HaCkHaN ' Alıntı:sevtug ' Alıntı:hilalblc ' Alıntı:Evet canım bende aynen öyle düşünüyorum.sevtug ' Alıntı:hilalblc ' Alıntı:sevtug ' Alıntı:iyi haftalar herkese..
bu aranma olayı nedir arkadaşlar?yani 7/7 yapanları mı arıyorlar yoksa tüm dersleri verenleri mi?bi de tesmer mi arıyor oda mı?
Sevgili Sevtuğ
Açıklanmasından 1 gün önce odadan hatta bazen bizzat başkan
telefonla arıyormuş 7/7 yapanlara
Sayın Meslek Mensubu aramıza hoş geldin diye
Ertesi günde tüm herkesinki açıklanıyormuş.
İnşallah bizi de ararlar
saol hilalblc..zor da olsa 7/7 yapma ihtimalim var.yapalım da isterse aramasınlar..
Aramasalarda olur 7/7 yapalımda
Hangi ders senin kritik?
BEn vergiden tam sınırdayım ya 45 le kalıcam ya da
verirlerse 50 ile 7/7 yapıcam(ı hope so)
günaydın herkeseee.
vergi benim de kritik yaa.tabi inşallah diğerlerinden kötü bir sürprizle karşılaşmam umarım.vergide 2.soru yok, 3.soruda kkeg yi ekledim maalesef ve gün yerine ay hesabı yaptım, 4.soruda yarım daha doğrusu 10-11 puan gelir.sadece herkes gibi 1.sorum tam.bilmiyom nolcak.hepimiz için hayırlısı olsun..vergide çoğu kişinin zorlandığı düşünülerek notların biraz daha bol verileceğini düşünüyorum.
bence 4.hafta açıklanacak,artık 25'i mi olur 29'u mu olur bilemem.ama emin olun 4.hafta açıklanacak arkadaşlar..
1-25
2-0
3-5
4-10
tamamen hocanın iyi niyetine kalmış,aciz halini biraz yorumladıysan neden olmasın derim
akkaya ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:sevtug ' Alıntı:hilalblc ' Alıntı:Evet canım bende aynen öyle düşünüyorum.sevtug ' Alıntı:hilalblc ' Alıntı:sevtug ' Alıntı:iyi haftalar herkese..
bu aranma olayı nedir arkadaşlar?yani 7/7 yapanları mı arıyorlar yoksa tüm dersleri verenleri mi?bi de tesmer mi arıyor oda mı?
Sevgili Sevtuğ
Açıklanmasından 1 gün önce odadan hatta bazen bizzat başkan
telefonla arıyormuş 7/7 yapanlara
Sayın Meslek Mensubu aramıza hoş geldin diye
Ertesi günde tüm herkesinki açıklanıyormuş.
İnşallah bizi de ararlar
saol hilalblc..zor da olsa 7/7 yapma ihtimalim var.yapalım da isterse aramasınlar..
Aramasalarda olur 7/7 yapalımda
Hangi ders senin kritik?
BEn vergiden tam sınırdayım ya 45 le kalıcam ya da
verirlerse 50 ile 7/7 yapıcam(ı hope so)
günaydın herkeseee.
vergi benim de kritik yaa.tabi inşallah diğerlerinden kötü bir sürprizle karşılaşmam umarım.vergide 2.soru yok, 3.soruda kkeg yi ekledim maalesef ve gün yerine ay hesabı yaptım, 4.soruda yarım daha doğrusu 10-11 puan gelir.sadece herkes gibi 1.sorum tam.bilmiyom nolcak.hepimiz için hayırlısı olsun..vergide çoğu kişinin zorlandığı düşünülerek notların biraz daha bol verileceğini düşünüyorum.
bence 4.hafta açıklanacak,artık 25'i mi olur 29'u mu olur bilemem.ama emin olun 4.hafta açıklanacak arkadaşlar..
1-25
2-0
3-5
4-10
tamamen hocanın iyi niyetine kalmış,aciz halini biraz yorumladıysan neden olmasın derim
Yapmayın hoca bu notlarla nasıl iyi niyet göstersin. Biraz gerçekçi olun, sınav sonuçları açıklanınca hüsrana ugrarsınız. Tamam küçük eklemeler yapılıyor. Ama 40 lar 50 olmaz.
HaCkHaN ' Alıntı:hilalblc ' Alıntı:no comment
kalırsak yeterlilik sınavı yabancı dilde yapılacak demek istiyorsun
sinanyucel ' Alıntı:her dönem komisyonun belirlermiş olduğu belirli sınır varmış o sınırı tutturan 50 ile geçmiş oluyor bir dönem 43 bir dönem 47 olabilir sınavlar açıklanınca ortalamaya bakarsınız belirli sınırdan sonra kalan yok!
HaCkHaN ' Alıntı:zaten aciz halini biraz yorumladıysa şansı var dedim
hilalblc ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:hilalblc ' Alıntı:no comment
Hackhan iddia konusuna varım hala
Ama artık yorum yapmayacağım.
Herkes gergin durumda ve inanmak istediklerine inanmış
Ayrıca ahmet fırça değil yediklerim sadece arkadaşların tepkisellikleri
Herkes inanmak istediğine inanır
Ama gerçekler hep gerçektir .....
Evet aç iddia konusunu ama 22-25 ocağı 1 gün geçsin ben kazanırım söyliim
KABUL MÜ?
HaCkHaN ' Alıntı:hilalblc ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:hilalblc ' Alıntı:no comment
Hackhan iddia konusuna varım hala
Ama artık yorum yapmayacağım.
Herkes gergin durumda ve inanmak istediklerine inanmış
Ayrıca ahmet fırça değil yediklerim sadece arkadaşların tepkisellikleri
Herkes inanmak istediğine inanır
Ama gerçekler hep gerçektir .....
Evet aç iddia konusunu ama 22-25 ocağı 1 gün geçsin ben kazanırım söyliim
KABUL MÜ?
işte nesine girsemki diye onu düşünüyorum
sen belirle istersen, ben belirlersem şimdi yazık olur sana.
ben ayırıca ocak ayı içerisinde diyorum.sen şubat diyorsun , 22 ye çekme
anlaştık mı ?
yusufalemdar ' Alıntı:anlaşılan bu hafta okunmuyor,okunacak olsaydı bugünden bir kıpırdamalar olurdu,odalar arıyor gibi haberler alırdık.yazık oldu bu haftaya,neyse daha iyi çalışıp gelecek haftalara bakacağız
HaCkHaN ' Alıntı:ankaradayım ben,sen nerdesin?
hakankrl ' Alıntı:sevtug ' Alıntı:günaydın herkeseee.
Günaydın,
Vergiden aynı durumdayız.Açıklansa da çalışmamız gerekiyorsa çalışmaya başlasak..