Asgari Ücret Destek Tutarı

SSK indirimleri ekrana düştü.3 aylık giriş yapmışlar (1-2 ve 3.aylar) Galiba tamamı bu ay toplu olarak indirim yapılacak.Ödeme yapacaklar dikkat etsin.

SSK indirimleri ekrana düştü.3 aylık giriş yapmışlar (1-2 ve 3.aylar) Galiba tamamı bu ay toplu olarak indirim yapılacak.Ödeme yapacaklar dikkat etsin.

Asgari ücret desteğine ilişkin bakanlar kurulu kararını bulamadım, SGK hesaplama yaparken sendikalı işyerlerinde hangi rakamı baz almış bilen var mı ?

5510/Ek 17-2.fıkra kapsamında son başvuru tarihi 1/6/2018'dir. Bu tarihe kadar başvuruda bulunulması halinde iptal/ek/asıl belgeler daha sonraki günlerde de gönderilebilecektir.

sgk sayfasında yayınlamış.

Dün bir mükellefim indirimli ödedi.Hatta bana da o haber verdi.İndirimler yansımış biz ödedik dedi.Fakat 7-8 bankayla birden çalışıyor,hangisinden ödediğini sormadım.

Müşterim Garanti Bankasından ödeme yapmış.Ancak 1 aylık indirim yansımış.Halbuki ssk'nın ekranına 3 aylık indirimler girilmiş.Toplu indirim yapılmamış herhalde.Ama neticede garantiden 1 aylık indirimli olarak ödeme yapmışlar

Müşterim Garanti Bankasından ödeme yapmış.Ancak 1 aylık indirim yansımış.Halbuki ssk'nın ekranına 3 aylık indirimler girilmiş.Toplu indirim yapılmamış herhalde.Ama neticede garantiden 1 aylık indirimli olarak ödeme yapmışlar

bence bugün bir daha kontrol etsin indirim kadar tutar borç görünecektir.

dün teşvikler listede görünüyordu (2018-01 2018 -02 ve 2018 03 ) aylara ait

şimdi giriyorum silinmiş ve 2017-12 var en son

Evet,indirimli ödeyen mükellefimin ssk borcuna bakıyorum aradaki fark borç olarak çıkıyor.Bankadan baktılar orda da borç çıkıyor.31'ine kadar bekleyin,halen borç çıkıyorsa ödeyin dedim.
Yahu bunu bile beceremeyen bir kurumumuz var.Sizin yapacağınız işe ne demeli bilmem ki?
E-bildirge ekranında ilave ettikleri 2018 teşvikleri silmişler.Halen son yıl 2017/12 görünüyor.Orda bile düzeltme yapmışlar anında :)

Son düzenleme:
Bakanlarımız toplanıp karar almadıkça sgk eli kolu bağlı bekliyor, daha ne yapsınlar ki! SGK ben hazırım ama mesajı vermiş...

Tahsin ağabey meclis tatile girdi sanırım bkk veya khk çıkarabilirler mi ?
100 tl teşviğin reklamı var kendi yok :)

biz de sgk ekranında indirimleri görünce bankadan indirimli ödedik (banka ekranına indirim yansımamıştı aslında), şu an bankadan borç sorgulama yapınca borç yoktur diyor, sgk sisteminde borç+gecikme faizi gözüküyor