nerde yazıyor böyle birşey?meyyal... ' Alıntı:merhabalar;
sınav başvuru formunda mart sınavı tarihleri vs. yazılmış ancak şu ana başvuru yapamazsınız diyor benimkinde. daha önceki sınavlarda böyle bir mevzu olmuştu ve bazı arkadaşlarda ( yani hepsinden geçenlerde) sınav başvuru dönemi yok benzeri bir yazı yazıyormuş .??
bu konuda fikri olan yada farklı bir yazı yazan varmı arkadaşlar. ( sinekten yağ çıkarma durumuna geldik malum :
meyyal... ' Alıntı:merhabalar;
sınav başvuru formunda mart sınavı tarihleri vs. yazılmış ancak şu ana başvuru yapamazsınız diyor benimkinde. daha önceki sınavlarda böyle bir mevzu olmuştu ve bazı arkadaşlarda ( yani hepsinden geçenlerde) sınav başvuru dönemi yok benzeri bir yazı yazıyormuş .??
bu konuda fikri olan yada farklı bir yazı yazan varmı arkadaşlar. ( sinekten yağ çıkarma durumuna geldik malum :
sinanyucel ' Alıntı:ben bu konuyu anlayamadım ama bende sizden etkilenerek baktım bende de sınav başvurusu yapamazsınız yazıyor ama tahminimce bizim ilkkez vede daha önce giren arkadaşların sınav bilgileri sisteme önceden yüklendiğinden sınav başvuru zamanı açılmadığından öyle bir uyarı vermesi doğal diyorum bence çok umutlanmayın daha önce bu durumda olan arkadaşların geçecekleri varmış demekki.!!!
meyyal... ' Alıntı:maliyet ve analizden girdim ben son 1 hakkım kaldı eğer kaldı isem ama geçmeyi bekliyorum ikisindende, özellikle analizden. Başka dersler olsa bu kadar üzülmeyeceğim . Sm ler bu derslerden muaf olarak bu belgeyi alırken ben bu 2 ders yüzünden alamzsam.
hilalblc ' Alıntı:Nasıl yani hala yazıyormu???
Çünkü ben girebiliyorum
Yani başvuru yap dediğimde işlem sayfasına geçiyor
o zaman vergiden kaldımmı ben yani ???