e.smmm.a ' Alıntı:sg_48 ' Alıntı:scakal ' Alıntı:ayy hamileyim dayanamıyorum heyecana. Allahım yardım et. tek dersim var hukuk. bu arada güzel haber alan herkesi tebrik ediyorum
şu anda en önemlisi bebeğin canım kendini strese sokma bebişin hsisediyordur Allahın izniyle inşallah geçmişsindir
umarım geçmişsindir bebeğe dikkat
ecrin irem ' Alıntı:arkadaşlar istanbuldan olup soy adı a ile başlayan ve kesin kazanmayı bekleyen arkadaş varmı
hadi arkadaşım gözüm sizde valla.sırayla aradıklarına göre.sizden sonrayımSADIK AYDIN ' Alıntı:ecrin irem ' Alıntı:arkadaşlar istanbuldan olup soy adı a ile başlayan ve kesin kazanmayı bekleyen arkadaş varmı
ben
ecrin irem ' Alıntı:arkadaşlar istanbuldan olup soy adı a ile başlayan ve kesin kazanmayı bekleyen arkadaş varmı
ugur6666 ' Alıntı:akkaya ' Alıntı:yusufalemdar ' Alıntı:inşallah bol not vermişlerdir herkese,sevinirim eğer öyleyseakkaya ' Alıntı:ero1907 ' Alıntı:İSMMO 'nı aradım listeler daha ellerine geçmemiş......İSTANBUL BUGÜN BEKLEMESİN....kesiinnn bilgii
istanbuldan aramalar başladı. arkadaşı aradılar. tek ders son hak. maliyet. geçmiş ( sınavı kötüymüş )
bence son hakkı oldugu için öyle.. benimde maliyet kötü geçti ama geçmeyi beklemiyorum.
2.hakkımdı.
iyide komisyon bilmezki son hakkı
nur@L ' Alıntı:arkadaşlar lütfen vergiden geçenler vergi kağıtları hakkında bilgi versinler... bizlerde en azından tahmin yapabilelimmm
evet bende konya odasındanım,gelen giden bişey yok dediler,nasıl iş anlamadımÇETİNBEY ' Alıntı:konya dan daha ses çıkmadı
k_celik33 ' Alıntı:turgut bey aradııı (mersin odası)....kazanmışımmmm iannamıyorum... ;D ;D
mavimavi ' Alıntı:k_celik33 ' Alıntı:turgut bey aradııı (mersin odası)....kazanmışımmmm iannamıyorum... ;D ;D
tebrik ederim
dualarımız diğer arkadaşlarla