Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

artık biz de puanlamayı bırakalım yine gözümüze uyku girmez ;) ama eğerki 45 puandan kalan varsa çıta yüksektir yok eğer altındaysa 45i tama tamamlayabilirler

45 i 50 tamamladıklarını biliyorum , odada bahsetmişlerdi.

benim 6 olması imkansız gibi

hayallerimin en uç noktası 5 e takılıp,öylece kalıyor..

sağlık olsun hayallerinin peşinde oldukça oda olur hem 5 olduktan sonra fazla birşey kaybetmezsin demi? birazcık uzamış olur :) keşke benimde 5 i rahatlıkla söyleyebilsem maliyetten boşmu verdin?

5 i rahatlıkla söyleyebildiğimimi düşüyorsun , 1 ay sonrasındaki en uç nokta , belki bakarsın yarın 5 iner 2 ye.. neyin garantisi var ki :)

maliyetten boş kağıt verdim hatta ankara odasının kursuna kayıt oldum bunun için

haklısın ama inşallah hepimizin gönlüne göre verirler komisyonun son sınavı diye kıyak geçerler :) ama buda hayal ne güzel demi:))

sinanyucel ' Alıntı:
haklısın ama inşallah hepimizin gönlüne göre verirler komisyonun son sınavı diye kıyak geçerler :) ama buda hayal ne güzel demi:))

keşke kardeşim Allah yüzümüze gülsün , Mevlam sevindirsin bu kullarını, hayırlı sonuçlar versin , lutüf etsin inşallah
(Amin)

Benim vegiden 1 soru tam, aczi mantıklı attım ama haciz halinden bahsetmedim sadece borçlu olamktan, ödeyememekten ve yetkili merciler yoluyla ispatlanması gerektiğinden yazdım, matrah sorusunu sözel olarak bir güzel açıkladım ama nedense çözümümün yaptığım açıklamayla hiç alakası yok, kdv sorusunda sadece debelendim belki not bile vermezler o soruya. Bu durumuma bakınca siz ne hissediyorsunuz arkadaşlar, kırmızı mı mavi mi?:)

scarlet ' Alıntı:
Benim vegiden 1 soru tam, aczi mantıklı attım ama haciz halinden bahsetmedim sadece borçlu olamktan, ödeyememekten ve yetkili merciler yoluyla ispatlanması gerektiğinden yazdım, matrah sorusunu sözel olarak bir güzel açıkladım ama nedense çözümümün yaptığım açıklamayla hiç alakası yok, kdv sorusunda sadece debelendim belki not bile vermezler o soruya. Bu durumuma bakınca siz ne hissediyorsunuz arkadaşlar, kırmızı mı mavi mi?:)

biraz zor gözküyor gibi

scarlet ' Alıntı:

;D ;D

burakay ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

keşke kardeşim Allah yüzümüze gülsün , Mevlam sevindirsin bu kullarını, hayırlı sonuçlar versin , lutüf etsin inşallah
(Amin)

kardeşim benim,seni seviyorum

ARKADAŞLAR 2009 MALİYET MUHASEBESİ SINAVI NASIL GECTİ COGU ARKADAŞLAR SAFHA MALİYET SORUSUNDA BENİM GİBİ YANLIŞLIKLAR YAPMIŞLAR C ŞIKKINDA ÖZELLLİKLE 2. SORUDA İSE FİZİKSEL DAGITIMI YAPAMADIM
A ŞIKKINI YAPTIM DERSANE HOCALARI İSE SAFHANIN BU KADAR ZORUNU SORACAKLARINI TAHMİN ETMEDİK DEDİLER BİRLEŞİKTEN DE FİZİKSEL Lİ SORMALARI DEGİŞİK OLMUŞ DEDİLER GENE YANİ SON 3 SINAVDIR MALİYETTEN COK OYNUYORLAR SORULARI SİZLER MALİYETTEN NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ

serpil.son ' Alıntı:
benim vergi ve analiz var
vergi 1 tam doğru
1 tane %60 doğru
aciz mantıklı sallama :)

analizi geçerim sanıyorum

ruhsat sanki bana ya gelecek ya teğet geçecek :)))

benim vergi hukukuyla ilgili olumlu düşünen varmı :)) bi teselli verin lütfen :)

serpil senin geçer gibi görünüyor
1 tam desek 25puan
2 %60 olan (kdv sorusu tahmin ederim) 20 puan
3-aciz den 5 alsan
50 puan eder herhalde ama son söz komisyonun :)

Arada telepati kurup, kağıdıma 50 versin diye okuyacak olana pozitif enerji göndermeye çalışmaktan nirvana ya ulaşıcam neredeyse. Allah hepimize sabırlar versin. ???

serpil.son ' Alıntı:
serpil.son ' Alıntı:
benim vergi ve analiz var
vergi 1 tam doğru
1 tane %60 doğru
aciz mantıklı sallama :)

analizi geçerim sanıyorum

ruhsat sanki bana ya gelecek ya teğet geçecek :)))

benim vergi hukukuyla ilgili olumlu düşünen varmı :)) bi teselli verin lütfen :)

sınav iyi geçmiş gayet

scarlet ' Alıntı:
Arada telepati kurup, kağıdıma 50 versin diye okuyacak olana pozitif enerji göndermeye çalışmaktan nirvana ya ulaşıcam neredeyse. Allah hepimize sabırlar versin. ???
;D ;D ;D