Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Jineps ' Alıntı:
ben de arandım..artık smmmyim:) sabah arkadaşım öğrendi..inanamadım ben aradım..sonra da onlar aradı:) darısı herkesin başına..o kadar rahatladım ki çalışamıyorum sevinçten:)

birileri rahatlıktan çalışamıyor,diğerleri rahatsızlıktan :):):) eyy allahım herkesin derdi başka işte :)))

shatz ' Alıntı:
zgrintegral ' Alıntı:
arkadaşlar az önce odadan arayıp tebrik ettiler, Artık ben de SMMM yim :)
bu arada tek vergiyi bekliyordum. sınav fena geçmemişti ama yine de tereddüt içindeydim. bence vergiden korkanlar umutlarını yitirmesinler, benim kağıdıma verebilecekleri en yüksek notu vermişler ( 72 )
cevaplarım şöyleydi;

1.Soru tam,
2.soruda aciz halini sallayarak yazdım, tam kanun metnindeki gibi değildi
3.sorunun ikinci kısmı hiç yok, ilk kısımdaki oranlarda 5 tanesi doğru ( 10 puan falan sanırım)
4.soruda yanlış kaydı tespit ettim ama gün olarak değil ay olarak hesap yaptım

Bu cevaplara 72 almışım, beklemediğim bi nottu açıkçası, çok mutluyum

Kazanan Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Bekleyenlere de Sabırlar Diliyorum

oranlar hariç aynı cevaplarımız hemde aciz halinde senden fazla olarak herşeyi kanun diliyle yazdım ama ben 72 değil 50 istiyorum :(
shatz bence gayet sakin bekle, bence kesinlikle 50'nin üzerinde not alacaksın ama merak edeceksen 50'yi kaç puan geçtiğini merak edebilirsin : )
Hakkınızda Hayırlısı olur İnşallah

arkadaşlar artık bende smmm'yim,arandım arkadaşlar...

arkadaşlar ismmo dan ,soyadı b harfi ile başlayan arkadaşlarımızdan belge alan varmı hiç

kazanan arkadaşlar denetimden cevaplar nasıldıııı ???

zgrintegral ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
zgrintegral ' Alıntı:
arkadaşlar az önce odadan arayıp tebrik ettiler, Artık ben de SMMM yim :)
bu arada tek vergiyi bekliyordum. sınav fena geçmemişti ama yine de tereddüt içindeydim. bence vergiden korkanlar umutlarını yitirmesinler, benim kağıdıma verebilecekleri en yüksek notu vermişler ( 72 )
cevaplarım şöyleydi;

1.Soru tam,
2.soruda aciz halini sallayarak yazdım, tam kanun metnindeki gibi değildi
3.sorunun ikinci kısmı hiç yok, ilk kısımdaki oranlarda 5 tanesi doğru ( 10 puan falan sanırım)
4.soruda yanlış kaydı tespit ettim ama gün olarak değil ay olarak hesap yaptım

Bu cevaplara 72 almışım, beklemediğim bi nottu açıkçası, çok mutluyum

Kazanan Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Bekleyenlere de Sabırlar Diliyorum

oranlar hariç aynı cevaplarımız hemde aciz halinde senden fazla olarak herşeyi kanun diliyle yazdım ama ben 72 değil 50 istiyorum :(
shatz bence gayet sakin bekle, bence kesinlikle 50'nin üzerinde not alacaksın ama merak edeceksen 50'yi kaç puan geçtiğini merak edebilirsin : )
Hakkınızda Hayırlısı olur İnşallah

inşallah ama yanlış yazdım yukarda yani aciz halinde zor durum halini tecil hükümlerini vs yazdım çok alakalı değil ama yazdıklarımı kanun diliyle yazdım

herkes smmm olmanın sevincini yaşıyor ben burda hala şu cevabı yazdım acaba geçermiyim hesabı yapıyorum ey rabbim sen ne büyüksün :D

SONUNDA ARADILAR ARKADASLAR
İSMMMO
ARAMAYA DEVAM EDİYOR

Küçük yazınız lütfen. Yoksa silinecek

arkadaşlar ilk girişimdi beklediğim gibi sadece maliyet kalmış marta

shatz ' Alıntı:
herkes smmm olmanın sevincini yaşıyor ben burda hala şu cevabı yazdım acaba geçermiyim hesabı yapıyorum ey rabbim sen ne büyüksün :D

artık aciz halini asla unutmazsın ;D ;D ;D

nevermind ' Alıntı:
Jineps ' Alıntı:
ben de arandım..artık smmmyim:) sabah arkadaşım öğrendi..inanamadım ben aradım..sonra da onlar aradı:) darısı herkesin başına..o kadar rahatladım ki çalışamıyorum sevinçten:)

birileri rahatlıktan çalışamıyor,diğerleri rahatsızlıktan :):):) eyy allahım herkesin derdi başka işte :)))

allahım hem kazansam hem çalışamasam ne güzel olur :)

yeterlilik ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:

artık aciz halini asla unutmazsın ;D ;D ;D

unutmak mı ???geçen kardeşim laf arasında bişeler anlatırken bu kelimeyi kullandı inanırmısın üstüne uçtum resmen kapa gaganı diye :D