servers ' Alıntı:geçmez bu 2 saat
sedabaransel ' Alıntı:shatz ben vergi cvplarımı yazım sana kendinle karşılaştır bakim gecebiliomusun ))
1. soru tam sadece yabancı mükelefleri yazmadım
aciz haline zor durumdur vergi borcu ertelenir vs bişiler yazdım bazıları hiç alakasız bazı cümleler tutmus )
uygulama sorusu komple yanlıs
kdv oranlarında a şkkı 1 dogru
b şıkkında oranlarda 1 yanlıs var digerleri dogru fakat tarifelerini yazmadım boş bıraktım
ve kaç aldım cok merak diom 50 den fazla etmezdi etmemliydi
sedabaransel ' Alıntı:shatz ben vergi cvplarımı yazım sana kendinle karşılaştır bakim gecebiliomusun ))
aciz haline zor durumdur vergi borcu ertelenir vs bişiler yazdım bazıları hiç alakasız bazı cümleler tutmus )
b şıkkında oranlarda 1 yanlıs var digerleri dogru fakat tarifelerini yazmadım boş bıraktım
shatz ' Alıntı:sedabaransel ' Alıntı:shatz ben vergi cvplarımı yazım sana kendinle karşılaştır bakim gecebiliomusun ))
inş.seda ama benim son sorudan toplam 2 oran doğru listem yok diğerleri aynı hatta 3.soru işlem yanlış ama açıklamalarım doğru 2.sorudada aciz haline zor durum hali vs ve tecil hükümlerini yazdım kanun diliyle
zgrintegral ' Alıntı:arkadaşlar az önce odadan arayıp tebrik ettiler, Artık ben de SMMM yim
bu arada tek vergiyi bekliyordum. sınav fena geçmemişti ama yine de tereddüt içindeydim. bence vergiden korkanlar umutlarını yitirmesinler, benim kağıdıma verebilecekleri en yüksek notu vermişler ( 72 )
cevaplarım şöyleydi;
1.Soru tam,
2.soruda aciz halini sallayarak yazdım, tam kanun metnindeki gibi değildi
3.sorunun ikinci kısmı hiç yok, ilk kısımdaki oranlarda 5 tanesi doğru ( 10 puan falan sanırım)
4.soruda yanlış kaydı tespit ettim ama gün olarak değil ay olarak hesap yaptım
Bu cevaplara 72 almışım, beklemediğim bi nottu açıkçası, çok mutluyum
Kazanan Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Bekleyenlere de Sabırlar Diliyorum
LordBlue ' Alıntı:arkadaşlar ismmmo yu aradım şimdi.aramalara tekrar başladık dedi.yani kazananlar varmış daha
zgrintegral ' Alıntı:arkadaşlar az önce odadan arayıp tebrik ettiler, Artık ben de SMMM yim
bu arada tek vergiyi bekliyordum. sınav fena geçmemişti ama yine de tereddüt içindeydim. bence vergiden korkanlar umutlarını yitirmesinler, benim kağıdıma verebilecekleri en yüksek notu vermişler ( 72 )
cevaplarım şöyleydi;
1.Soru tam,
2.soruda aciz halini sallayarak yazdım, tam kanun metnindeki gibi değildi
3.sorunun ikinci kısmı hiç yok, ilk kısımdaki oranlarda 5 tanesi doğru ( 10 puan falan sanırım)
4.soruda yanlış kaydı tespit ettim ama gün olarak değil ay olarak hesap yaptım
Bu cevaplara 72 almışım, beklemediğim bi nottu açıkçası, çok mutluyum
Kazanan Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Bekleyenlere de Sabırlar Diliyorum