Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

arıyorum 8 kişi sırada bekliyormuş :D bizim ekip telefonda demek

Bu ne ya inanın sinirimden gülüyorum yerimde delirttiler artık yaa.

+10000000000000000000000000000
akkaya ' Alıntı:
tuğçe09 ' Alıntı:
arasak ne olcakki tc numaranı ver senin notunu söyleyeyimmi diyecekler

Demiycekler tabi.. Ama amaç taciz etmek. Ben 0312 475 53 00 noyu aradım.
Çıkan bayan ( bezgin sesle ) hafta sonu dedi. Biraz söylendim başedemedi. Öğrenci işlerine bağladı.
Ee bağladı da ne oldu ben söylendim o dinledi. sitemizi takip edin dedi. Dedim ne sitesi kardeşim, bıktık artık o siteyi görmekten. Çok mu zor kardeşim sitenizden duyuru yapın ne zaman açıklanacağını dedim.
Komisyondan bilgi gelmedi dedi. Komisyona söyleyin forumları açsın okusun insanlar gruplaşıyor. Dava açma yolundayız. Yok böyle bir sınav sistemi falan dedim.
Adam size hak veriyorum tabi diyor. Ama bizimde elimizden birşey gelmiyor diyor.
Valla komisyona mı iletirsin, başkana mı iletirsin bilemem ama birşeyler yapın artık dedim.Yasal süre dediniz, dediniz o da bitti şimdi ne diyecekler peki...
Arkadaşlar faks mı geçsek toplu olarak. Ne dersiniz bunlardan tık yok. Ben her sınav zamanı odadaki bir bayandan alırdım ne zaman açıklanacağı bilgisini, geçen hafta bana mail attı pazartesinden sonra dedi. Bugün mail attım , ses seda yokk...

ankara odasını aradım henüz ellerine geçen bir şey yok cumayı bulabilir dediler.

DENİZ UZUN ' Alıntı:
ankara odasını aradım henüz ellerine geçen bir şey yok cumayı bulabilir dediler.

bi daha aramayalım diye sallayabilecekleri en uzak tarihe sallıyolar işte

şimdi mersin odasını aradım cumaya kadar beklemeyin dedi vallaha :o benim gözler böyle oldu vallaha.

vergiden kalacam kesin ama bir umut bekliyorum başka dersim yok zaten ama sinirden oturup ders çalışamıyorum kenidimi derse veremiyorum. hadi benim 1 dersim kalsamda 1 ayda yetişir ama daha fazla dersi olanlar ne yapacak ya paramızla rezil oluyoruz diye buna denir

sayfa 200 lerdeyken bi arkadaş sayfa 500 e geldiğimizde açıklanacak demişti de bayaa gülmüştüm ona. o arkadaş kimse gülme sırası onda.. galiba dediği olacak..inanamıyorum..pes pes pes...

Arkadaşlar fax , dilekçe , yapamayanlar en azından telefon açsınlar... Tesmer bir şekilde bu kadar insan mağdur ettiğinin farkında olsun...
Türmob u arayın karşınıza çıkan kim olursa olsun sınav sonuçlarını sorun kim olursa olsun ... Birde bağlı bulunduğunuz odayı arayın sizden bu zamana kadar adı sanı belli olmayan bir sürü para alan odanızı deyin ki hiç yardımcı olmuyorsunuz oda yönetim kurullarına iletmeye çalışalım arkadaşlar bir şekilde bir çığı haline dönüştürelim hadi iş başına...

Bence de dava açalım zaten en başından beri haksız bir sınav sisteminde adeta kobay gibi kullanılıyoruz. Özel smmm sınavına giren adaylar kimi derslerden sorumlu tutulmadan sınava giriyorlar ve smmm ünvanı almaya hak kazanacaklar. Biz bir ömrümüzü üniversite, staj, staj bitirme derken heba ettik ama bir özel smmm sınavına girenler kadar hakkımız yok. Kafadan 3 dersten muaf olarak sınava giriyorlar. Böyle haksızlık olmaz.

ne oldu ya cuma cumartesi burası pazartesi kesin açıklanacak diyenlerle doluydu ::)

arkadaslar özel smmm sınavı sonuçlarından sonra bizimksini yayınlayacaklar bence :-[

arkadaşlar telefonda bekleyin günlerdir bekliyoruz 7 dk daha beklesek ne olur.

Arkadaşlar TÜRMOB'u ben de aradım. Bir numara vermek istediler. Diretince Başkanlığa bağlayalım dediler. Oradan bir bey henüz birşey yok dedi. Ancak TÜRMOB Genel Sekreteri Yücel Bey yarın aramalar başlar, çarşamba da yayınlanır dedi sabahki görüşmemizde.

dün de aramalar yapılacak demişlerdi,
bu gün içinde aramalar yapılır dendi
bugün yarın diye diye sınav geldi çattı
haa yarın belki ararlar öbürgün yine aramalar yapılır.
turmobdan henüz bişey yok diyolarsa nasıl yarın arayacaklar ????????????????????????????????

hangi derslere çalışcaz çalışmıcaz onu bile bilemiyoruz. bu ne saygısızlık, bu ne işgüzarlık kböyle

kendimiz söyleyip kendimiz dinliyoruz gibime geliyor ::)