Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

sedabaransel ' Alıntı:
arkadaslar hepinize iyi seneler :)
ismmmo odası cebime msj atmıs yeni yılımı kutluo

içimden şöyle bi cevap vermek gelio :D

'' yeni yılı salla sınav sonuclarını acıkla ''

hahaha
o da iyi en azından halini hatırını sormuşlar :) bana bile mesaj atmadılar demekki yeni yılda seçtikleri kazanacak :))

Bana da mesaj atmışlar İstanbul Odasından, ama ben Ankara odasına bağlıyım ;D

hakankrl ' Alıntı:
Bana da mesaj atmışlar İstanbul Odasından, ama ben Ankara odasına bağlıyım ;D
ismmmo nun başı dönmüş herhalde artık banada urfa odasından gelirse şaşırmıycam. ;)

"Yeni yılın kellere saç, hastalara ilaç, iddaacıya para, sıvacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, raki ya buz, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır vermesini dilerim... " ;D ;D ;D

çok güzel olmuş ya :) bende yeni yılda açıklanacak sınavlarımız için hak eden, çalışan, herkezin emeğinin karşılığını almasını istiyorum birde eğer komisyon değişirse 2008 marttan önceki komisyonun geri gelmesini istiyorum çok şeymi istiyorum ? ;)

Minik ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
Hat-İce ' Alıntı:
Hepimizin yeni yılının mutlu ve umutlu ve de güzel sonuçlarla coşkulu,bereketli geçmesi dileğiyle...
+1

inşAllah.....
+1
2010 herkese hayırlı olsun arkadaşlar... umarım sınav sonuçları acıklanınca mutlu bir yıla gülümseyerek başlarız...ziraa sene nasıl başlarsa öyle gidermiş... geçmeyi beklerken kalırsak tümsene sınıfta kalırız ozamn... :D

Allah korusun hayallerimizin yerini gözyaşları almasın inşallah 1 de olmazsa devamı güzel olsun umutsuz olmayalım arkadaşlar ;)

Güzel haftasonu geçirmeniz dileğiyle,,,

şafak 20 hanımlar beyler....

forum başlığında yalnız kaldık bugün
noel tatili bitmemiş arkadaşların sanırım :o

günleri saymaya gerek yok kendinizi strese sokmayın.. saysanda saymasanda sonuç değişmeyecek nasıl olsa..
hmm ama 2-3 gün kala heyecan bendede başlıyor ama uzun bir süre bekleyipte kendinizi yıpratmayın..

İLK & SON MESAJIM

Öncelikle tarafıma önceden herhangi bir bildirimde bulunulmadan kapatılan "emirzabey" rumuzlu hesabın sahibi olduğumu söylemek istiyorum.
Biliyoru ki bu tür sorunların paylaşım başlığı da burası değil ancak herkesin bu aleni ve sebepsiz haksızlığı görmesini istiyorum.
Öyle ki uzun zamandır gerek alomaliye.com ve gerek ise forum'un takipçisiyim. Ancak az önce hesabıma erişme istediğimde her ne alaka ise "Reklam yapmaktan" oturu hesabımın silindiğini öğrendim. O hesabı silen hangi dar görüşlü ve aciz yöneticidir bilemiyorum. Bu eleştiriyi yapıyorum çünkü benim hiç bir mesajımda bir reklam v.s. söz konusu değildir.
Ve kaldı ki bu akşamda forumda bulunma sebebim arkadaşlara daha önceden müjdesini verdiğim Maliyet Muhasebesi ders notlarını tamamlamış olmam idi. Ancak böyle aciz yöneticilerin bulunduğu bir ortamda hiç bir şekilde paylaşımda bulunmak istemiyorum.

Saygılarımla.

Not: Cevaben iletişime geçmek isteyen ilgililerin foruma değil şahsi adresime ileti göndermeleri açıkyüreklilik gereği olacaktır.

HaCkHaN ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
MeslekiPaylasim ' Alıntı:
açıklansada yolumuza baksak :)

+1
Aynen dediğin gibi.

19 gün sonra açıklanacağını nerden biliyorsunuz arkadaşlar ?

Yolumuza baksak kısmı için aynen dedim ;) ama bencede son 19 gün.Sadece itiraz süresi ve diğer dönem sınav başvuru tarihini göz önüne alınarak yapılmış bir tahmin.

arkadaşlar tahminlerinizi alalım,,,

kaç dersten geçersiniz
benim son 3 dersimdi

denetim
fin.tablolar
maliyet

İnşallah olacak ruhsata çok yakınım

burakay ' Alıntı:
arkadaşlar tahminlerinizi alalım,,,

kaç dersten geçersiniz
benim son 3 dersimdi

denetim
fin.tablolar
maliyet

İnşallah olacak ruhsata çok yakınım
yine başa döndük daha dün sınavdan çıkmış gibi :)

Bende 3 dersten girdim

Temel hukuk
Meslek hukuku
Maliyet

Bende çok yakınım ama tek ders sınırda ya 40 la kalırım ya da ruhsatı alırım inşallah.