Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

yücel beyin söylediğinden ben şunu anladım.. ya hazır teslim etmişler yada yarın teslim edecekler tesmere .. tesmerde herhalde tasnif edip odalara gönderecek.. yarın erken teslim ederlerse akşama eli hızlı olan odalar aramalara başlar

ugur6666 ' Alıntı:
türmob yönetim kurulu genel sekreteriymiş

teşekkür..aslında perşembeye çok var ama belli bi tarihte açıklanacağını bilmek ve o tarihi beklemek güzel. belirsizlik çok kötü..

Az önce telefonla görüştüm
doğalgaza zam gelmeyecekmiş
2011 de AB gircekmişiz
Türkiye milli takım 2012 direk katılacakmış
Mali müşavirlere özerklik tanınacakmış
Evlilik programları günde 9 saate yüksektilecekmiş

Tesmere mail attım (topu taca attım gibi bişey oldu ama en azından tepkimi koydum arkadaş :))

"5 6 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı Sonuçları kanuni süresi bugün son bulmasına rağmen sitenizde konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamış, bu sonuçlar doğrudan yüzlerce kişiyi etkilediği ve herkes için büyük bir önem arz ettiği şüphesiz sizler tarafından da bilinmesine rağmen sorunun sebepleri ve daha n'kadar stajerlerin bekleyeciği hususunda sitenizde aydınlatıcı bir bilgi paylaşırsanız memnun kalırım."

arkadaşım ben herkesten daha sinir stres bekliyorum.. söyleneni aktardım perşembe açıklanacak dedi oyalayacağını sanmıyorum.. bekler görürüz ben herzaman burdayım..

e-baris_gumus ' Alıntı:
Tesmere mail attım (topu taca attım gibi bişey oldu ama en azından tepkimi koydum arkadaş :))

"5 6 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı Sonuçları kanuni süresi bugün son bulmasına rağmen sitenizde konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamış, bu sonuçlar doğrudan yüzlerce kişiyi etkilediği ve herkes için büyük bir önem arz ettiği şüphesiz sizler tarafından da bilinmesine rağmen sorunun sebepleri ve daha n'kadar stajerlerin bekleyeciği hususunda sitenizde aydınlatıcı bir bilgi paylaşırsanız memnun kalırım."
malesef bizlere artık stajyer değil,sınavcı diyorlar.keşke öyle yazsaydın arkadaşım

bu kötülüğü kendine yaptı tesmer . malum sonuçların geç açıklanması nedeniyle bir çok kalan mart sınavına girmeyecek vakit kısıtlılığı nedeniyle ..sınava girmemek demek harç parası yatmaması demek harç parası yatmaması demek işlerin kesat olması demek işlerin kesat olması tesmerin ayakları havaya dikmesi demek.amin :D

shatz ' Alıntı:
bu kötülüğü kendine yaptı tesmer . malum sonuçların geç açıklanması nedeniyle bir çok kalan mart sınavına girmeyecek vakit kısıtlılığı nedeniyle ..sınava girmemek demek harç parası yatmaması demek harç parası yatmaması demek işlerin kesat olması demek işlerin kesat olması tesmerin ayakları havaya dikmesi demek.amin :D

"havaya dikmesi" harikaydı süper :D

eve gitmek istemiyorum eve gidince kapı açılır açılmaz annem çatılmış kaşlarla ve sert bir ses tonuyla daha açıklanmadı mı bu zıkkım olası sınaaavvv ... sanki komisyon benim :D sınavın açıklanmamasına bukadar sinirlenip bana bağıran anam vergiden kalırsam neyapmazki :D :D :D

:-*
LordBlue ' Alıntı:
e-baris_gumus ' Alıntı:

malesef bizlere artık stajyer değil,sınavcı diyorlar.keşke öyle yazsaydın arkadaşım

henüz sınavcı kıdeminde değilim ilk sınav tecrübesi biraz soft kusura bakma :)

shatz ' Alıntı:
eve gitmek istemiyorum eve gidince kapı açılır açılmaz annem çatılmış kaşlarla ve sert bir ses tonuyla daha açıklanmadı mı bu zıkkım olası sınaaavvv ... sanki komisyon benim :D sınavın açıklanmamasına bukadar sinirlenip bana bağıran anam vergiden kalırsam neyapmazki :D :D :D
anacın sana son duanı ettirir valla :D duat etki geçesin :D

ha bugün ha yarın işten çıkıp eve gittiğimde müşavir oldum diye hanıma söylemek istiyorum
her seferinde yarına ertelemek sinir birşey Allah yardımcımız olsun...

burakay ' Alıntı:
ha bugün ha yarın işten çıkıp eve gittiğimde müşavir oldum diye hanıma söylemek istiyorum

:D :D

bende arkadaşlarıma hal hatır sorma mesajı atıp,sonunada smmm yusuf alemdar yazmak istiyorum :D

burakay ' Alıntı:
inşallah Allah hepimize bu cümleyi yakınlarımıza söylemeyi nasip etsin

yakınlarımızada bezginlik geldi zaten... adam utanmasa ne malmışın bi sınavı bitiremedin diyecek :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaçıkkkklansınnnnnn artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :cinnetsmileyi: