Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

yarım saat geçti tık yok , üç kağıtcı

merhabalar;
sınav başvuru formunda mart sınavı tarihleri vs. yazılmış ancak şu ana başvuru yapamazsınız diyor benimkinde. daha önceki sınavlarda böyle bir mevzu olmuştu ve bazı arkadaşlarda ( yani hepsinden geçenlerde) sınav başvuru dönemi yok benzeri bir yazı yazıyormuş .??
bu konuda fikri olan yada farklı bir yazı yazan varmı arkadaşlar. ( sinekten yağ çıkarma durumuna geldik malum ::)

meyyal... ' Alıntı:
merhabalar;
sınav başvuru formunda mart sınavı tarihleri vs. yazılmış ancak şu ana başvuru yapamazsınız diyor benimkinde. daha önceki sınavlarda böyle bir mevzu olmuştu ve bazı arkadaşlarda ( yani hepsinden geçenlerde) sınav başvuru dönemi yok benzeri bir yazı yazıyormuş .??
bu konuda fikri olan yada farklı bir yazı yazan varmı arkadaşlar. ( sinekten yağ çıkarma durumuna geldik malum ::)
nerde yazıyor böyle birşey?

online işlemlerden sınav başvurusu yaptığımız bölümde. 2 gün önceye kadar başvuru açık dönem yok yazıyordu bugun 13-14 Mart 2010 tarihinde yapılacak olan 2010/1 63. dönem SMMM Yeterlik Sınavı - Şu anda başvuru yapamazsınız yazıyor.

arkadaşlar komisyon forumu takip edip beklentilerimizden etkileniyor olabilir ;)
bu yüzden şafak 16
şafak 16
şafak 16..

meyyal... ' Alıntı:
merhabalar;

yorum yokk ;)

aynı şey 2008 de olmuştu.İlk giren arkadaşlar,herhangi bir dersten kesin kaldığını bilen arkadaşlar bir girseler,bize bilgi verseler iyi olur.Bende de aynısı yazıyor çünkü.

bende de aynısı yazıo :) maliyet ve vergiden girdim.
maliyetten geciyorum vergi muamma
umarım böle bişe yoktur biz cok şüpheciyizdir meslek geregi :))))))))

maliyet ve analizden girdim ben son 1 hakkım kaldı eğer kaldı isem ama geçmeyi bekliyorum ikisindende, özellikle analizden. Başka dersler olsa bu kadar üzülmeyeceğim . Sm ler bu derslerden muaf olarak bu belgeyi alırken ben bu 2 ders yüzünden alamzsam.

ben bu konuyu anlayamadım ama bende sizden etkilenerek baktım bende de sınav başvurusu yapamazsınız yazıyor ama tahminimce bizim ilkkez vede daha önce giren arkadaşların sınav bilgileri sisteme önceden yüklendiğinden sınav başvuru zamanı açılmadığından öyle bir uyarı vermesi doğal diyorum bence çok umutlanmayın daha önce bu durumda olan arkadaşların geçecekleri varmış demekki.!!!

sinanyucel ' Alıntı:
ben bu konuyu anlayamadım ama bende sizden etkilenerek baktım bende de sınav başvurusu yapamazsınız yazıyor ama tahminimce bizim ilkkez vede daha önce giren arkadaşların sınav bilgileri sisteme önceden yüklendiğinden sınav başvuru zamanı açılmadığından öyle bir uyarı vermesi doğal diyorum bence çok umutlanmayın daha önce bu durumda olan arkadaşların geçecekleri varmış demekki.!!!

mantıklı açıklama katılıyorum

filmlik olduk vallahi billahi.. :D :D :D :D :D :D :D :D

meyyal... ' Alıntı:
maliyet ve analizden girdim ben son 1 hakkım kaldı eğer kaldı isem ama geçmeyi bekliyorum ikisindende, özellikle analizden. Başka dersler olsa bu kadar üzülmeyeceğim . Sm ler bu derslerden muaf olarak bu belgeyi alırken ben bu 2 ders yüzünden alamzsam.

maliyet sınavında kağıdın sonuna 'son hakkım' yazdınız mı ?

hackhan merak etmiyorum değil ama son hak olsa bile cevap kağıdına yazmak sonuç değiştirmiş mi hiç? inşallah sona kalmayız ama durum olursa bizde yazarız artık ;D

Nasıl yani hala yazıyormu???

Çünkü ben girebiliyorum
Yani başvuru yap dediğimde işlem sayfasına geçiyor
o zaman vergiden kaldımmı ben yani ???

maliyet sınavında kağıdın sonuna ' son hakkım' diye yazsaydı geçerdi.

son hakkı değilse 'sondan birinci hakkım' diye yazsada olurdu.

mesela benim sondan beşinci hakkımdı,ben yazdım. ama keşke ilk hakkım deseydim , aynı anlama geliyor gerçi,puan kırarmı ki burdan .

neyse bekleyelim, şafak kaçtı arkadaşlar ?

hilalblc ' Alıntı:
Nasıl yani hala yazıyormu???

Çünkü ben girebiliyorum
Yani başvuru yap dediğimde işlem sayfasına geçiyor
o zaman vergiden kaldımmı ben yani ???

başvuruyu yap dediğinde , işlem sayfasına geçtiğin yerde 'vergiden kaldın' mı yazıyor ?

Ya elbetteki hayır ama 7 sini de geçen arkadaşlar a girişe izin vermiyorlar diye yazmışlar ya
Onun için dedim.
Ama işleme devam et dediğimde gördümki bilgi sayfası yapmışlar
orda sınav sonuçları adres güncelleme hepsini görebiliyoruz.

Ama sonuçlar açıklanmamış tabii. Bu kadar erkende açıklanacağını düşünmüyorum.
Ayrıca: sınav komisyonunun son sınavıydı belki notları gider ayak bol verirler diyen arkadaşa diyorum ki;
Sorular nasıl dı ki notları bol versinler. Öyle olsa soruları daha kolay sormaları gerekiyordu dimi... ??? :o

sorular yaklaşık4-5 ay önce hazırlanmıştır , o zamanlar son günleri değildi :)

bu arada tesmer başvuru sayfasına girmemekle ısrar ediyordum,linki at birde ben bakayım benimkinde ne yazacak, bakarsın 'kardeşim bi gidin bi gidin ya,yok şafak 16 ymış, 18 miş,biraz sabırlı olun off' diye bi ileti gelir. : )