METE 22 ' Alıntı:geçen sınav açıklanmadan 3 gün önce hafiften hafiften kıpırtılar hissetmiştik. eğer 22 ocak ta olacaksa gelecek salı aynı kıpırtılar olur inşallah
HaCkHaN ' Alıntı:METE 22 ' Alıntı:geçen sınav açıklanmadan 3 gün önce hafiften hafiften kıpırtılar hissetmiştik. eğer 22 ocak ta olacaksa gelecek salı aynı kıpırtılar olur inşallah
nasıl kıpırtı anlamadım , burdaki herkez kalkıp ayağa oynamayamı başlıyor , hareketmi oluyor ? nasıl kıpırtıla,anlamadım ?
METE 22 ' Alıntı:scarlet ' Alıntı:Gerçekten çok stres yaptık arkadaşlar, şafak sayarken bu arada ne kadar kaldığını bilmediğimiz ömrümüzden günler eksiliyor. Ama 3. de ama 5. de bu sınavı illaki vericez. Bu bekleyiş ortamını gerginlile değil de bizi rahatlatacak şekilde nasıl geçiririz, bunu düşünelim. Açalım bir başlık, fıkralar yazalım, şiirler, resimler paylaşalım. İster meslekle ilgili olsun ister olmasın. Endişemizi, ruh halimizi pozitif şeylerle koyalım ortaya. Bu gün bu forumda birlikte olabilmek te bir ayrıcalık, bunun da değerini bilelim.
elbetteki stres yapmamamız lazım. düşüncelerimiz, kurmak istediğimiz hayallerden başka birşey değil. yeterlilik hakkında temel fıkrası bilen varsa ben gülmeye hazırım.
askerde şafak ile bugün arası karanlıktır, şafaktan sonrası aydınlık ve hep çıkınca yapacağımız şeyin hayallerini kurardık.
şafak sonrası hayali olan varsa yine dinlemeye hazırım.
scarlet ' Alıntı:METE 22 ' Alıntı:scarlet ' Alıntı:Gerçekten çok stres yaptık arkadaşlar, şafak sayarken bu arada ne kadar kaldığını bilmediğimiz ömrümüzden günler eksiliyor. Ama 3. de ama 5. de bu sınavı illaki vericez. Bu bekleyiş ortamını gerginlile değil de bizi rahatlatacak şekilde nasıl geçiririz, bunu düşünelim. Açalım bir başlık, fıkralar yazalım, şiirler, resimler paylaşalım. İster meslekle ilgili olsun ister olmasın. Endişemizi, ruh halimizi pozitif şeylerle koyalım ortaya. Bu gün bu forumda birlikte olabilmek te bir ayrıcalık, bunun da değerini bilelim.
elbetteki stres yapmamamız lazım. düşüncelerimiz, kurmak istediğimiz hayallerden başka birşey değil. yeterlilik hakkında temel fıkrası bilen varsa ben gülmeye hazırım.
askerde şafak ile bugün arası karanlıktır, şafaktan sonrası aydınlık ve hep çıkınca yapacağımız şeyin hayallerini kurardık.
Gereksiz çıkış yapmana gerek yok. Ben de girdim ve bekliyorum. Tabii ki ortada kaçınılmaz bir bekleyiş var. Bunu yaparken de birbirimizin zehirini almak, rahatlatmak gerkir bence. Saldırmak değil, zira tepki verilecek bişi yazdığımı sanmıyorum.
Meslek hakkında seviyeli espri ve fıkralar var tabii ki de ama ben sana benim uydurduğum bişi anlatmak isterim.
Tmel' bir gün arkadaşı sormuş. Arkadaşım sınava girmişsin, şafak sayıyormuşsun, gel senle 2 muhabbet edelim kafanı dağıt demiş. Temel de hemen çıkarmış silahı vurmuş. Arkadaşları Temel e sormuşlar. Ula niye ettun bu işi? Temel de ; 'ya bana kötü bişi dediyse, her ihtimale karşı furdum oni' demiş.
METE 22 ' Alıntı:scarlet ' Alıntı:METE 22 ' Alıntı:scarlet ' Alıntı:Gerçekten çok stres yaptık arkadaşlar, şafak sayarken bu arada ne kadar kaldığını bilmediğimiz ömrümüzden günler eksiliyor. Ama 3. de ama 5. de bu sınavı illaki vericez. Bu bekleyiş ortamını gerginlile değil de bizi rahatlatacak şekilde nasıl geçiririz, bunu düşünelim. Açalım bir başlık, fıkralar yazalım, şiirler, resimler paylaşalım. İster meslekle ilgili olsun ister olmasın. Endişemizi, ruh halimizi pozitif şeylerle koyalım ortaya. Bu gün bu forumda birlikte olabilmek te bir ayrıcalık, bunun da değerini bilelim.
Gereksiz çıkış yapmana gerek yok. Ben de girdim ve bekliyorum. Tabii ki ortada kaçınılmaz bir bekleyiş var. Bunu yaparken de birbirimizin zehirini almak, rahatlatmak gerkir bence. Saldırmak değil, zira tepki verilecek bişi yazdığımı sanmıyorum.
