yeterlilik ' Alıntı:Arkadaşlar çok teşekkür ederim.İstanbul odasına kayıtlıyım ben arayıp öğrendim.Allah hepinize nasip etsin.
mujdatt ' Alıntı:aramalar saat kaça kadar sürer sizce :-\
sedabaransel ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:Arkadaşlar çok teşekkür ederim.İstanbul odasına kayıtlıyım ben arayıp öğrendim.Allah hepinize nasip etsin.
yeterlliliiikkk tebrikler
bende arayıp ögrenenlerdenim aranmayı bekleyemedim ))))))))))
BENCE BİTMİŞTİRmujdatt ' Alıntı:aramalar saat kaça kadar sürer sizce :-\
315 84 41 den arayabilirsincanann ' Alıntı:canım çok sıkkın beni aramadılar istanbuldanım nasıl aranıp öğreniyoduk bu saatten sonrada aramazlar heralde çok kötü ya
tebrikler yeterlilik... maliyetten 2 soruyuda yapmaya çalıştınmı yoksa tek sorudsmı toplama hatası yaptın...yeterlilik ' Alıntı:Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum.Maliyet,temel hukuk ve meslekten girmiştim.Maliyette toplama hatası yaptığımdan kalırım diyordum geçmişim şükür.Diğerleri iyiydi zaten.
yeterlilik ' Alıntı:sedabaransel ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:Arkadaşlar çok teşekkür ederim.İstanbul odasına kayıtlıyım ben arayıp öğrendim.Allah hepinize nasip etsin.
süpersin ;D ;D sanada tebrikler,korka korka aradım verdiğin numarayı ama değdi sonunda ;D
sedabaransel ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:sedabaransel ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:Arkadaşlar çok teşekkür ederim.İstanbul odasına kayıtlıyım ben arayıp öğrendim.Allah hepinize nasip etsin.
süpersin ;D ;D sanada tebrikler,korka korka aradım verdiğin numarayı ama değdi sonunda ;D
aynen sorma
temmuz sınavında da cigdem hn sölemişti listeden bakıp
o numarayı kaydetmiştim
sizede yararı oldu
benim sayemde örendigine göre dileyim senden ne dilersem hahahah
nur@L ' Alıntı:tebrikler yeterlilik... maliyetten 2 soruyuda yapmaya çalıştınmı yoksa tek sorudsmı toplama hatası yaptın...yeterlilik ' Alıntı:Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum.Maliyet,temel hukuk ve meslekten girmiştim.Maliyette toplama hatası yaptığımdan kalırım diyordum geçmişim şükür.Diğerleri iyiydi zaten.