serwet ' Alıntı:Başvuru süresi uzatılınca ne olcak ki, sınav tarihi değişmiycek. 1 ayda hangi derse çalışılcak ? sorun başvuru süresi değil, sınav tarihi. neyse ben zaten vazgeçtim mart sınavına girmiycem, temmuza artık.nunna ' Alıntı:başvuru süreleri uzatılacaaaaaaaaaaaaaak emin olun
ve mümkünse tanıdık arkadaşlar yassın... 2 mj yazıp ben arandım diyene perşembe günü bile inanmayacağımserpil.son ' Alıntı:arkadaşlar aranan olursa lütfen burayada yazsın....en azından ilk 2 kişiyi aradıktan sonra )
ban yazarsam inanırmısınnur@L ' Alıntı:ve mümkünse tanıdık arkadaşlar yassın... 2 mj yazıp ben arandım diyene perşembe günü bile inanmayacağımserpil.son ' Alıntı:arkadaşlar aranan olursa lütfen burayada yazsın....en azından ilk 2 kişiyi aradıktan sonra )
gunbaris ' Alıntı:kapdan bence sen bazıları gibi buraya sadece eğlenmeye gelmişsin burada insanlar farklı ruh halleriyle önemli bir sınavın sonucunu bekliyorlar böyle gereksiz yazılarla forumu meşgul edip insanları umutlandırma
104 mj gayet inandırıcı gibi görünüyoyusufalemdar ' Alıntı:ban yazarsam inanırmısınnur@L ' Alıntı:ve mümkünse tanıdık arkadaşlar yassın... 2 mj yazıp ben arandım diyene perşembe günü bile inanmayacağımserpil.son ' Alıntı:arkadaşlar aranan olursa lütfen burayada yazsın....en azından ilk 2 kişiyi aradıktan sonra )
yusufalemdar ' Alıntı:bugünde aramalar olmazsa pes etcem artık,aralık ayında sınava girmediğime inanacağım,
aslında bayramdan sonraki hafta sonu rüya gördüğüme inanıcam
KAPDAN ' Alıntı:gunbaris ' Alıntı:kapdan bence sen bazıları gibi buraya sadece eğlenmeye gelmişsin burada insanlar farklı ruh halleriyle önemli bir sınavın sonucunu bekliyorlar böyle gereksiz yazılarla forumu meşgul edip insanları umutlandırma
ne demek bu şimdi bak bakalım kim eğlenmeye gelmiş ben bu forumda yıllardır yazıorum senn daha 2 mesajın var kim eğlenmek için gelmiş belli insanları karalayarak prim yapmaya çalışma arkadaşım kendi işine bak sen ztn gergin bi bekleyiş içindeyiz
gunbaris ' Alıntı:KAPDAN ' Alıntı:gunbaris ' Alıntı:kapdan bence sen bazıları gibi buraya sadece eğlenmeye gelmişsin burada insanlar farklı ruh halleriyle önemli bir sınavın sonucunu bekliyorlar böyle gereksiz yazılarla forumu meşgul edip insanları umutlandırma
ne demek bu şimdi bak bakalım kim eğlenmeye gelmiş ben bu forumda yıllardır yazıorum senn daha 2 mesajın var kim eğlenmek için gelmiş belli insanları karalayarak prim yapmaya çalışma arkadaşım kendi işine bak sen ztn gergin bi bekleyiş içindeyiz
ne prim yapıcam arkadaşım popstar yarışmasında değiliz forumu dışardan takip ediyodum senin gereksiz yazını görünce cevap yazma gereğini hissettim