Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

evli çalışan çocuklu bi bayanım kursa gitmedim 7/7 yaptım :D

businessman ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
businesman şaka yapıyorum ha , alınma,iyi yapmışsın daha ne istiyorsun,martta işi bitirirsin inş :)

uzulmustum biranda,
hem evli hem calisan bayan,
bu kadar oldu ancak.

evli çalışan bayan bu kadar oluyor ancakmı? ben sizi business man diyince iş adamı sanmıştım..eh o kadar olacak artık.. :)

shatz ' Alıntı:
servers ' Alıntı:
artık bende SMMM'yim. bitti allahım inanamıyorum. umarım tüm arkadaşlar en kısa zamanda bitirirler. allah sabır ve güç versin

servers bizim oda nekadar ruhsat parası istiyor bilgin varmı yada olursa bana özel mesaj atarmısın rica etsem :D

ruhsatı batsın. valla bu mesleği yapmaya niyetim olmadığı için şimdilik almayı da düşünmüyorum. yeter yedirdiğim para kendilerine

zeynep aysan ' Alıntı:

ben de evli çalışan çocuklu bi bayanın kocasıyım,ben de 7/7 yaptım.. ;D

HaCkHaN ' Alıntı:
businessman ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
businesman şaka yapıyorum ha , alınma,iyi yapmışsın daha ne istiyorsun,martta işi bitirirsin inş :)

uzulmustum biranda,
bu kadar oldu ancak.

evli çalışan bayan bu kadar oluyor ancakmı? ben sizi business man diyince iş adamı sanmıştım..eh o kadar olacak artık.. :)

evet isme aldanmayin ;)

zeynep aysan ' Alıntı:

ee başka ? evli , çalışan bayan,çocuk sahibi,yani kazanamaman için tüm olumsuzluklar sende toplanmış maşallah :D

fakirim,kitap bile alamıyorum,kaldırımlarda yatan çöp adamdan farkım yok,açlıktan geberiyorum desen anlıcamda

akkaya ' Alıntı:
businessman ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:

uzulmustum biranda,
bu kadar oldu ancak.

iyi yapmışsın daha ne olacak. Arkadaşlar 7/7 , 7/6 falan yapıyorlar ama kursa giden, evli olmayan, çocuklu olmayan için normal sonuçlar bunlar.
Bende evli, çalışan, çocuklu bir bayanım. Temmuzda girdim 4 ders verdim. aralıkta 2 daha verdim. Kaldık maliyetle başbaşa. İnşallah onuda martta veririm benim içinde bu iş biter.
Üzme kendini sonucun bence çok iyi. Ben ilk sınavda 4 ders verdiğimde havalara uçmuştum.
ben de sevindin4/7 ye
ama bu foruma girince baktim herkes belge almis, uzuldum biraz.
napalim acelem yok..
obur sinavda tamamlariz ins.
size de basarilar.

sevtug ' Alıntı:
zeynep aysan ' Alıntı:

o zor işte , ya kendisi olsaydınız napıcaktınız,çocukla sınava girerdin artık,bi yandan emzirirdin,bir yandan aciz halini çözerdin

HaCkHaN ' Alıntı:
sevtug ' Alıntı:
zeynep aysan ' Alıntı:

boyle bir bayan vardi benim girdigim sinavda,
aralarda kosa kosa gidip cocugunu emziriyor bakiyordu yazik, o yokken de esim sahit olmus cocuk agliyormus, bakanlar zorlanmislar (bir de hava soguktu ki) ne zor bir durum.

o zor işte , ya kendisi olsaydınız napıcaktınız,çocukla sınava girerdin artık,bi yandan emzirirdin,bir yandan aciz halini çözerdin

businessman ' Alıntı:
zeynep aysan ' Alıntı:

emin misiniz?
o zaman sizi bu forumun en basarilisi ilan ediyoruz :-ppp

yahu abartmayın görende bir elinde bebek,diğer elinde kocası ders çalışıyor zannedecek :D

HaCkHaN ' Alıntı:
zeynep aysan ' Alıntı:

ee başka ? evli , çalışan bayan,çocuk sahibi,yani kazanamaman için tüm olumsuzluklar sende toplanmış maşallah :D

fakirim,kitap bile alamıyorum,kaldırımlarda yatan çöp adamdan farkım yok,açlıktan geberiyorum desen anlıcamda

kıskan ma Cenk Çalış senin de olur

tebrik bile etmedin beni

HaCkHaN ' Alıntı:
businessman ' Alıntı:
zeynep aysan ' Alıntı:

emin misiniz?
o zaman sizi bu forumun en basarilisi ilan ediyoruz :-ppp

yahu abartmayın görende bir elinde bebek,diğer elinde kocası ders çalışıyor zannedecek :D

ben biraz kinaye yapmistim zaten..

tebrik ettim ya , gerçekten çok sevindim :)

tebrik ederim tebrik ederim tebrik ederim tebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederimtebrik ederim

zeynep aysan ' Alıntı:

Tebrik ederim.Belki şartlarımız aynı değildir. Ya da siz çok zekisiniz. 7/4 ilk giriş için bence iyi bir sonuç.