S
sedabaransel
Ziyaretçi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
+1
orfoz ' Alıntı:smmmfarukaydin ' Alıntı:Bilge egitimin birinci sorusu üzgünüm ama dogru. Türkiye muhasebe standartları kavramsal çerçeve bu iki kavramı aynen bilge dersanesi gibi açıklamış
Faruk Bey bahsettiğiniz standartları buraya koyabilirseniz daha aydınlatıcı olur sanırım.
Ben bu dersanelerin verdiği cevapların özelliklede böyle yorumsal konularda olanların çok güvenilir olduğuna inanmıyorum.Daha öncede birçok kez örnekleri görüldü.Hatta geçen dönem maliyet sorularından birinde bile dehanın açıkladığı cevaptan farklı bir cevap açıklandı.Mutlaka doğru kısımlarıda vardır.Ancak arkadaşların bu cevaplara göre çok olumlu yada çok olumsuz düşüncelere girmesini tavsiye etmem.Ben sadece maliyet sınavına girdim.Ancak görüyorumki soruların cevaplarını açıklayan deha ve bilgenin cevaplarındada işlem hatası var.Yani daha 2 sorunun cevabını sitelerine bile hatasız koyamıyorlar.Binlerce insan için bu kadar önemli olan bir konuda hemde.Bir tanesi 6750+(375+150+600) işleminin sonucuna 6571 küsürlü birşey yazıyor diğeri 48600/1200 işleminin sonucuna 41.5 yazıyor.Tabi soruların herşeyi değişiyor.Ben kimseyi kötülemiyorum ama bence bu kadar insanı ilgilendiren konularda daha dikkatli olunması gerektiğini söylüyorum.Herkesin gönlünden geçen puanı alması dileğiyle.
+1