selin özkonak' Alıntı:İşte forumlarda bilgi paylaşımının yanısıra bu tür tehlikeleri de mevcut.
Sayın Dinçer Kum ve Taner Öztürk, bu soruyu cevaplamak zorunda mıydınız? Adam zaten belgeli olsa hiç sorar mı? muhtemelen ya belge kullanıyor, ya da eften püften muhasebeci. Hala anlamadınız mı ki cevap verdiniz.
Niye soruyorsun diye sormadan, her soruya cevap vermek zorunda değilsiniz. Meslek mücadelecisi olmayanlardan mısınız siz de yoksa.
Sayın SMMM69, ben de sendenim....Yürekliliğin için Alkış-alkış-alkış.
Atı alan Üsküdar'ı geçti ama.yine de tepki vermek gerekir.
Saygı ve sevgiler,
1-Forum üyelerinin x,y,z farketmez, bildiğim kadarı ile herkese yardımcı olmaya çalışırım.bu soruyu cevaplamak zorunda mıydınız
2-Her S.M veya S.M.M.M tarifeyi almak, ezbere bilmek zorunda değildir.Bende de tarife mevcut değildir.istediğimde bilgisayardan bakıyorumAdam zaten belgeli olsa hiç sorar mı?
3-Hiç kimse için ön yargılı davranmayı kendimle özdeşleştirmedim.Siz bu kanaatlere nasıl varıyorsunuz.Söylerseniz ben de öğrenebilirim.Ayrıca buradaki üyelerin hepsinin belgeli,muhasebe bürosu işleten,bağımlı çalışan veya stajer mi sanıyorsunuz.muhtemelen ya belge kullanıyor, ya da eften püften muhasebeci.
4-Teşekkür ederim.Forum kuralları içerisinde soruyu sorana niye soruyorsun deneceğini es geçmişim.Ayrıca her soruya cevap vermek zorundada değilmişim.(Yaşasın özgürlük)Niye soruyorsun diye sormadan, her soruya cevap vermek zorunda değilsiniz
Meslek mücadelecisi olmayanlardan mısınız siz de yoksa
selin özkonak' Alıntı:Sayın Dinçer Kum,
Cevap yazarken bayağı vakit harcamış yorulmuşsunuz.
İspata ne gerek vardı. Gören görüyor-anlayan anlıyor zaten.
Ha sizin de meslek mücadelecisi olduğunuzu düşünmüyorum.
(Forumun sıkı takipçisiyim oradan biliyorum) Saybel e verilen cevabınızı çok iyi hatırlıyorum. SMİYB hakkında. :wink: