Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

benim bugün için hiç umudum yok söylenenenlere inanasım gelmiyor yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum umarım en kısa zaman o da buzaman yani bugün olur ama hiç umudum yok:(((

serwet ' Alıntı:
nunna ' Alıntı:
başvuru süreleri uzatılacaaaaaaaaaaaaaak emin olun ;)
Başvuru süresi uzatılınca ne olcak ki, sınav tarihi değişmiycek. 1 ayda hangi derse çalışılcak ? sorun başvuru süresi değil, sınav tarihi. neyse ben zaten vazgeçtim mart sınavına girmiycem, temmuza artık.

başvuru süresi 15 şubat demişti arkadaş ona istinaden dedim. yoksa herkes biliyor sınav tarihinin ne zaman olduğunu...
ben valla bırakmayacağım martta da gireceğim bende sende vazgeçme. geçen senede olmuştu 75 güne dayanmıştı açıklamalar mart sınavında sırf buyüzden çalışamadım diye sadece 2 sınava girmiştim ve çok pişman olmuştum çünkü cidden çok basitti sorular. gene zaman çok daraldığı için marrta sorular kolay olabilir, keşke demeyin sonra

"kapdan duyumu nerden aldın herkes bişey söylüyor inanalım mı sana"

gelen haber sayısında patlama oldu
hadi bakalım ;D

arkadaşlar sınav sonucu olumlu olursa hemen ruhsatımızı veriolar mı yoksa smmm ruhsatlarımız gelene kadar geçici belge veriolar mı? ???

günbaris kardeşim duyumlardan başka tutunacak dalımız var mı sence? ztn hep duyumlara dayanmıyor muyuz? bize gelen tebrik telefonu bile bi duyum gerçkeliğini ancak sonuçlar açıklanınca öğrenebiliriz. bi arkadaşımız şaka yapmış da olabilir di mi? ben gelecek telefona bile inanmıom artık:p

p.tesi haftabaşı
salı sallanır
çarşamba çarşafa dolanır
perşembe perişanlık
cuma mübarek gün
c.tesi pazar tatil

arkadaşlar aranan olursa lütfen burayada yazsın....en azından ilk 2 kişiyi aradıktan sonra :))

bugünde aramalar olmazsa pes etcem artık,aralık ayında sınava girmediğime inanacağım,
aslında bayramdan sonraki hafta sonu rüya gördüğüme inanıcam :D

kapdan bence sen bazıları gibi buraya sadece eğlenmeye gelmişsin burada insanlar farklı ruh halleriyle önemli bir sınavın sonucunu bekliyorlar böyle gereksiz yazılarla forumu meşgul edip insanları umutlandırma

serpil.son ' Alıntı:
arkadaşlar aranan olursa lütfen burayada yazsın....en azından ilk 2 kişiyi aradıktan sonra :))
ve mümkünse tanıdık arkadaşlar yassın... 2 mj yazıp ben arandım diyene perşembe günü bile inanmayacağım :D

gunbaris ' Alıntı:
kapdan bence sen bazıları gibi buraya sadece eğlenmeye gelmişsin burada insanlar farklı ruh halleriyle önemli bir sınavın sonucunu bekliyorlar böyle gereksiz yazılarla forumu meşgul edip insanları umutlandırma

ne demek bu şimdi bak bakalım kim eğlenmeye gelmiş ben bu forumda yıllardır yazıorum senn daha 2 mesajın var kim eğlenmek için gelmiş belli insanları karalayarak prim yapmaya çalışma arkadaşım kendi işine bak sen ztn gergin bi bekleyiş içindeyiz

yusufalemdar ' Alıntı:
nur@L ' Alıntı:
serpil.son ' Alıntı:
ve mümkünse tanıdık arkadaşlar yassın... 2 mj yazıp ben arandım diyene perşembe günü bile inanmayacağım :D
ban yazarsam inanırmısın :D
104 mj gayet inandırıcı gibi görünüyo :D

yusufalemdar ' Alıntı:
bugünde aramalar olmazsa pes etcem artık,aralık ayında sınava girmediğime inanacağım,
aslında bayramdan sonraki hafta sonu rüya gördüğüme inanıcam :D

:))))

geçici vergi beyannamelerini yetiştirmye çalışıyom,kısa zamanda gönderemezsem beyannameleri ceza yiyeceğiz,
sınav sonuçları açıklnmayınca Allahtan ceza yok,tesmerin ceza yiyip bizim gibi strese girmesini istemem :)

KAPDAN ' Alıntı:
gunbaris ' Alıntı:

ne demek bu şimdi bak bakalım kim eğlenmeye gelmiş ben bu forumda yıllardır yazıorum senn daha 2 mesajın var kim eğlenmek için gelmiş belli insanları karalayarak prim yapmaya çalışma arkadaşım kendi işine bak sen ztn gergin bi bekleyiş içindeyiz

ne prim yapıcam arkadaşım popstar yarışmasında değiliz forumu dışardan takip ediyodum senin gereksiz yazını görünce cevap yazma gereğini hissettim

gunbaris ' Alıntı:
KAPDAN ' Alıntı:
gunbaris ' Alıntı:

ne prim yapıcam arkadaşım popstar yarışmasında değiliz forumu dışardan takip ediyodum senin gereksiz yazını görünce cevap yazma gereğini hissettim

hepimiz aynı saftayız arkadaşlar,sakin lütfenn..

Merhaba millet.

Uzun zamandır forumu dışardan takip ediyorum. Benimde Denetim ve Mali analiz kalmıştı. Geçici vergi yetiştirmem gerek ama bir türlü konsantre olamıyorum. Gerçi yazdıklarınızın çoğunu okudum yasal süre filan diyorsunuzda yasal süre komisyona ulaştıktan sonra 60 gün.Tesmer işini garantiye almış anlayacağınız. Tabi şu zamana kadar açıklamadıkları için kafalarına forumda yazan adam kadar taş düşsün.[/font]