DİLEK ÇALIKOĞLU ' Alıntı:bende sonunda smmm oldum çok şükür arkadaşlar herkesın basına inşallah
FIRAT_K ' Alıntı::'( :'( :'( ooooff offf kader ben neyleyim. Aradım ismmmo yu kazananlar listesinde adınız yok dediler. ilk girişimdi. tek dersten şüphem vardı inş. bari odur kaldığım notlar yok arkadaşlar sadece kazananların isimlerini görüyorlar sistemden notlar türmobda hala onlarda yarın akşam açıklarlar dendi bana. ben kalmışım geçen arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum.
e.smmm.a ' Alıntı:smmm ışıl ' Alıntı:MERHABA IZMIR ODADAN ARIYORLAR YUNUS BEY ARADI TEK MALIYET KALMISTI BENDE NIHAYET SMMM OLDUM
tebriklerrr
FIRAT_K ' Alıntı::'( :'( :'( ooooff offf kader ben neyleyim. Aradım ismmmo yu kazananlar listesinde adınız yok dediler. ilk girişimdi. tek dersten şüphem vardı inş. bari odur kaldığım notlar yok arkadaşlar sadece kazananların isimlerini görüyorlar sistemden notlar türmobda hala onlarda yarın akşam açıklarlar dendi bana. ben kalmışım geçen arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum.
hakankrl ' Alıntı:DİLEK ÇALIKOĞLU ' Alıntı:bende sonunda smmm oldum çok şükür arkadaşlar herkesın basına inşallah
Size de tebrikler, bitiren arkadaşlar lütfen vergiden kağıtları nasıldı yazsalar..
burakay ' Alıntı:e.smmm.a ' Alıntı:smmm ışıl ' Alıntı:MERHABA IZMIR ODADAN ARIYORLAR YUNUS BEY ARADI TEK MALIYET KALMISTI BENDE NIHAYET SMMM OLDUM
tebriklerrr
çok çok tebrik ederim
tebrik ederim sevgili meslektaşım...e.smmm.a ' Alıntı:smmm ışıl ' Alıntı:MERHABA IZMIR ODADAN ARIYORLAR YUNUS BEY ARADI TEK MALIYET KALMISTI BENDE NIHAYET SMMM OLDUM
tebriklerrr
tebirk edrim sevgili meslektaşım...ecrin irem ' Alıntı:DİLEK ÇALIKOĞLU ' Alıntı:bende sonunda smmm oldum çok şükür arkadaşlar herkesın basına inşallah
tebrikler arkadaşım .hangi oda seninki
burakay vergin nasıldı biraz bilgi verirmisin..burakay ' Alıntı:e.smmm.a ' Alıntı:smmm ışıl ' Alıntı:MERHABA IZMIR ODADAN ARIYORLAR YUNUS BEY ARADI TEK MALIYET KALMISTI BENDE NIHAYET SMMM OLDUM
tebriklerrr
çok çok tebrik ederim
akkaya ' Alıntı:aradım şimdi ismmmo yu liste yönetim kurulunda , aramalara da yarın başlıcaz dediler off off ???FIRAT_K ' Alıntı::'( :'( :'( ooooff offf kader ben neyleyim. Aradım ismmmo yu kazananlar listesinde adınız yok dediler. ilk girişimdi. tek dersten şüphem vardı inş. bari odur kaldığım notlar yok arkadaşlar sadece kazananların isimlerini görüyorlar sistemden notlar türmobda hala onlarda yarın akşam açıklarlar dendi bana. ben kalmışım geçen arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum.
MeslekiPaylasim ' Alıntı:kal geldi bana artık ya
TEBRİK EDERİZ DİLEK HANIM,HANGİ İLDİLEK ÇALIKOĞLU ' Alıntı:bende sonunda smmm oldum çok şükür arkadaşlar herkesın basına inşallah