servers ' Alıntı:artık bende SMMM'yim. bitti allahım inanamıyorum. umarım tüm arkadaşlar en kısa zamanda bitirirler. allah sabır ve güç versin
shatz ' Alıntı:şunlara bakın hemen ruhsat parasının derdine düştüler hele bir kazanmanın keyfini çıkarın ülen bu smmm milletinin gözü doymuyor hiç acaba bizim oda nekadar isteyecek
HaCkHaN ' Alıntı:shatz agaya beleş
bladeank ' Alıntı:Arkadaşlar maliyette 60 beklerken 7 aldım çalıştığım kitaptan kaynaklanıyor sanırım. Ben yurdagül çaldağdan çalıştım. Geçen arkadaşlar çalıştığı kitabi yazarlarsa sevinirim.
sinanyucel ' Alıntı:zeynep aysan mesaj hakkın dolu özelden sana yazamıyorum okuduğun mesajları silermısın
yazarım shatz ben vergiden 34 le kaldım nasıl iş anlamadım ıtıraz edeceğıim ama olmazsa bana kaynak lazımshatz ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:zeynep aysan mesaj hakkın dolu özelden sana yazamıyorum okuduğun mesajları silermısın
sinan sen bana yaz benim msj kutusu boş ben zeynebe sölerim sonra
sinanyucel ' Alıntı:yazarım shatz ben vergiden 34 le kaldım nasıl iş anlamadım ıtıraz edeceğıim ama olmazsa bana kaynak lazımshatz ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:zeynep aysan mesaj hakkın dolu özelden sana yazamıyorum okuduğun mesajları silermısın
shatz ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:yazarım shatz ben vergiden 34 le kaldım nasıl iş anlamadım ıtıraz edeceğıim ama olmazsa bana kaynak lazımshatz ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:zeynep aysan mesaj hakkın dolu özelden sana yazamıyorum okuduğun mesajları silermısın
ciddimisin ilk senden duydum vergiden kalanı kesinlikle itiraz et sinan benimde tek dersimdi vergi ve iyi beklemiyordum çok kritikti tekrar itiraz et diyorum