Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

evet arkadaşlar var mı istanbul dan aranan , lütfen söyleyin , şimdi heyecandan düşüp kalıcam ...

e.smmm.a ' Alıntı:
sg_48 ' Alıntı:
scakal ' Alıntı:
ayy hamileyim dayanamıyorum heyecana. Allahım yardım et. tek dersim var hukuk. bu arada güzel haber alan herkesi tebrik ediyorum

şu anda en önemlisi bebeğin canım kendini strese sokma bebişin hsisediyordur Allahın izniyle inşallah geçmişsindir

umarım geçmişsindir :) bebeğe dikkat

geçmeyi umut ediyorum inşallah. onun kısmetine inanıyorum. herkes beklediğini alır umarım

ben istanbuldanım ve soyismim a ile başlıyo ve 2 dersim vardı biri kesin diğeride vergi işte hala aranmadım kaygılıyım çok

İsmmmoyu aradım şimdi. Aramalara başlanmış doğru mu dedim. Hayır yarın başlanacak dedi.

bende istanbul'danım. Benimde 2 dersim vardı Denetim ve analiz. Soy adım T ile başlıyor arasınlar yaa 50 almam yetiyo 2 derstende....

turgut bey aradııı (mersin odası)....kazanmışımmmm iannamıyorum... ;D ;D

ecrin irem ' Alıntı:
arkadaşlar istanbuldan olup soy adı a ile başlayan ve kesin kazanmayı bekleyen arkadaş varmı

BENİM A AMA ARAYAN YOK GEÇEMEDİK DEMEK İNSAN KESTİREMİO Kİ KESİN GEÇERİM KALIRIM DİYEMEM

hangisi doğru arkadaşlar bunların , aramalar bugün mü yarın mı ???

ugur6666 ' Alıntı:
akkaya ' Alıntı:
yusufalemdar ' Alıntı:
akkaya ' Alıntı:
ero1907 ' Alıntı:
İSMMO 'nı aradım listeler daha ellerine geçmemiş......İSTANBUL BUGÜN BEKLEMESİN....kesiinnn bilgii

istanbuldan aramalar başladı. arkadaşı aradılar. tek ders son hak. maliyet. geçmiş ( sınavı kötüymüş )
inşallah bol not vermişlerdir herkese,sevinirim eğer öyleyse

bence son hakkı oldugu için öyle.. benimde maliyet kötü geçti ama geçmeyi beklemiyorum.
2.hakkımdı.

iyide komisyon bilmezki son hakkı

ben bildiklerini düşünüyorum..

nur@L ' Alıntı:
arkadaşlar lütfen vergiden geçenler vergi kağıtları hakkında bilgi versinler... bizlerde en azından tahmin yapabilelimmm

Bitirenler bizi merakta bırakmayın lütfen..

Sıkıldım çok, her dakika düşünmekten üzülmekten ; Artık yok, kalmadı gücüm düşmekten yenilmekten
Pişmanım erken vazgeçmekten kendimden ; Bu alem geçmiş kendinden ; Ne gelir elden?

istanbuldan kaç kişi ben arandım dediki bizim oda başlamamışmı daha derin nefes ala ala bi hal oldum Allah hakkımızda hayırlısını versin umarım emeklerımız boşa geçmemiştır

k_celik33 ' Alıntı:
turgut bey aradııı (mersin odası)....kazanmışımmmm iannamıyorum... ;D ;D

tebrik ederim
dualarımız diğer arkadaşlarla

tesmeri aradım şimdi , hiç bir odaya bilgi vermediklerini sonuçlarında yarın akşam siteye aktarılacağını söylediler off off bu nasıl bişeydir anlamadım gitti ???