Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu amaçla, Amasya, Bartın, Bursa Çankırı, Eskişehir, Kırşehir ve Konya illerinde bildirge verecek işyeri listeleri sisteme işlendiğinden bu illerden e-bildirge v2 sisteminden bildirge verilememiştir.
Ben verebildim maalesef, iptal de ettim fakat muhsgk olarak sgk kısmını vd "başka sistemden onaylanmış bildirgeniz vardır" hatasıyla kabul etmiyor.
muhsgk da asıl/ek seçimi kısmında ek olarak deneyebilirsiniz. Çünkü sgk verilen bildirgelerde asıl verip iptal ederseniz tekrar asıl olarak bildiremiyor ek olarak verebiliyordunuz.
muhsgk da asıl/ek seçimi kısmında ek olarak deneyebilirsiniz. Çünkü sgk verilen bildirgelerde asıl verip iptal ederseniz tekrar asıl olarak bildiremiyor ek olarak verebiliyordunuz.
Her türlü denedim, hata verdi. Sonuç olarak e bildirge v2 den ek verdim, muhtasarı da çalışan bilgileri olmadan onayladım. Başka yapacak bir şey yok maalesef.