Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

karakule 1702 sen kopamamışsın buralardan :)

sudemira ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
sudemira ' Alıntı:
DİLEK ÇALIKOĞLU ' Alıntı:
lastguardd ' Alıntı:
ecrin irem ' Alıntı:
0212 315 84 42 nolu telden aradılar.

aramalar gizli numaradan yapılıyo du ama neysse inanalım bariii

ne gizli nosu arkadaşlar. sapık mı bunlar. elbette oda numaralarındn arıyorlar.

yoo gizli nodan dedğil hatta benı cep nosundan aradılar

SUDEMİRA sen bitirmiş miydin. Seni de burada görmek güzel...

yesss :)
seni de görmek güzel. geçen yıl arkadaşım. arkadaşlara yardımcı olup heyecanlarını paylaşıyım dedim. fakat çok güvensiz olanlar var.
seni de görmek güzel...

Boşver güvensizleri. Biz birbirimize her zaman güveniyoruz... Burada dayanışma içinde olduk.

zeynep aysan ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:
arkadaslar 315 84 41 cigdem hanım listeden isminiza bakıp sölüyor
ben aradım kazanmısım vergi kötüydü

aramalarda soyismine göre gitmiyor gecen sınavda karısık aramıslardı forumdaki arkadaslarımızı istanbul odası

darısı hepinizin basına..

Tebrik ederim seda.vergi cevaplarını yazarmısın lütfen

1. sorum tamdı yabancı mükellefleri yazmamıstım
aciz halinden sallamıstım

kdv oranlarında 2 yanlısım vardı

uygulama sorusu yanlıstı

mavimavi ' Alıntı:
hakankrl ' Alıntı:
nur@L ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
200 sayfa dedik 500 ü geldi neredeyse... buradaki arkadaşların katılımı ve bilgi paylaşımları için teşekkür ederim..
buradaki heyecan başka oluyor :)
heyecana katılıyoumda bilgi paylaşımına katılmıyorum... okadar herkes sordu geçenlerin vergi cevaplarını kimse bişey yazmıyor... artık vaz geçtim bende sormucam...

nur@L a katılıyorum, ben de sordum birkaç kez ama yanıt veren çıkmadı..

benim tek maliyet olduğu için sadece o konuda yardımcı olabildim ::)
ben de sadece denetimden girmiştim o da iyi geçmişti.Ama şunu söyleyim maliyet ve vergiye bol not verip vermediklerini tam bilemiyorum ancak bildiğinizi hissettirmeniz gerekiyor yani cevabın kıyısından köşesinden bişiler mutlaka yazmak lazım.Ben maliyeti ilk sınavda verdim 2 soru vardı hatırlarsanız 1.soru safha maliyet 2.si dağıtım. ben 1.soruyu yapmadım 2.soru 60 punalıktı bana 62 vermişler nasıl oldu anlamadım ;D bir de vergiden hiçbiri tam değildi bildiklerimi yazdım ezber yapamıyorum ama yorumum iyidir ona da 50 vermişler.Yani sözün özü arkadaşlar içinizde geçmeye umudunuz varsa geçersiniz.Ama kalıyor hissine kapılırsanız kalırsınız gibime geliyor.Kazanan arkadaşlarımı birkez daha tebrik ediyor ve meslek yaşantılarında başarılar diliyorum.Lütfen 3 kuruş için meslek onurumuzu satmayalım.

karakule1702 ' Alıntı:
neslihann ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:
arkadaslar 315 84 41 cigdem hanım listeden isminiza bakıp sölüyor
ben aradım kazanmısım vergi kötüydü

aramalarda soyismine göre gitmiyor gecen sınavda karısık aramıslardı forumdaki arkadaslarımızı istanbul odası

darısı hepinizin basına..

seda hanım tebrikler

seda hanım tebrik ederim ...

Seda hanım tebrikler. Gene bekleriz buralara...

istanbul odası soyadım ç ile başlıyor son hakkımdı denetimden girmiştim kazanmışın darısı tüm arkadaşlarımın başına....

Evet arkadaşlar benide İSMMMO 315 84 41 nolu telefondan oda sekreteri arayıp tebrik etti. :)

Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kazanamayanlarda üzülmesin, bir dahaki sefere halledersiniz. Sağlık olsun.

yeis ' Alıntı:
kazanan arkadaşlar notlarını nasıl beklediklerinii yazarsa seviniriz hangi dersler olduğunuda
Az önce söylemiştim ama yineleyim.Denetim tek dersimdi ilkinde 6 sını verdim. 2.sınavım iyi geçti denetimden.ilkinde kalma olasılığım daha yüksekli çünkü hiçbirşey yazamadım lafı dolandırıp durdum. ama 45 almıştım.şimdi ise zaten geçeceğimden emindim.Onlar da beni kırmamışlar sağolsunlar.

sudemira ' Alıntı:
karakule 1702 sen kopamamışsın buralardan :)

Kopamadım işte bitmedi ki. gene de bitmeyecek. Arada giremediğim sınavlar oldu. vergi denetim vardı . vergiye girdim. inşallah vergi tamamsa denetim kalacak.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim.İstanbul odasına kayıtlıyım ben arayıp öğrendim.Allah hepinize nasip etsin.

nur@L ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
200 sayfa dedik 500 ü geldi neredeyse... buradaki arkadaşların katılımı ve bilgi paylaşımları için teşekkür ederim..
buradaki heyecan başka oluyor :)
heyecana katılıyoumda bilgi paylaşımına katılmıyorum... okadar herkes sordu geçenlerin vergi cevaplarını kimse bişey yazmıyor... artık vaz geçtim bende sormucam...

nurol ben geçen sınavda vergiyi vermiştim hiçte iyi geçmemişti.. 50 yle geçtim sürpriz oldu.. yalnız yanlış yapsamda yollarım doğruydu