Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Ya Arkadaşlar sakin olalım elbetteki başvuru yapamazsınız diyecek daha sınavlar açıklanmadı ki :P
O nedenle işlem yapmaya çalıştığınızda başvuru yapamazsınız diyecek...
O nedenle sakin olun ve 15 gün düşünmeden geçirin ......

hilalblc ' Alıntı:
Nasıl yani hala yazıyormu???

Çünkü ben girebiliyorum
Yani başvuru yap dediğimde işlem sayfasına geçiyor
o zaman vergiden kaldımmı ben yani ???
valla tam filmlik olduk ben neden yapamıyorum başvuru yap dediğimde işlem sayfası felan açılmıyor başvuru yapamazsınız yazıyor demekkı senın sınav sonucun garantı işlenmiş bizimkiler daha yazılmamıs olabilir?

hilalblc ' Alıntı:
Ya Arkadaşlar sakin olalım elbetteki başvuru yapamazsınız diyecek daha sınavlar açıklanmadı ki :P
O nedenle işlem yapmaya çalıştığınızda başvuru yapamazsınız diyecek...
O nedenle sakin olun ve 15 gün düşünmeden geçirin ......

ya şimdimi aklına geldi bu :D :D :D :D

sinanyucel ' Alıntı:
hilalblc ' Alıntı:

Çünkü ben girebiliyorum
valla tam filmlik olduk ben neden yapamıyorum başvuru yap dediğimde işlem sayfası felan açılmıyor başvuru yapamazsınız yazıyor demekkı senın sınav sonucun garantı işlenmiş bizimkiler daha yazılmamıs olabilir?

şimdi maliye bakanlığından aradılar , sinan geçmişsin :)

hilalblc ' Alıntı:

Çünkü ben girebiliyorum

başvuru yapamazsınız demiyor mu??
ilginç bende başvuru yapamazsınız diyor

arkadaşlar olay gayet açık. bi kere girmiş olduğunuz sayfa tesmerin kendi sayfasıdır.
öncelikle birlikte okunan kağıtlar son aşama olarak tesmere gelir ve bilgisayara girilir.şayet sınav kağıtları geldiyse ki ( bu çok erken bir süre ) şöyle düşünebiliriz :

sınava giriş için başvuru formu geliyorsa , o giren kişinin kaldığı sınavlar var demektir

şayet başvuru işlemini kabul etmiyorsa , 7/7 demektir.

durum bunu gösteriyor

ama ben son söz olarak derim ki : bu mutlak bir bilgi olmadığı için biraz daha sabredin :)

e.smmm.a ' Alıntı:
hilalblc ' Alıntı:

Çünkü ben girebiliyorum

başvuru yapamazsınız demiyor mu??
ilginç bende başvuru yapamazsınız diyor

güzel haber :)

;D ;D
psikopata bağladık iyice.

sen zaten smmm değilmisin ? nickindende anlaşılacağı gibi ?

adayıyım mesajlarımdan anlaşıldığı gibi

yaw hackhan sende karar versen bir ;D bir olumlu bir olumsuz haber verdin ::) ben de sayfa açılıyor ama başvuru yapamazsınız yazıyor ben olayı başvurular başlamadığı için öyle yazmalı diyorum ama arkadaşlar boş durmuyor o yüzden kafa allak bullak bir açıklansa tecrübemiz olur artık şimdi yazanlar sonra boşvermesin bakalım ne kadarı doğru çıkacak :)

sinanyucel ' Alıntı:
yaw hackhan sende karar versen bir ;D bir olumlu bir olumsuz haber verdin ::) ben de sayfa açılıyor ama başvuru yapamazsınız yazıyor ben olayı başvurular başlamadığı için öyle yazmalı diyorum ama arkadaşlar boş durmuyor o yüzden kafa allak bullak bir açıklansa tecrübemiz olur artık şimdi yazanlar sonra boşvermesin bakalım ne kadarı doğru çıkacak :)

7/7 yapma ihtimaliniz var mıydı?

aslında 7-7 zor ama neden olmasın dediğimde oluyor 3 ders kesın garantı 3 ders sınırda 1 ders maliyet zaten komısyonun son sınavınada umut bagladık artık ;D

sinanyucel ' Alıntı:

sinan ama fikrim değişmediki 5 tanesini verdin diyorum sana :)

Bende heyecanlandım :D,ancak şöyle söyleyeyim arkadaş maliyetten kesin kalıyormuş onda da girilmiyor yazıyormuş.Farklı bir durum söz konusu yani.

arkadaşlar heyy
kendinize gelin yaaa
komplo inanılmaz gidiyor

oscar sizin hadi gali
:D :D :D :D

yeterlilik ' Alıntı:
Bende heyecanlandım :D,ancak şöyle söyleyeyim arkadaş maliyetten kesin kalıyormuş onda da girilmiyor yazıyormuş.Farklı bir durum söz konusu yani.

belki arkadaş için istisnai bir durum olabilir ,umudumuzu yitirmeyelim

ya benim kindede joomla 1.5.15 Fatal error yazıyor, ölümcül bir hatamı yaptıkki sınavda :-\

HaCkHaN ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

sinan ama fikrim değişmediki 5 tanesini verdin diyorum sana :)
vallahı hackhan bende 5 e bile razıyım artık gelelim online işlem sayfasına tek mantıklı açıklması başvuruların başlamamış olmasından kaynaklanıyor bunun başka açıklaması olamaz şimdi yazalım çizelim rahatlayalım ama sınav açıklandığı gün bu nasıl komplo deriz artık ne hallare düşmüşüz bizmi suçluyuz bizi bu hallare düşürenlermi?

burakay ' Alıntı:
arkadaşlar heyy
kendinize gelin yaaa
komplo inanılmaz gidiyor

oscar sizin hadi gali
:D :D :D :D

oscara hangi güzel ütopik fikir layık görüldü sayın burak