Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

seas1984 ' Alıntı:
oleyyyyyy budur işte.. kazandım.. arkadaşlar... m.ihsan yalçın aradı. oda sekreteri.. not söylemiyorlar arkadaşlar. kazandınız.aramıza hoş geldiniz diyorlar.. yupiiii gerisi başınıza
Bu arkadaş istanbuldan aranmış, kazananların listesi istanbula faks çekiliyormuş.

edmiss ' Alıntı:
arkadaslar tesmerle konustum kesın yarın acıklanıyor sabahtan vereceklerını soyledıler
bende aradım tesmeri yarın akşam saatlerinde yayında olur dediler??

heyecandan kalbim duracak, az önce istanbul odasını aradım, sonuçlar ne zaman açıklanacak dedim, yarın dedi, aramalar ne zaman başlıcak dedim , onada yarın dedi. Şimdi hangisi doğru?off

istanbul odasını aradım az önce , ellerine herhangi bi sonucun ulaşmadığını , yarın açıklanacağını söylüyorlar

sg_48 ' Alıntı:
scakal ' Alıntı:
ayy hamileyim dayanamıyorum heyecana. Allahım yardım et. tek dersim var hukuk. bu arada güzel haber alan herkesi tebrik ediyorum

şu anda en önemlisi bebeğin canım kendini strese sokma bebişin hsisediyordur Allahın izniyle inşallah geçmişsindir

umarım geçmişsindir :) bebeğe dikkat

ya istanbuldan aranan varmı kalbım azımda yazıları okuyorum biri ben istanbuldanım arandım ve soyısmım şu harfle başlıyo yazsın ya

akkaya ' Alıntı:
ero1907 ' Alıntı:
İSMMO 'nı aradım listeler daha ellerine geçmemiş......İSTANBUL BUGÜN BEKLEMESİN....kesiinnn bilgii

istanbuldan aramalar başladı. arkadaşı aradılar. tek ders son hak. maliyet. geçmiş ( sınavı kötüymüş )
inşallah bol not vermişlerdir herkese,sevinirim eğer öyleyse

serwet ' Alıntı:
seas1984 ' Alıntı:
oleyyyyyy budur işte.. kazandım.. arkadaşlar... m.ihsan yalçın aradı. oda sekreteri.. not söylemiyorlar arkadaşlar. kazandınız.aramıza hoş geldiniz diyorlar.. yupiiii gerisi başınıza
Bu arkadaş istanbuldan aranmış, kazananların listesi istanbula faks çekiliyormuş.

herkeze farklı bırsey soyluyorlar bana sabah dedı cetınbey'e aksam demısler offffffffffffff üşütücem artık

arkadaşlar LÜTFENNNN şimdi istanbulu aradım yok bişey diyorlar.
Kime inanalım!!!!

yusufalemdar ' Alıntı:
akkaya ' Alıntı:
ero1907 ' Alıntı:
İSMMO 'nı aradım listeler daha ellerine geçmemiş......İSTANBUL BUGÜN BEKLEMESİN....kesiinnn bilgii

istanbuldan aramalar başladı. arkadaşı aradılar. tek ders son hak. maliyet. geçmiş ( sınavı kötüymüş )

bence son hakkı oldugu için öyle.. benimde maliyet kötü geçti ama geçmeyi beklemiyorum.
2.hakkımdı.

arkadaşlar istanbuldan olup soy adı a ile başlayan ve kesin kazanmayı bekleyen arkadaş varmı

kazanan arkadaşlara tbrkler inşallah biz bekleyenlerede iyi haberler gelir.

arkadaşlar lütfen vergiden geçenler vergi kağıtları hakkında bilgi versinler... bizlerde en azından tahmin yapabilelimmm

akkaya ' Alıntı:
yusufalemdar ' Alıntı:
akkaya ' Alıntı:
ero1907 ' Alıntı:

bence son hakkı oldugu için öyle.. benimde maliyet kötü geçti ama geçmeyi beklemiyorum.
2.hakkımdı.

iyide komisyon bilmezki son hakkı