Asgari Ücretliye 300 Tl Zam Diğer Ücretliye Gam

tanca

Katkı Sunan Üye
Üyelik
12 Şub 2006
Mesajlar
747
Konum
istanbul
patron ve patroniçeler asgari ücrete yapılan zamdan dolayı çok singirliler ve kendilerine maliyet bildiği için diğer ücretlilere zam yapmamayı düşünüyorlar peki siz ne düşünüyorsunuz?
 
onlar her daim sinirliler zaten illa zam olmasına gerek yok aralık ve ocak ayı geldiği zaman turşu satar suratları o yüzden alıştık gibi bişi artık ücretlere zam yapmama kısmına gelince o konuda daha en azından bizimkilerden ses yok bakalım ne olacak ama yapmama ihtiyacını neye göre hissediyorlar anlamış değilim maliyet biniyormuş alla alla bana binecek hali yok ona binecek tabiki ama şahsi harcamalarından kıstılamazlar şirkete masraf yazdırırlar onlara bişi yok ama işçinin emeğine gelince aldığı 3 kuruşu çok görürler ne diyiyeyim ki acana patron olunca ( eğer görürsek o günleri ) bizde mi böle olacağız diye düşünmüyor değilim hani
 
Sayın tanca,

Bu ülkedeki birey ile kurum arasındaki vergi yükü dengesizliğini herkesin bildiğini düşünüyorum. Temsili örnek, şirket milyon üzeri ciro yapmış, ortada kar yok zarar göstermiş, haliyle vergi de yok..

Çalışan da, her ay çatır çatır vergisini ödüyor... Adamın gideri yok mu? Elbette var. Çözüm var mı? O da yok. 300 lira yapılan zammın hesabını yaparız biz.
 

Benzer konular

Üst