Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

arkadaşım ben tokat odasına yazı ile geldiğini biliyorum. kesin kargo ile gönderiyorlar. fax ile değil diğer odaları bilmiyorum.

burakay ' Alıntı:
yeni tartışmamız
iletim nasıl sağlanıyor
fax-mail-telgraf-teleks
buldum buldum duman yöntemi

maksat bizi oyalayacak bi konu olsun..yoksa hiç çekilmez olacak bu bekleyiş..

bencede fax yada mail yöntemini kullanıyorlardır.
kargo odalara ulaştım diyene kadar tesmer sitesinde yayımlar notları
bu sefer de aramaların bi mantığı kalmaz

ugly666 ' Alıntı:
arkadaşım ben tokat odasına yazı ile geldiğini biliyorum. kesin kargo ile gönderiyorlar. fax ile değil diğer odaları bilmiyorum.

acaba hangi kargo?? ??? ;D ;D

tesmer mng ve yurtiçi kargo ile çalışıyor :) bunları nerden biliyorsun diyecekseniz 6,5 yıl oda başkanın yanında çalıştım.

e.smmm.a ' Alıntı:

aramaları odalar kendi istekleri doğrultusunda yapıyor. tesmer aman odalar bir an önce kazananları arasın diye maill veya fazksla hemen odalara sonuçları yollamaz.
kaşeli imzalı sonuç listesini kargo ile odalara göndermektedir sebebi ilan tahtasına asılması için aranılsın diye değil.
tesmer sonuçları sitesinde yayınlıyor zaten odalar sadece bütün dersleri verenleri arıyor o kadar. sonuçların sisteme girmesi 1 gün sürüyor kargo da birgünde ulaştığı için odalara genelde yayınlanmasıyla aramalar aynı gün oluyor bazen yayınlanması ertesi günü bulduğuda oluyor.

fazks mail yok yani bu vb yöntemler sonuçların başkalarının eline ulaşmasını sağlayabilecek yöntemlerde olduğundan sağlıklı bulunmuyor kargo ile gönderiliyor..

arkadaşllar aramalar için saat 3 e kadar ihtimal var değilmi??

çok güvenli yol olan kargolara verilmemiş sonuçlar 8)

benim kargocu tanıdığım var,tesmer kargoyu kendilerine teslim edince beni arayacak,kaynak çok sağlam yani..benden haber bekleyin.. ;D ;D

nunna ' Alıntı:
e.smmm.a ' Alıntı:

aramaları odalar kendi istekleri doğrultusunda yapıyor. tesmer aman odalar bir an önce kazananları arasın diye maill veya fazksla hemen odalara sonuçları yollamaz.
kaşeli imzalı sonuç listesini kargo ile odalara göndermektedir sebebi ilan tahtasına asılması için aranılsın diye değil.
tesmer sonuçları sitesinde yayınlıyor zaten odalar sadece bütün dersleri verenleri arıyor o kadar. sonuçların sisteme girmesi 1 gün sürüyor kargo da birgünde ulaştığı için odalara genelde yayınlanmasıyla aramalar aynı gün oluyor bazen yayınlanması ertesi günü bulduğuda oluyor.

fazks mail yok yani bu vb yöntemler sonuçların başkalarının eline ulaşmasını sağlayabilecek yöntemlerde olduğundan sağlıklı bulunmuyor kargo ile gönderiliyor..

ozaman aranmayı beklememiz saçma.şuan tesmerin sitesine rahatça girebilldiğimize göre yükleme yapılmıyor bu durumda odalara da gönderilen bişe yok
kafayı yiycem yaaaa

kafayı yedirttiler sonunda helal sana tesmer ben böyle sisteme

önce odalara gönderiliyor. sonra siteye yükleniyor.

Sınav sonuçları açıklanmadan önce sınav soru ve cevaplarını yayınlıyorlardı bunuda yapmadılar bunlardan bir köy olmaz

sınav sonuçlarından sonra yayınlanıyor. bertoloji

hergün yeni bir ümitle başlayıp hüsranla bitiriyoruz

haftaya kalır sanırsam ses soluk yok arkadaşlar

artık bunlar iyice zıvanadan çıkardılar bizi dalgasına sanırsam kırmızı kar yağınca açıklayacaklar yada balıklar uçunça