Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

yeterlilik ' Alıntı:
nur@L ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum.Maliyet,temel hukuk ve meslekten girmiştim.Maliyette toplama hatası yaptığımdan kalırım diyordum geçmişim şükür.Diğerleri iyiydi zaten.
tebrikler yeterlilik... maliyetten 2 soruyuda yapmaya çalıştınmı yoksa tek sorudsmı toplama hatası yaptın...

2.sorunun b şıkkı doğruydu 20 puan, ilk soruda da GÜG toplamı 1200 olacağına 1300 yazmıştım b,rde d şıkkında Toplam maliyeti bulurken DÜBT ü almayıp diğerlerini almıştım.Maksimum 40 geliyordu yani hatadan dolayı.
teşekkürler.. tekrar tebrikler...

gzmdnzks ' Alıntı:
Ben de arandım arkadaşlar. Benim hukuk sıkıntıdaydı. Vergi zaten iyi geçmişti. İstanbul. Soyadım Aksu. Darısı herkesin başına. Sevgiler.

tebrikler arkadaşım

hukuk tan verdiğin cevaplar nasıldı

benim de tek ders hukuk tu
ona göre az çok bir yorum yapabiliriz herhalde değilmi?

nur@L ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
nur@L ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum.Maliyet,temel hukuk ve meslekten girmiştim.Maliyette toplama hatası yaptığımdan kalırım diyordum geçmişim şükür.Diğerleri iyiydi zaten.
tebrikler yeterlilik... maliyetten 2 soruyuda yapmaya çalıştınmı yoksa tek sorudsmı toplama hatası yaptın...

2.sorunun b şıkkı doğruydu 20 puan, ilk soruda da GÜG toplamı 1200 olacağına 1300 yazmıştım b,rde d şıkkında Toplam maliyeti bulurken DÜBT ü almayıp diğerlerini almıştım.Maksimum 40 geliyordu yani hatadan dolayı.

İnşallah sende almışsındır.Dualarımız sizinle ;)

arkadaşlar kocaeli odasında aramalar başlamadımı??

zeyneb ' Alıntı:
iki dersim kritikti ikisinden de kaldım hani buların notu boldu bence hiçte bol değil
kaybettim ne yapalım umudumuz mart sınavına kaldı
odayı ben aradım sölediler herkes odasıı arasın onlar bir yerden bakıyorla galiba öğrenin notlarınızı beklemeyin
derslerim hukuk, analiz

hayırlısı olsun arkadaşım hangi odaya kayıtlısınız?

yeterlilik ' Alıntı:
nur@L ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
nur@L ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:

İnşallah sende almışsındır.Dualarımız sizinle ;)
sağol ;)

odayı aradınızmı deminden beri açıklarlar diye bekliyorum ama bu satten sonra rama yapmazlar herelde

sonuçları bugün öğrenenler çok şanslı bugün sabahı zor edicem

arkadaşlar smmm olmuşum çok mutluyum 2 sendir bu forumu takip ediyorum her yazılanı okudum çok fazla yorum yapamadım bi gün buradan bende smmm olmuşum diye yazmaktı hayalim .....

allah hepinize nasip etsin çok güzel bir duygu

ÇETİNBEY ' Alıntı:
gzmdnzks ' Alıntı:
Ben de arandım arkadaşlar. Benim hukuk sıkıntıdaydı. Vergi zaten iyi geçmişti. İstanbul. Soyadım Aksu. Darısı herkesin başına. Sevgiler.

tebrikler arkadaşım

cecap verme ihtiyacı hissetmedin herhalde

zeyneb sen kaldığını nasıl öğrendin hangi derslerden girdin

SERDEM ' Alıntı:
arkadaşlar smmm olmuşum çok mutluyum 2 sendir bu forumu takip ediyorum her yazılanı okudum çok fazla yorum yapamadım bi gün buradan bende smmm olmuşum diye yazmaktı hayalim .....

allah hepinize nasip etsin çok güzel bir duygu

tebrikler

geçen arkadaşları tebrik ederim. Allah yolunuzu açık etsin. kalan arkadaşlarım canınızı sıkmayın Allahın izniyle bi daha ki sefere halledersiniz. bende henüz aranmadım nasip 3 ders'im kalmıştı maliyetten 60 puanlık sorunun 2. maddesinde 1 hata yapmışım diğer yerlerin sonucunu hep değiştiriyordu bakalım acıyıp geçirirler inşallah. diğer arkadaşlar hepinizden hayırlı haberler bekliyorum.

ÇETİNBEY ' Alıntı:
ÇETİNBEY ' Alıntı:
gzmdnzks ' Alıntı:

tebrikler arkadaşım

hukukla ilgili cevaplarınızı yazabilirmisiziz

beni aradılar soy ismi A ile başlayanlayanları arıyolarmış.

maliyetten kötü bekleyip geçenler kaç puan bekliyordunuz?? ben safhanın a ve b şıklarını doğru yaptım. c şıkkında sadece ortalama eşdeğer birim maliyet doğru. onun dışında ağırlıklı ortalama yöntemine göre yaptım.
2. soruyu ise salladım.. sizce geçermiyim trabzon odasına kayıtlıyım ... kazananları buradan tebrik ediyorum