Aydınlanalım :)

keremcem

Fenomen Üye
Üyelik
5 Ara 2007
Mesajlar
6,068
Konum
izmir
images
 
Bir gazetemizdeki yazıdan;
Merhaba ... Abla, ben 36 yaşında, iki üniversite bitirmiş, iyi bir işi olan bir kadınım. Hani hep dersiniz ya; “Kızım iyi bir eğitim almışsın, aklı başında biri olmalısın, o halde bu hayatı yaşamak niye?” diye... Benim size yazacaklarım da o kızdığınız, kabullenmediğiniz ‘evli adamla birliktelik’ konusu maalesef... Ben yolumu geç de olsa değiştirmeyi başardım. Belki yazacaklarım birilerini daha kurtarır. Bizimki gerçek bir aşk hikâyesiydi. İyi eğitimler almış, düzgün ailelerde büyümüş iki insandık. Erkek evli, iki çocuklu, kızsa hiç evlenmemiş, henüz 24 yaşında...Bitirmek istedik, defalarca denedik ama olmadı. Beynimizin “evet” dediğine yüreğimiz diyemedi. Bir baktık, 10 yıl olmuş. Zaman aktı gitti. Ne evlenebildim, ne çocuk sahibi olabildim. Büyük aşkımın yolunu pencerelerde bekleyerek geçti*ömrüm. Öncelik hep onun çocukları, onun eşi, onun ailesi oldu. Bana ancak onlardan arta kalan zamanlar düştü. Bununla yetinmeyi öğrendim, kimselere söyleyemedim, gizli bir dünya kurdum kendime. İşyerinde belli bir duruşu olan ben, evde bambaşka biri oldum. Kendime inanamadım, en çok eleştirdiğim hayatı şimdi ben yaşıyordum. Bu nasıl olurdu? Ailem çevrem duysa kim bilir ne derlerdi... Onun yanında çok mutlu olsam da, ayrıldığımızda bir sürü soru işaretiyle hesaplaştım yıllarca. Gün geldi, bu hesap fazla kabarık geldi; şeker hastası oldum. Hayatımdaki insanın eşi de öğrendi durumu. Yine bir şey değişmedi...Onlar evli, mutlu, çocuklu bir çift... Bense beynimin yüreğime akıttığı zehirle her gün öldüm... Artık iyiyim. İyileştim. Ama giden yıllarımın, kaybettiklerimin, hiçbir şeyin telafisi yok. Evli adamla beraber olmak, çok büyük bedeller ödetiyor. Ben bu bedeli çok ağır ödedim, başkaları ödemesin. Evli adamla birliktelik, sadece boşa geçen zamandır. Hayatta öğrendim ki senin olmayan bir şeye sahip çıkmaya kalkışmayacaksın. Sonunda bedel ödeyen sen oluyorsun.
 
"...senin olmayan bir şeye sahip çıkmaya kalkışmayacaksın."

Örnek olması,başkalarının da yanmaması açısından dikkate değer, lütfen DENEMEYİNİZ...çünkü bedeli ağırmış.
 
81'lik eşinden zina yüzünden boşanacak

Sosyetenin en ünlü ismi Feryal Gülman, Türkiye'nin 50. zengini olan eşi Kemal Gülman'a boşanma davası açtı. 81 yaşındaki eşinin, kendisini 22 yaşında bir kızla aldattığını öne süren Gülman, 100 milyon maddi, 100 milyon da manevi tazminat istiyor
Giyim konusunda dünya jet-set'iyle yarışması ve verdiği görkemli davetlerle tanınan Feryal Gülman, haziran ayında aldatıldığından şüphelenip eşini gözetime almış. Eşinin 22 yaşında bir kızla birlikte olduğu konusunda kafasında şüphe kalmayınca dün mahkemeye başvurmuş.
Feryal Gülman boşanma davasını, pazar akşamı Kemal Gülman'ın oğlu Lemi Gülman'ın düğünü olacağı için ertelemiş. 5.5 yıllık mücadeleden sonra evlenen Lemi Gülman ile Ece Özbek'in mutluluğuna gölge düşürmeye gönlü razı olmamış.
Bu arada 1932 doğumlu Kemal Gülman, mayıs ayında Almanya'da ünlü bir gençlik kliniğinde kanının değiştirilmesi dahil bir dizi tedavinin andından bir ilaç kullanmaya başlamış. Gülman'ın hazım ilacı olduğunu söylediği ilacın, cinsel gücü artırıcı olduğu ortaya çıkmış. Ünlü işadamı bir süredir "30 yaşında hissediyorum, eşim bana yaşlı gelmeye başladı" diyormuş.
 

Benzer konular

Üst