Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

shatz bence notları yakma , sahibine iade et ;D

hadi hadi sayemde geçtin :D

HaCkHaN ' Alıntı:
shatz bence notları yakma , sahibine iade et ;D

hadi hadi sayemde geçtin :D

sen sayemde denetimden geçerken iyiydi hiç inkar etme hem tek senin notlar değil be hackhan 50 çeşit not var bende :)) şaka bir yana seni tebrik ederim buarada 7/5 iyi sonuç notlar içinde tekrar tşk ederim ama hiç biri ordan çıkmadı hadi neyseeeee :D

yazan : ben deniz smmm :D :D :D :D :D

yeterlilik ' Alıntı:
Shatz bence itiraz et sen.Fazla vermişler sana belli ;D;D;D;D

sana kızmıyorum yeterlilik meslek hukukunu vermiş olmanın sevinci senin tahtalarını eksiltmiş anlaşılan.. eee senin gibi biri için meslekten geçmek kolay değil tebrik ederim huhahuhauhaihihihi :D :D

shatz ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:

sana kızmıyorum yeterlilik meslek hukukunu vermiş olmanın sevinci senin tahtalarını eksiltmiş anlaşılan.. eee senin gibi biri için meslekten geçmek kolay değil tebrik ederim huhahuhauhaihihihi :D :D

;D ;D ;D

shatz ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
zeynep aysan mesaj hakkın dolu özelden sana yazamıyorum okuduğun mesajları silermısın

sinan sen bana yaz benim msj kutusu boş ben zeynebe sölerim sonra :D :D
yazarım shatz ben vergiden 34 le kaldım nasıl iş anlamadım ıtıraz edeceğıim ama olmazsa bana kaynak lazım

ciddimisin ilk senden duydum vergiden kalanı kesinlikle itiraz et sinan benimde tek dersimdi vergi ve iyi beklemiyordum çok kritikti tekrar itiraz et diyorum

ayrıca istersen sana bendeki notları göndereyim yoksa yakacam :)
gönderirsen sevinirim itiraz dan ne çıkar bılmıyorum artık geçenleri gördükçe bende verdim diyordum ama olmadı marta girmem artık gerçekten gönderirsen sevinirim maliyetten de kaldım zaten ondan bekliyordum bana her dersin kaynagı olur gönderirsen müteşekkir olurum

yeterlilik ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:

;D ;D ;D

e güzeldi valla ben bile beğendim :D :D

Shatzcığım mesajını yeni okudum.ben dün öğrendim sonucumu bende artık mali müşavirim. :)

sinanyucel ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
zeynep aysan mesaj hakkın dolu özelden sana yazamıyorum okuduğun mesajları silermısın

sinan sen bana yaz benim msj kutusu boş ben zeynebe sölerim sonra :D :D
yazarım shatz ben vergiden 34 le kaldım nasıl iş anlamadım ıtıraz edeceğıim ama olmazsa bana kaynak lazım

ciddimisin ilk senden duydum vergiden kalanı kesinlikle itiraz et sinan benimde tek dersimdi vergi ve iyi beklemiyordum çok kritikti tekrar itiraz et diyorum

ayrıca istersen sana bendeki notları göndereyim yoksa yakacam :)
gönderirsen sevinirim itiraz dan ne çıkar bılmıyorum artık geçenleri gördükçe bende verdim diyordum ama olmadı marta girmem artık gerçekten gönderirsen sevinirim maliyetten de kaldım zaten ondan bekliyordum bana her dersin kaynagı olur gönderirsen müteşekkir olurum

bana adresini gönder özel mesajla birde hangi dersleri anlamadım her dersten demişsin bende vergiden başka yok diğerlerini göndermiştim diğer arkadaşlara

merhaba. maliyet ile ilgili islam çankayanın kitabının maliyet bölümünü paylaşabilecek biri varmıdır. çok isteyen var anladığım kadarıyla ama taratabilirmi olan kişi hayrına ?

ne shatz , bendeniz smmm oldu :) en son show tv de görmüştüm de , ne zaman oldu. :D

senin adına gerçekten çok mutlu oldum,en çok senin kazanmanı istiyordum.

7/5 iyimi shatz gerçekten

sinan sildim.Hakkını yemişler arkadaşım itiraz et ben ce

Hackhan ve shatz sonuçlarınızı okumadım ama tebrik ederim ikinizi de. Geçmiş gibi bir havanız var:D
Kaçta kaç yaptınız okumadım yazdıklarınızı. Shatz senin tek dersti galiba dimi?

sancak ' Alıntı:
Shatzcığım mesajını yeni okudum.ben dün öğrendim sonucumu bende artık mali müşavirim. :)

tebrikler canım en çok sana tşk ediyorum anladın sen onu :)

Ben de yazayım hele

Smmm Zeynep AYSAN
:D :D

ortalık smmm bolluğun geçilmiyor :D