Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

hayatımın en iğrenç günüydü diyebilirim bugün için sonuçlar açıklanınca resmen şok yaşadım vergiden 39 almışım :((işin ilginç yanı arkadaşımla kağıtlarımız resmen fotokopi ortak not çıkarmıştık durum böyle olunca kelimesi kelimesi aynı oluyoo yaptığımız yorumlarda dahildir buna sonuca bakıyorum 50 almışş ben 39 :(( onun adına çok sevindim amaaa söylermisiniz bu nasıl bişeydir çıldırmama az kaldı itiraz edicem tamam iyi hoş ama biliyorum sonuç değişmeyecek aylardır vergiyi yaladım yuttum resmen neye yaradıı

ebru3535 ' Alıntı:
hayatımın en iğrenç günüydü diyebilirim bugün için sonuçlar açıklanınca resmen şok yaşadım vergiden 39 almışım :((işin ilginç yanı arkadaşımla kağıtlarımız resmen fotokopi ortak not çıkarmıştık durum böyle olunca kelimesi kelimesi aynı oluyoo yaptığımız yorumlarda dahildir buna sonuca bakıyorum 50 almışş ben 39 :(( onun adına çok sevindim amaaa söylermisiniz bu nasıl bişeydir çıldırmama az kaldı itiraz edicem tamam iyi hoş ama biliyorum sonuç değişmeyecek aylardır vergiyi yaladım yuttum resmen neye yaradıı

kötü olmuş
ama vergide tek bir kelime bile bazen çok şey değiştiriyor
siz yinede itiraz edin
inşallah sonuç değişir

kötü olmuş
ama vergide tek bir kelime bile bazen çok şey değiştiriyor
siz yinede itiraz edin
inşallah sonuç değişir
[/quote]

malesefff facia oldu inşşş benimde tek temennim sonucun değişmesi yönünde sabırla koruk helva olurmuş misali bekliycem ve mart sınavı içinde ayıla bayılada olsa çalışıcam

alanon ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
Arkadaşlar itirazlar ne zaman yapılıyor başlamadımı nasıl yapılacak.

İtraz için tesmerin sayfasında banka hes. numaraları ve bedellerde yazan iş basnkası dikmen şubesi 487242 nolu hesaba itiraz edeceğiniz her ders başına 15,00 TL yatırıyorsunuz ve 1 tam iş günü geçtikten sonra yine tesmerin sayfasında online işlemler menüsünden dekont tanımlama işlemi yapıp itiraz edeceğiniz dersleri seçip bekliyorsunuz. (bir an önce yatırın çünki süre kısa tutulacaktır!!! ve şubeden yatırmak zorunlu)

Ancak şu an sistemde itiraz menüsünü faaliyete geçirmemişler en geç yarın faaliyete geçer.
İTİRAZ EDECEK ARKADAŞLAR!!!! bu konu bence çok önemli çünki sınav kayıt tarihi son 15 şubat! Bir an önce bankaya itiraz harçlarınızı yatırın ve itiraz süresi başlar başlamaz başvurunuzu yapın çünki süreler çok kısa tutulacak!

Sonuçta süreler uzatılacaktır ama sınava yaklaşık 30 gün kaldı!!!

Kazananları tebrik ederim.
Hayırlı olsun.

ZİNDAN ' Alıntı:
Hayırlı olsun.

bu tebriği üzerime alıyorum sayın zindan ve bilhassa tşk ediyorum tek smmm benim ben ben bennnn :D :D :D :D

ZİNDAN ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
ZİNDAN ' Alıntı:
Hayırlı olsun.

bu tebriği üzerime alıyorum sayın zindan ve bilhassa tşk ediyorum tek smmm benim ben ben bennnn :D :D :D :D

İlk zamanlar bende senin gibi sevinmiştim. ;)

sonunu düşünen kahraman olamazmış bırakın keyfini çıkaralım :D :D :D

günaydın herkese, başarılı olanları da tebrik ederim..darısı başıma inşallah :)

Olay bitmiştir. (SMMM olduk)

Yoksa yeni mi başlıyor?

Başarılı olan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum... Darısı diğer arkadaşlarımıza olsun...

ya vergiden herkes geçmiş bu dönem vergiyi temizlediler

YMM sınavı için elinde kaynak olan var mı?? ;D ;D ;D

sınav itirazları . kaç gün içinde açıklanıyor.son başvuru tarihi ne dir?

Lütfen forum kurallarına uyarak küçük harf kullanınız. Yoksa silinecek.

arkadaşlar denetim ve analizden 40 ile kalmışım..itiraz edeyimmi sizce...birde sınav için son başvuru tarihi pazartesi değilmi..

kazanan tüm arkadaşları yeniden tebrik ediyorum.
diğer arkadaşlara çalışmalarında Allah yardım etsin.