scarlet ' Alıntı:Allah a şükürler olsun, geçmişim 2 dersten de. VErgi 50, meslek 60. smmm olmaya hak kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, dersi kalanlara da başarılar diliyorum.
sudefne ' Alıntı:adana odasından aranan varmı hiç?
e.smmm.a ' Alıntı:scarlet ' Alıntı:Allah a şükürler olsun, geçmişim 2 dersten de. VErgi 50, meslek 60. smmm olmaya hak kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, dersi kalanlara da başarılar diliyorum.
tebrikler ya nerelerdesin merak ettik sizi hackhan da yok
ya kaç gündür çok moralim bozuktu, forma bile girmek istemedi canım, ama şimdi çoook mutluyum, evet hakan nerelerde bu arada, bana kızmış ama neden olduğunu yazmadı.
serwet ' Alıntı:arkadaşlar burdan herkese sıra numarası verelim, 12.30 da herkes bu numaraya göre girsin sonra sonucu buraya yazsın, sonra diğer numara girsin sonuca baksın vs... siteye birden yüklenmeyelim, ben 1 numarayım ona göre ben sonuç yazmadan kimse girmesin
shatz ' Alıntı:şafak 90 dk
zeynep aysan ' Alıntı:scarlet ' Alıntı:Allah a şükürler olsun, geçmişim 2 dersten de. VErgi 50, meslek 60. smmm olmaya hak kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, dersi kalanlara da başarılar diliyorum.
tebrik ederim arkadaşım çok sevindim senin adına
HaCkHaN ' Alıntı:analizden 40 almışım
yahu analizden geçip,vergiden kalırım diyordum,tam tersi oldu..7/5 yapmışım
HaCkHaN ' Alıntı:analizden 40 almışım
yahu analizden geçip,vergiden kalırım diyordum,tam tersi oldu..7/5 yapmışım
sevtug ' Alıntı:kazandım arkadaşlar,1 saat önce aradılar..
ilk seferde 7/7...
zeynep aysan ' Alıntı:Denizliler öldü herhalde beklemekten