Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

vu harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilk defa tesmer bi saat verdi bakalım sözünde durcak mı :)))))))))))))))

he bu arada günaydın sevgili arkadaslarım
öhöm SMMM SEDA BARANSEL :)))))))))))))

aaaa okumuşsunuz :D tüh tam yemek vakti umarım iştahımı kaçıracak bişey olmaz :)

huso_99 ' Alıntı:
sanırım malıyetten baya bı kısı dokmusler benımde bı tek malıyet vardı gectım ama sanırım zor gectım bayada calısmıstım notumuda hıc merak etmıyorum umrumda bıle degıl oldumu oldu notun ne onemı var

bu yorumu yapabilecek hangi veri var acaba elinizde
insanları döktüklerini nereden biliyorsunuz
sizin zor geçmeniz ki daha kaç aldığınız belli değil herkesi döktüklerinin göstergesimi
böyle afaki yorumlarla burada bekleyen insanları ümitsizliğe sevk etmenin hiç gereği yok

ben de az önce 212 315 84 42 ismmmo yu aradım,listede adım yok maalesef,kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum,Allah yollarını açık etsin,kazanamayanlarımızında martta kurtulmasını diliyorum,

sedabaransel ' Alıntı:
vu harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilk defa tesmer bi saat verdi bakalım sözünde durcak mı :)))))))))))))))

:D :D :D :D :D harikasın

mavimavi ' Alıntı:
huso_99 ' Alıntı:
sanırım malıyetten baya bı kısı dokmusler benımde bı tek malıyet vardı gectım ama sanırım zor gectım bayada calısmıstım notumuda hıc merak etmıyorum umrumda bıle degıl oldumu oldu notun ne onemı var

+1

bu yorumu yapabilecek hangi veri var acaba elinizde
insanları döktüklerini nereden biliyorsunuz
sizin zor geçmeniz ki daha kaç aldığınız belli değil herkesi döktüklerinin göstergesimi
böyle afaki yorumlarla burada bekleyen insanları ümitsizliğe sevk etmenin hiç gereği yok

e-baris_gumus ' Alıntı:
Tesmere mail attım (topu taca attım gibi bişey oldu ama en azından tepkimi koydum arkadaş :))

"5 6 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı Sonuçları kanuni süresi bugün son bulmasına rağmen sitenizde konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamış, bu sonuçlar doğrudan yüzlerce kişiyi etkilediği ve herkes için büyük bir önem arz ettiği şüphesiz sizler tarafından da bilinmesine rağmen sorunun sebepleri ve daha n'kadar stajerlerin bekleyeciği hususunda sitenizde aydınlatıcı bir bilgi paylaşırsanız memnun kalırım."

Tesmer sesimi duydu :) :o

arkadaşlar tesmere bakın siz saat de koyarmış. akıllandılar galiba.bunu daha önceden yapıp ne kendilerini nede bizi boşuna strese sokmasalar olmazmıydı sanki...

shatz ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:

Shatz tam senin kafadan olunca nasılda seviniyorsun ;D ;D

ecrin irem ' Alıntı:
arkadaşlar tesmere bakın siz saat de koyarmış. akıllandılar galiba.bunu daha önceden yapıp ne kendilerini nede bizi boşuna strese sokmasalar olmazmıydı sanki...

akılları havada olunca,akıl etmek söz konusu bile değil tesmer için...

arkadaşlar kocaeli odasına bugün gelmiş sonuçlar aradım. artık smmmyim :D

bu sefer işkenceyi kısa kesmişler :)

yeterlilik ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:

sorma bu espiri tam bana göre..başlatmayı bile kazandığımda eve gittiğimde annemlere kardeşlerime benimle bundan sonra daha düzgün ve seviyeli konuşun diye ihtarda bulunmuştum kafama terlik yedim o ayrı mesele :D :D :D

hadi bakalım arkadaşlar aranmayan arkadaşlardan müjdeli haberler bekliyoruz
dualar sizinle ;)

neyse çok gülen sonunda ağlarmış 12,30a kadar gülmemeye karar verdim uğraşma benle yeterlilik : ))

Saat koymuşlarda o saatde ani yüklenmeyi kaldırabileceklermi dersiniz ???

Ben hiç sanmıyorum :P

shatz ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:

sorma bu espiri tam bana göre..başlatmayı bile kazandığımda eve gittiğimde annemlere kardeşlerime benimle bundan sonra daha düzgün ve seviyeli konuşun diye ihtarda bulunmuştum kafama terlik yedim o ayrı mesele :D :D :D

shatz dün akşam bütün aile toplandık tabiki :)

ve acıklamayabtım 15 kişiye

bundan sonra isminin başında unvan olmayan kişiler benlen muhattap olmasın lütfen hahahahah

mavimavi ' Alıntı:
bu sefer işkenceyi kısa kesmişler :)

Kısa derken.. Dün sizler öğrendiniz ama biz halen stres altındayız. Başıma ağrılar girdi valla..
Bu arada tebrikler, hayırlı olsun.

sedabaransel ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:

shatz dün akşam bütün aile toplandık tabiki :)

ve acıklamayabtım 15 kişiye

bundan sonra isminin başında unvan olmayan kişiler benlen muhattap olmasın lütfen hahahahah

süpersin seda bende aynı fikirdeyim şahsım adına ve eğer kazanırda smmm olursam :D