hayri13 ' Alıntı:arkadaşlar İSMMO yu aradım 0212 315 14 82 den dün aranmamıştım kazanmışım arkadaşlar soyadım İ ile başlıyor aranmayan arkadaşlar moralini bozmasınlar aramalar tam bitmemiş demek ki
burakay ' Alıntı:Umarım bekleyiş içindeki değerli arkadaşlarımızın
yüzleri güler kalpten diliyorum (yetim duası)
Mevlam sevindirsin sizleri (Amin)
M.Gür ' Alıntı:seyahat acentasıymışş küfür yedimm @)hayri13 ' Alıntı:arkadaşlar İSMMO yu aradım 0212 315 14 82 den dün aranmamıştım kazanmışım arkadaşlar soyadım İ ile başlıyor aranmayan arkadaşlar moralini bozmasınlar aramalar tam bitmemiş demek ki
seyahat acentasıymışş küfür yedimm @) doğru bilgi verin arkadaşlar dalgamı geçiyosunuz.
MeslekiPaylasim ' Alıntı:bende msn de adımın basına SMMM koymak istiyorum artık
ayıp olmasın diye bilet aldım.shatz ' Alıntı:M.Gür ' Alıntı:seyahat acentasıymışş küfür yedimm @)hayri13 ' Alıntı:arkadaşlar İSMMO yu aradım 0212 315 14 82 den dün aranmamıştım kazanmışım arkadaşlar soyadım İ ile başlıyor aranmayan arkadaşlar moralini bozmasınlar aramalar tam bitmemiş demek ki
seyahat acentasıymışş küfür yedimm @) doğru bilgi verin arkadaşlar dalgamı geçiyosunuz.
mesut afiyet olsun
LordBlue ' Alıntı:ayıp olmasın diye bilet aldım.shatz ' Alıntı:M.Gür ' Alıntı:seyahat acentasıymışş küfür yedimm @)hayri13 ' Alıntı:arkadaşlar İSMMO yu aradım 0212 315 14 82 den dün aranmamıştım kazanmışım arkadaşlar soyadım İ ile başlıyor aranmayan arkadaşlar moralini bozmasınlar aramalar tam bitmemiş demek ki
mesut afiyet olsun
shatz ' Alıntı:M.Gür ' Alıntı:seyahat acentasıymışş küfür yedimm @)hayri13 ' Alıntı:arkadaşlar İSMMO yu aradım 0212 315 14 82 den dün aranmamıştım kazanmışım arkadaşlar soyadım İ ile başlıyor aranmayan arkadaşlar moralini bozmasınlar aramalar tam bitmemiş demek ki
mesut afiyet olsun
burakay ' Alıntı:Umarım bekleyiş içindeki değerli arkadaşlarımızın
yüzleri güler kalpten diliyorum (yetim duası)
Mevlam sevindirsin sizleri (Amin)
shatz ' Alıntı:LordBlue ' Alıntı:ayıp olmasın diye bilet aldım.shatz ' Alıntı:M.Gür ' Alıntı:seyahat acentasıymışş küfür yedimm @)hayri13 ' Alıntı:arkadaşlar İSMMO yu aradım 0212 315 14 82 den dün aranmamıştım kazanmışım arkadaşlar soyadım İ ile başlıyor aranmayan arkadaşlar moralini bozmasınlar aramalar tam bitmemiş demek ki
arandın mı kıı
mesut afiyet olsun
uyanık jediii ..bak mesut öğren bu işleri
M.Gür ' Alıntı:shatz ' Alıntı:M.Gür ' Alıntı:seyahat acentasıymışş küfür yedimm @)hayri13 ' Alıntı:arkadaşlar İSMMO yu aradım 0212 315 14 82 den dün aranmamıştım kazanmışım arkadaşlar soyadım İ ile başlıyor aranmayan arkadaşlar moralini bozmasınlar aramalar tam bitmemiş demek ki
mesut afiyet olsun
Arkadaşım için heyecan yapıyorum, ama bu durumdan eğlence anlamında çıkar sağlamak isteyenler var galiba.
M.Gür ' Alıntı:shatz ' Alıntı:M.Gür ' Alıntı:seyahat acentasıymışş küfür yedimm @)hayri13 ' Alıntı:arkadaşlar İSMMO yu aradım 0212 315 14 82 den dün aranmamıştım kazanmışım arkadaşlar soyadım İ ile başlıyor aranmayan arkadaşlar moralini bozmasınlar aramalar tam bitmemiş demek ki
mesut afiyet olsun
Arkadaşım için heyecan yapıyorum, ama bu durumdan eğlence anlamında çıkar sağlamak isteyenler var galiba.
haber yok bizim oda daha elimize bişe gelmedi diyorHaCkHaN ' Alıntı:shatz diyorum , vergi diyorum ne oldu
ugly666 ' Alıntı:arkadaşlar sitesinin açılış kısmı değişmiş. hadi hayırlısı artk.