınav tarihi ertelenmemişti :(

Hiç bir şey bekleme sadece itiraz süreleri uzatılır o kadar >:(

inanılmaz ya ne zaman açıklanacak ne zaman ders çalışmaya başlayacağız anlamıyorum offf oooofffffff :)

k_celik33 ' Alıntı:
LordBlue ' Alıntı:
k_celik33 ' Alıntı:
Kendisi Tarsusta mali müşavir zaten.Mersin e çağırmışlar yönetim kurulu toplnacakmış.Zaten o da sonuçlar için toplanacaklarını tahmin ediyor çünkü her açıklama öncesinde toplanıyorlarmış.Kendisini aramamı söyledi çünkü başkan normalde hep kendisi arar.Şimdi ben ararsam ayıp olur sen ara başkanla görüştüreyim dedi. ööle işte...25 dk kaldı...
Yani azizim ben de fadimenin yalancısıyım ;D ;D ;D (fıkrayı bilen bilir) :D ;D :D ;D

arkadaşlar ya bende bi arıyım dedim şu tesmeri sadece bu hafta içinde bir iki güne kadar açıklanacak bize bilgi gelmedi diyolar.