zeynep aysan
Katkı Sunan Üye
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
evli çalışan çocuklu bi bayanım kursa gitmedim 7/7 yaptım
evli çalışan çocuklu bi bayanım kursa gitmedim 7/7 yaptım
zeynep aysan ' Alıntı:evli çalışan çocuklu bi bayanım kursa gitmedim 7/7 yaptım
businessman ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:businesman şaka yapıyorum ha , alınma,iyi yapmışsın daha ne istiyorsun,martta işi bitirirsin inş
uzulmustum biranda,
hem evli hem calisan bayan,
bu kadar oldu ancak.
shatz ' Alıntı:servers ' Alıntı:artık bende SMMM'yim. bitti allahım inanamıyorum. umarım tüm arkadaşlar en kısa zamanda bitirirler. allah sabır ve güç versin
servers bizim oda nekadar ruhsat parası istiyor bilgin varmı yada olursa bana özel mesaj atarmısın rica etsem
HaCkHaN ' Alıntı:businessman ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:businesman şaka yapıyorum ha , alınma,iyi yapmışsın daha ne istiyorsun,martta işi bitirirsin inş
uzulmustum biranda,
bu kadar oldu ancak.
evli çalışan bayan bu kadar oluyor ancakmı? ben sizi business man diyince iş adamı sanmıştım..eh o kadar olacak artık..
sevtug ' Alıntı:zeynep aysan ' Alıntı:evli çalışan çocuklu bi bayanım kursa gitmedim 7/7 yaptım
ben de evli çalışan çocuklu bi bayanın kocasıyım,ben de 7/7 yaptım.. ;D
ben de sevindin4/7 yeakkaya ' Alıntı:businessman ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:businesman şaka yapıyorum ha , alınma,iyi yapmışsın daha ne istiyorsun,martta işi bitirirsin inş
uzulmustum biranda,
bu kadar oldu ancak.
iyi yapmışsın daha ne olacak. Arkadaşlar 7/7 , 7/6 falan yapıyorlar ama kursa giden, evli olmayan, çocuklu olmayan için normal sonuçlar bunlar.
Bende evli, çalışan, çocuklu bir bayanım. Temmuzda girdim 4 ders verdim. aralıkta 2 daha verdim. Kaldık maliyetle başbaşa. İnşallah onuda martta veririm benim içinde bu iş biter.
Üzme kendini sonucun bence çok iyi. Ben ilk sınavda 4 ders verdiğimde havalara uçmuştum.
sevtug ' Alıntı:zeynep aysan ' Alıntı:evli çalışan çocuklu bi bayanım kursa gitmedim 7/7 yaptım
HaCkHaN ' Alıntı:sevtug ' Alıntı:zeynep aysan ' Alıntı:evli çalışan çocuklu bi bayanım kursa gitmedim 7/7 yaptım
boyle bir bayan vardi benim girdigim sinavda,
aralarda kosa kosa gidip cocugunu emziriyor bakiyordu yazik, o yokken de esim sahit olmus cocuk agliyormus, bakanlar zorlanmislar (bir de hava soguktu ki) ne zor bir durum.
o zor işte , ya kendisi olsaydınız napıcaktınız,çocukla sınava girerdin artık,bi yandan emzirirdin,bir yandan aciz halini çözerdin
/quote]
businessman ' Alıntı:zeynep aysan ' Alıntı:evli çalışan çocuklu bi bayanım kursa gitmedim 7/7 yaptım
emin misiniz?
o zaman sizi bu forumun en basarilisi ilan ediyoruz pp
HaCkHaN ' Alıntı:zeynep aysan ' Alıntı:evli çalışan çocuklu bi bayanım kursa gitmedim 7/7 yaptım
ee başka ? evli , çalışan bayan,çocuk sahibi,yani kazanamaman için tüm olumsuzluklar sende toplanmış maşallah
fakirim,kitap bile alamıyorum,kaldırımlarda yatan çöp adamdan farkım yok,açlıktan geberiyorum desen anlıcamda
HaCkHaN ' Alıntı:businessman ' Alıntı:zeynep aysan ' Alıntı:evli çalışan çocuklu bi bayanım kursa gitmedim 7/7 yaptım
emin misiniz?
yahu abartmayın görende bir elinde bebek,diğer elinde kocası ders çalışıyor zannedecek
businessman ' Alıntı:zeynep aysan ' Alıntı:evli çalışan çocuklu bi bayanım kursa gitmedim 7/7 yaptım
emin misiniz?