mujdatt ' Alıntı:ne kadar çok bilgi kirliliği var bugün birisi arandım diyor oda daha aramalara başlamadık diyor
kime inanacağız.
e.smmm.a ' Alıntı:tesmer in telefonlarına kim denk gelirse o bakıyyor kafasına göre cvp veriyor vence
burak ve mavimavi arkadaşlarımzın yalan söylediğini düşünmüyorum ben
diğerlerimizin aranmamsı ise tamamen odalarımızn işgüzarlığı
Ben varım ama aranmadım.ecrin irem ' Alıntı:arkadaşlar istanbuldan olup soy adı a ile başlayan ve kesin kazanmayı bekleyen arkadaş varmı
mavimavi ' Alıntı:k_celik33 ' Alıntı:turgut bey aradııı (mersin odası)....kazanmışımmmm iannamıyorum... ;D ;D
tebrik ederim
dualarımız diğer arkadaşlarla
tebrik ederim. Allah hayırlı etsin.
Allah diğer arkadaşlarımızında yardımcısı olsun.
amin.inşallah emek eden tüm arkadaşlar emeğinin karşılığını alırlar. ve mesleki kalitenin arttırılması konusunda yeni nesil olarak birlik oluruz.mavimavi ' Alıntı:k_celik33 ' Alıntı:turgut bey aradııı (mersin odası)....kazanmışımmmm iannamıyorum... ;D ;D
tebrik ederim
dualarımız diğer arkadaşlarla
canann ' Alıntı:arkadaşlar ismmmo yu aradım oda dediki yarın açıklıycaz yöneticiler bize bu şekilde bilgi verdi dedi.
bende dedimki tel le aramalarda yarınmı dedim oda evet bıze bu şekılde bilgi verdiler dedi. bu sadece istanbul içinmi geçerli dedim diger odalar aramalara başladı ama dedim oda bize gelen bilgi bu biz aramıyoruz bugun dedi
beklemeyelımmı yani bugün dedim aranmayı oda hayır bu şekılde dendı bana dedi
ESRA 2 ' Alıntı:tesmerin sitesine giriliyo