personel maaş programı

Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

ÇETİNBEY ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:
ÇETİNBEY ' Alıntı:
1- ) Saat 17: 58 oldu ahmet beyden haber yok
2-) Form sayfası 180 olunca açıklanacak dendi o da yokk
3- Şubat 1. hfat deniliyor o da olmayacak bence
4-) Adamların keyfi ne zaman yerine gelirse o zaman açıklanacak bence

17:58 derken :D

saati bile yanlış yazmışım görüyormusunuz
ne kadar panik var
??

no panik :D

Arkadaşlar bu maili dikkate almanızda fayda var.

Merhaba Arkadaşlar,

13-14 Mart 2010 tarihinde yapılacak olan SMMM Yeterlilik Sınavları için 4 gün sürecek bir eğitim programı planlamaktayız. 5-6 Aralık 2010 tarihinde yapılan SMMM Sınavının sonuçları, aldığımız bilgiler doğrultusunda Ocak sonu ya da Şubat ayından önce açıklanmadığı için, bu mail'i hepinize göndermekte ve sizlerin aşağıdaki tarihleri ajandalarınıza not etmenizi rica etmekteyiz. Sonuçlar açıklandıktan ve Mart sınavına katılacak isimler kesinleştikten sonra, listemizi güncelleyip, sizlere invitation atacağız.

Eğitim konularını, yine sizlerin Aralık sınavı için yaptığımız eğitim geribildirimleri sonucunda oluşturmuş bulunmaktayız; bu eğitime Maliyet muhasebesini ekliyor ve ayrıca Hukuk'u da tüm hukuk konularını içerecek şekilde ( iş, ticaret hukuku vs)2 güne çıkarıyoruz.

Eğitimler ile ilgili sormak istediğiniz bir sorunuz olduğunda bize dönmenizi rica ederim.

Maliyet Muhasebesi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 09:00-18:00 saatleri arasında Uğur Akdoğan eğitimi verecek

Temel Hukuk : 27 Şubat ve 6 Mart 2010 Cumartesi günleri 09:00-17:00 saatleri arasında Ali Dural (dışarıdan eğitmen) eğitimi verecek

Vergi Eğitimini: 25-26 Şubat 2010 Perşembe Cuma günleri 18:00-20:00 saatleri arasında Ahmet Kavak eğitimi verecek.

İyi çalışmalar

Ziyaretçilerden biri Ahmet Bey olmasın, gülüyordur şimdi nasıl heyecan yarattım diye ???

hakankrl ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
Burdan biri ne zaman ben arandım derse o zaman inanırım,diğerleri hikaye.Kimse kusura bakmasın ;)

ben ona da inanmam artık hahah

Aranırsan inanmamazlık etme de :)

sanırım biri beni keklio die düşünürüm
hadiyy leyn derim :D

gerci aranmayı bekliom eğer ki vergi hocası benim kagıdımı okurken akşamdan karısıyla kavga etmiş olupta beni bırakmassa

ay ne cümle kurdum bea

slm arkdaşlar şimdi tesmerden bir arkdaş vasıtasıyla öğrendim notlarımı üç dört gün üçinde notları internete yükleyeceklermiş ama ben çok üzgünüm maliyet dersindene kalmayı hiç beklemiyordum 3 dersten sadece 1 tane geçmişim.

sedabaransel ' Alıntı:
hakankrl ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
Burdan biri ne zaman ben arandım derse o zaman inanırım,diğerleri hikaye.Kimse kusura bakmasın ;)

ben ona da inanmam artık hahah

Aranırsan inanmamazlık etme de :)

sanırım biri beni keklio die düşünürüm
hadiyy leyn derim :D

gerci aranmayı bekliom eğer ki vergi hocası benim kagıdımı okurken akşamdan karısıyla kavga etmiş olupta beni bırakmassa

ay ne cümle kurdum bea

;D

hakankrl ' Alıntı:
Ziyaretçilerden biri Ahmet Bey olmasın, gülüyordur şimdi nasıl heyecan yarattım diye ???

adam durup dururken nie keklesin ki bu da bi ihtimal :S

aman ararlarsa acmıcam :Dmesgule vercem hah a

COOL ' Alıntı:
slm arkdaşlar şimdi tesmerden bir arkdaş vasıtasıyla öğrendim notlarımı üç dört gün üçinde notları internete yükleyeceklermiş ama ben çok üzgünüm maliyet dersindene kalmayı hiç beklemiyordum 3 dersten sadece 1 tane geçmişim.

dalga geçmiyorsun değilmi arkadaşım

peki tc kimlik no versek
bizlerden bir arkadaşın sınav sonucuda öğrensen
o zaman inandırıcı olur gibi
?

ÇETİNBEY ' Alıntı:
COOL ' Alıntı:

bencede hahah
nie bisim tanıdıgımıs yokki :D

dalga geçmiyorsun değilmi arkadaşım

peki tc kimlik no versek
bizlerden bir arkadaşın sınav sonucuda öğrensen
o zaman inandırıcı olur gibi
?

ayyyy başım döndüüüüü,

kim dalga geçerse ömrü dalga geçilmekle geçsin inşallah
amin..

evet bakalım daha kim kandırmaya çalışmayacak bizleri versinler arkadaşlardan biri yazsın foruma ne kadar gerçek ???

sinanyucel ' Alıntı:
aciz halinde şu benim düştüğüm durumdur diye yazsaydım diyen arkadaş nerde birleşin ;D

Buradayım buradayım, hala aczdeyim. Gelin canlar bir olalım.

:D bunge jumping yaparken bile bu kadar adrenaliniz tavan yapamazdı herhalde sakin olun arkadaşlar relax ..relax

ahmet0606 ne oldu sınav sonuçlarını öğrendide havalaramı uçtu acep ortalarda yok ???

dalga geçmiyorum doğru söylüyorum ama çok sinirliyim şu an üstelim bir sürü iş var önümde kdv son günleri canım
hiç bir şey yapmak istemiyor yine baştan vergi ve maliyeti çalış bıktım artık

merhaba arkadaşlar
aciz sorusu geçmek için fırsan sorusuydu
puanları yüksek bu komisyonun sizi temin ederim göreceksiniz.

COOL ' Alıntı:

COOL şu anda onile görünüyorsun ama yazdıklarımıza cevap verme ihitiyacı hissetmiyorsun o zaman insanları kandırdım mı diyorsun onu mu izliyorsun ???