Meslek hakkında seviyeli espri ve fıkralar var tabii ki de ama ben sana benim uydurduğum bişi anlatmak isterim.
Tmel' bir gün arkadaşı sormuş. Arkadaşım sınava girmişsin, şafak sayıyormuşsun, gel senle 2 muhabbet edelim kafanı dağıt demiş. Temel de hemen çıkarmış silahı vurmuş. Arkadaşları Temel e sormuşlar. Ula niye ettun bu işi? Temel de ; 'ya bana kötü bişi dediyse, her ihtimale karşı furdum oni' demiş.
sana yazdığımdan sana karşı bir çıkış görüyorsan hayret doğrusu. ne zehiri ? sana tepki verdiğim filan yok. sen güzel birşey yazmışsın bende isteyenlerin fıkra anlatması için zemin yaptım. ilk fıkrayıda ben anlattım. benim ki kısa ama bayağı öz bir fıkra idi. senin fıkranın beğendim ama sanki fıkaradaki sebeb sonuç ilişkisi biraz uyumsuz gibi geldi.
daha bir gerilmedin sonucu 1 gün kala ki gerilmeni düşünemiyorum ;DDOĞA2758 ' Alıntı:herkese günaydın , şu sonuçlar açıklansa da artık rahat bi nefes alabilseydik , her gün ne olacak , nasıl olacak diye düşünmekten sinirlerim allak bulak oldu , gerildikçe geriliyoruz.....
hilalblc ' Alıntı:Evet canım bende aynen öyle düşünüyorum.sevtug ' Alıntı:hilalblc ' Alıntı:sevtug ' Alıntı:iyi haftalar herkese..
bu aranma olayı nedir arkadaşlar?yani 7/7 yapanları mı arıyorlar yoksa tüm dersleri verenleri mi?bi de tesmer mi arıyor oda mı?
Sevgili Sevtuğ
Açıklanmasından 1 gün önce odadan hatta bazen bizzat başkan
telefonla arıyormuş 7/7 yapanlara
Sayın Meslek Mensubu aramıza hoş geldin diye
Ertesi günde tüm herkesinki açıklanıyormuş.
İnşallah bizi de ararlar
saol hilalblc..zor da olsa 7/7 yapma ihtimalim var.yapalım da isterse aramasınlar..
Aramasalarda olur 7/7 yapalımda
Hangi ders senin kritik?
BEn vergiden tam sınırdayım ya 45 le kalıcam ya da
verirlerse 50 ile 7/7 yapıcam(ı hope so)
sevtug ' Alıntı:günaydın herkeseee.
vergi benim de kritik yaa.tabi inşallah diğerlerinden kötü bir sürprizle karşılaşmam umarım.vergide 2.soru yok, 3.soruda kkeg yi ekledim maalesef ve gün yerine ay hesabı yaptım, 4.soruda yarım daha doğrusu 10-11 puan gelir.sadece herkes gibi 1.sorum tam.bilmiyom nolcak.hepimiz için hayırlısı olsun..vergide çoğu kişinin zorlandığı düşünülerek notların biraz daha bol verileceğini düşünüyorum.
bence 4.hafta açıklanacak,artık 25'i mi olur 29'u mu olur bilemem.ama emin olun 4.hafta açıklanacak arkadaşlar..
sevtug ' Alıntı:hilalblc ' Alıntı:Evet canım bende aynen öyle düşünüyorum.sevtug ' Alıntı:hilalblc ' Alıntı:sevtug ' Alıntı:iyi haftalar herkese..
bu aranma olayı nedir arkadaşlar?yani 7/7 yapanları mı arıyorlar yoksa tüm dersleri verenleri mi?bi de tesmer mi arıyor oda mı?
Sevgili Sevtuğ
Açıklanmasından 1 gün önce odadan hatta bazen bizzat başkan
telefonla arıyormuş 7/7 yapanlara
Sayın Meslek Mensubu aramıza hoş geldin diye
Ertesi günde tüm herkesinki açıklanıyormuş.
İnşallah bizi de ararlar
saol hilalblc..zor da olsa 7/7 yapma ihtimalim var.yapalım da isterse aramasınlar..
Aramasalarda olur 7/7 yapalımda
Hangi ders senin kritik?
BEn vergiden tam sınırdayım ya 45 le kalıcam ya da
verirlerse 50 ile 7/7 yapıcam(ı hope so)
günaydın herkeseee.
vergi benim de kritik yaa.tabi inşallah diğerlerinden kötü bir sürprizle karşılaşmam umarım.vergide 2.soru yok, 3.soruda kkeg yi ekledim maalesef ve gün yerine ay hesabı yaptım, 4.soruda yarım daha doğrusu 10-11 puan gelir.sadece herkes gibi 1.sorum tam.bilmiyom nolcak.hepimiz için hayırlısı olsun..vergide çoğu kişinin zorlandığı düşünülerek notların biraz daha bol verileceğini düşünüyorum.
bence 4.hafta açıklanacak,artık 25'i mi olur 29'u mu olur bilemem.ama emin olun 4.hafta açıklanacak arkadaşlar..
hilalblc ' Alıntı:no comment