İnspector ' Alıntı:İsmmmo'ya gidiyorum ben aranacaksam orda öğrenirim olmazsada arananlara yardım ederim, Olmadı bi iki kişiyi tartaklarım. Şu güne kadar yatırdığım paralar sonucunda odanın kapısı kesin benimdir onu söker yanıma alırım olmadı...
ben de sizleri ve tüm kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Bu arada cebime mesaj geldi. Mersin smmmo dan .aynen yazıyorum."5-6 aralık 2009 tarihinde yapılan smmm sınavlarında başarılı olrak smmm olmaya hak kazandınız.başarılarınızın devamını dilerim.Dursun göktaş-oda başkanı"tanrım biri beni çimdiklersin....neslihann ' Alıntı:mavimavi ' Alıntı:k_celik33 ' Alıntı:turgut bey aradııı (mersin odası)....kazanmışımmmm iannamıyorum... ;D ;D
tebrik ederim
dualarımız diğer arkadaşlarla
tebrikler )
Minik ' Alıntı:İsmmmo bugün arama olmadığını söylüyor. Kimdi İStanbuldan aranan arkadaşımız?
caha81 ' Alıntı:bu arama işide neymiş allah aşkına şunu koy internete ondan sonra arayıp yalakalık yaparsın zaten bunuda oy kaygısı için yapıyorlar yok sevinçlerimize ortak olmak için yapılmıyor.
mavimavi ' Alıntı:mersin odası iyi çalışıyor
hem arayıp hem mesaj atmışlar
e.smmm.a ' Alıntı:ESRA 2 ' Alıntı:tesmerin sitesine giriliyo
evet ya demekki notlar girilmiyor daha yarın akşama mı kalacak??
yaa ne de olsa benim odam. ;D ;D onlar da kazananın yanında tabi ;D ;De.smmm.a ' Alıntı:mavimavi ' Alıntı:mersin odası iyi çalışıyor
hem arayıp hem mesaj atmışlar
+1
burakay ' Alıntı:arkadaşlar sizinle bir bilgiyi paylaşayım
bana kazandın açıklamasını yapınca
ben o heyecanla notumu öğrenmek istedim söyleyemediler
yalnızca liste var kendilerinde
notumu ekrandan yarın görürsün dediler sanırım odalarda kazanan listeler var not dökümü yok bilginize....
ozcanbayram67 ' Alıntı:Cepten mi arıyorlar?