servers ' Alıntı:artık bende SMMM'yim. bitti allahım inanamıyorum. umarım tüm arkadaşlar en kısa zamanda bitirirler. allah sabır ve güç versin
shatz ' Alıntı:şunlara bakın hemen ruhsat parasının derdine düştüler hele bir kazanmanın keyfini çıkarın ülen bu smmm milletinin gözü doymuyor hiç![]()
acaba bizim oda nekadar isteyecek
![]()
![]()
![]()
HaCkHaN ' Alıntı:shatz agaya beleş![]()
bladeank ' Alıntı:Arkadaşlar maliyette 60 beklerken 7 aldım çalıştığım kitaptan kaynaklanıyor sanırım. Ben yurdagül çaldağdan çalıştım. Geçen arkadaşlar çalıştığı kitabi yazarlarsa sevinirim.
sinanyucel ' Alıntı:zeynep aysan mesaj hakkın dolu özelden sana yazamıyorum okuduğun mesajları silermısın
yazarım shatz ben vergiden 34 le kaldım nasıl iş anlamadım ıtıraz edeceğıim ama olmazsa bana kaynak lazımshatz ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:zeynep aysan mesaj hakkın dolu özelden sana yazamıyorum okuduğun mesajları silermısın
sinan sen bana yaz benim msj kutusu boş ben zeynebe sölerim sonra![]()
![]()
sinanyucel ' Alıntı:yazarım shatz ben vergiden 34 le kaldım nasıl iş anlamadım ıtıraz edeceğıim ama olmazsa bana kaynak lazımshatz ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:zeynep aysan mesaj hakkın dolu özelden sana yazamıyorum okuduğun mesajları silermısın
![]()
shatz ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:yazarım shatz ben vergiden 34 le kaldım nasıl iş anlamadım ıtıraz edeceğıim ama olmazsa bana kaynak lazımshatz ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:zeynep aysan mesaj hakkın dolu özelden sana yazamıyorum okuduğun mesajları silermısın
![]()
ciddimisin ilk senden duydum vergiden kalanı kesinlikle itiraz et sinan benimde tek dersimdi vergi ve iyi beklemiyordum çok kritikti tekrar itiraz et diyorum