Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

S.M.M.M olan herkesi tüm kalbimle kutlar, başarılar dilerim.
Olamayanlarad kuvvet ve sabır dilerim. :)
Dünyanın sonu değil. herşeyin çaresi vardır.

Finansal Muhasebe 75
Finansal Tablolar ve Analizi 50
Maliyet Muhasebesi 50
Muhasebe Denetimi 70
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 57
Hukuk 50
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 50

Staj Tamamlama Notu 95
Toplam 497
Ortalama 62,13

ucu ucuna yırttık ha ;D ;D ;D

izmir odası ruhsat için toplam ne kadar istiyo bilen var mı??? ???

artık bende SMMM'yim. bitti allahım inanamıyorum. umarım tüm arkadaşlar en kısa zamanda bitirirler. allah sabır ve güç versin

şunlara bakın hemen ruhsat parasının derdine düştüler hele bir kazanmanın keyfini çıkarın ülen bu smmm milletinin gözü doymuyor hiç :D :D acaba bizim oda nekadar isteyecek :D :D :D

servers ' Alıntı:
artık bende SMMM'yim. bitti allahım inanamıyorum. umarım tüm arkadaşlar en kısa zamanda bitirirler. allah sabır ve güç versin

servers bizim oda nekadar ruhsat parası istiyor bilgin varmı yada olursa bana özel mesaj atarmısın rica etsem :D

shatz ' Alıntı:
şunlara bakın hemen ruhsat parasının derdine düştüler hele bir kazanmanın keyfini çıkarın ülen bu smmm milletinin gözü doymuyor hiç :D :D acaba bizim oda nekadar isteyecek :D :D :D

eee bu maç bitti, önümüzdeki maçlarda sıra.. :)

Arkadaşlar maliyette 60 beklerken 7 aldım çalıştığım kitaptan kaynaklanıyor sanırım. Ben yurdagül çaldağdan çalıştım. Geçen arkadaşlar çalıştığı kitabi yazarlarsa sevinirim.

bladeank ' Alıntı:
Arkadaşlar maliyette 60 beklerken 7 aldım çalıştığım kitaptan kaynaklanıyor sanırım. Ben yurdagül çaldağdan çalıştım. Geçen arkadaşlar çalıştığı kitabi yazarlarsa sevinirim.

odaların kursuna gitme durumun varsa mutlaka git derim..başarılar..

zeynep aysan mesaj hakkın dolu özelden sana yazamıyorum okuduğun mesajları silermısın

arkadaşım ben geçenki sınavda vermiştim maliyeti ..ben hem çankaya hemde yurdakuldan çalıştım ama kesinlikle çankayayı tavsiye ediyorum yurdakulun anlatımı ağır heleki sıfırdan başlayan için...

sinanyucel ' Alıntı:
zeynep aysan mesaj hakkın dolu özelden sana yazamıyorum okuduğun mesajları silermısın

sinan sen bana yaz benim msj kutusu boş ben zeynebe sölerim sonra :D :D

shatz ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

yazarım shatz ben vergiden 34 le kaldım nasıl iş anlamadım ıtıraz edeceğıim ama olmazsa bana kaynak lazım

vergiden herkesi geçirmişler sanırım. ben verginin V sine bakmadım, kitabın kapağını açmadım, 51 almışım inanamadım, tam amorti oldu, 7/4 beklerken 7/5 oldu süperim yaww :D

sinanyucel ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

yazarım shatz ben vergiden 34 le kaldım nasıl iş anlamadım ıtıraz edeceğıim ama olmazsa bana kaynak lazım

ciddimisin ilk senden duydum vergiden kalanı kesinlikle itiraz et sinan benimde tek dersimdi vergi ve iyi beklemiyordum çok kritikti tekrar itiraz et diyorum

shatz ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

ciddimisin ilk senden duydum vergiden kalanı kesinlikle itiraz et sinan benimde tek dersimdi vergi ve iyi beklemiyordum çok kritikti tekrar itiraz et diyorum

ayrıca istersen sana bendeki notları göndereyim yoksa yakacam :)

bendeki notların yeterli olacağına inanıyorum bakma bu son sınavda kaynaktan çıkmadı