zeynep aysan
Katkı Sunan Üye
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
denizli odasından da bişey yokmuş daha
denizli odasından da bişey yokmuş daha
caha81 ' Alıntı:arkadaşlar ismmmo aradım birazdan aramalara başlıycaz dedi.
ya neslihan hanımne yarını mersin aradı tebrik etti üstüne mesaj attı yani tüm odalar şu anda kimin kazandığını biliyr diyorum siz yarın diyorsunuz.Bence bugün herkes yatağa girmeden önce öğrenmiş olacakneslihann ' Alıntı:bana kalırsa yarın dananın kuyruğu kopacak ...
NAZLI AYDAY ' Alıntı:mersin smmo dan şimdi mesaj geldi smmm oldunuz diye vergiden kalırım kesinlikle geçemem diyodum ama geçmişimmmmmmmmmmmmmmmm
zeynep aysan ' Alıntı:denizli odasından da bişey yokmuş daha
zeynep aysan ' Alıntı:denizli odasından da bişey yokmuş daha
tebrik ederim. soyadınız hangi harfle başlıyor acabakakbas ' Alıntı:Arkadaşlar istanbul odası aradı.
Darısı başınıza...
banada birazdan aramaya başlıycaz dediler.zodyak82 ' Alıntı:ben de bizim suçumuz ismmmo ya bağlı olmak mı her oda arıyor biz niye yarın aranıyoruz dedim .Belki arayabilirler benim bilgim yok dedi
k_celik33 ' Alıntı:ya neslihan hanımne yarını mersin aradı tebrik etti üstüne mesaj attı yani tüm odalar şu anda kimin kazandığını biliyr diyorum siz yarın diyorsunuz.Bence bugün herkes yatağa girmeden önce öğrenmiş olacakneslihann ' Alıntı:bana kalırsa yarın dananın kuyruğu kopacak ...
servers ' Alıntı:hataydan aranan var mı? yada bi haber. bir ara bir sor allah aşkınaaa