personel maaş programı

Bağımsız denetim lisans sınavı başvuru dilekçesi...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NEŞE79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NEŞE79

Katkı Sunan Üye
Arkadaşlar,
Turmob tarafından yapılacak bağımsız denetim lisans sınavına başvuru 14 ocak tarihinde sondur.Başvuru yapan arkadaş var mı acaba?Birde başvuru dilekçesine nasıl ulaşabileceğimiz konusunda bilgisi olan kişiler varsa paylaşırlarsa sevinirim....

Ynt: Bağımsız denetim lisans sınavı başvuru dilekçesi...

NEŞE79 ' Alıntı:
Arkadaşlar,
Turmob tarafından yapılacak bağımsız denetim lisans sınavına başvuru 14 ocak tarihinde sondur.Başvuru yapan arkadaş var mı acaba?Birde başvuru dilekçesine nasıl ulaşabileceğimiz konusunda bilgisi olan kişiler varsa paylaşırlarsa sevinirim....

başvuru dilekçesi geçenlerde yayımlandı, adres aşağıdadır,
http://dosya.izsmmmo.com/documan/bagdenmrk_başvuru_formu.doc

geçen gün bir arkadaşımız bu istenen evrakların aslında tesmer ve odada olduğunu tekrardan istenmesinin anlamsız olduğunu söylüyordu bana çok haklı geldi ::)

Hazırlanan evrakları Türmob/Ankara adresine gönderiyoruz demi arkadaşlar.?
İllerdeki Oda' lar konu ile ilgileniyormu.?

başvurular Türmob bağımsız denetim merkezine yapılacaktır deniliyor. Sanırım oda aracılığıyla Ankaraya gönderilecek. Benim tanıdığım herkes odaya başvurdu ve evraklarını teslim etti.
Bende kısmetse yarın yapmayı planlıyorum.

Arkadaşlar,
Türmob bağımsız denetim merkezine yapılması öngörülen bağımsız denetim lisans sınavı eğitimi için, yani a grubu derslerin eğitimleri için ücret ödeyecek miyiz? sınav için harç yatacak mı?

bide, bu 14 ocak tarihine kadar başvuru yapmadık diyelimki, bir daha hakkımız olmayacak mı? eğitim ve lisans almaya

İrem35 ' Alıntı:
başvurular Türmob bağımsız denetim merkezine yapılacaktır deniliyor. Sanırım oda aracılığıyla Ankaraya gönderilecek. Benim tanıdığım herkes odaya başvurdu ve evraklarını teslim etti.

Oda derken Smmm Odasını mı kastediyorsunuz.?
İl Smmm Odaları kabul ediyormu evrakları.?

İlker Çamlıbel ' Alıntı:
Arkadaşlar,
Türmob bağımsız denetim merkezine yapılması öngörülen bağımsız denetim lisans sınavı eğitimi için, yani a grubu derslerin eğitimleri için ücret ödeyecek miyiz? sınav için harç yatacak mı?

bide, bu 14 ocak tarihine kadar başvuru yapmadık diyelimki, bir daha hakkımız olmayacak mı? eğitim ve lisans almaya

-Ücrete dair bir bilgi yok şuan.Ücretsiz.
-Tabiki olur, daha sonraları da sınavlar açılır.

ZİNDAN ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:

Ben İzmir smmm odasına verdim evrakları.. Evrak kayıt numarası verdiler.
Sizde, İstanbul smmm odasına teslim etmelisiniz evraklarınızı, posta yapmanıza gerek yok. Oda aracılığıyla teslim yapılıyor.

Arkadaşlar, eğitimlerin İstanbul,Ankara,İzmir de mi yapılacak yoksa odalarda mı. Kesin bilgisi olan varmı. Sınava başvurmam da bu bilgi belirleyici olacak. Zira sınav ve eğitim ücretsiz ama konaklama masrafı can yakacak.

Henüz hiç birşeyi belli olmayan bir sınava başvurduğumuza inanamıyorum....Siz yapın bavvurunuzu,ücretli ve oda dışında yapılcaksa girmez veya ona göre ayarlarsınız durumunuzu.

İrem35 ' Alıntı:
ZİNDAN ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:

Ben İzmir smmm odasına verdim evrakları.. Evrak kayıt numarası verdiler.
Sizde, İstanbul smmm odasına teslim etmelisiniz evraklarınızı, posta yapmanıza gerek yok. Oda aracılığıyla teslim yapılıyor.

Telefon ile görüştüm.İstanbul Smmm odası almıyor evrakları, ankara ile iletişim kurun diyor, hiç birşeye karışmıyor.

Diploma sureti noter onaylı mı isteniyor?

ZİNDAN ' Alıntı:
Telefon ile görüştüm.İstanbul Smmm odası almıyor evrakları, ankara ile iletişim kurun diyor, hiç birşeye karışmıyor.

Anlaşılan İstanbul smmm odası almıyor. Ama ben kendi bağlı bulunduğum odaya evrakları teslim ettim.. Kendilerinin posta ile gönderecekleri bilgisini aldım. Elimde de evrak kayıt numarasını gösteren belge var.

turkasia ' Alıntı:
Arkadaşlar, eğitimlerin İstanbul,Ankara,İzmir de mi yapılacak yoksa odalarda mı. Kesin bilgisi olan varmı. Sınava başvurmam da bu bilgi belirleyici olacak. Zira sınav ve eğitim ücretsiz ama konaklama masrafı can yakacak.

sınavlar Ankara, İstanbul ve İzmirde yapılacağı bildirildi ama eğitimler nerede verilecek onu bende merak ediyorum. Büyük ihtimal oda bünyesinde olmalı, emin değilim.. İzmirli arkadaşlar bilirler ya Asım Bezirci Toplantı Salonunda olur yada Atatürk Kültür Merkezinde diye tahmin ediyorum.. Ama eğitimler için Ankaraya bağlı Üniversitelerde açılacak derslikler olacağını sanmıyorum.

hakankrl ' Alıntı:
Diploma sureti noter onaylı mı isteniyor?

noter onaylı

arkadaşlar ben başvurumu yaptım .ikametgah ,n.c.süreti,kimlik fotokopisi,3 adet foto smmm odasından ruhsatınızı onayaltıyorsunuz,üniversite diplomanızı noterden onaylatıyorsunuz. dilekçe ekinde ankara türmob bağımsız denetim odasına gönderiyorsunuz 14 ocak son bu kadar ilgi gösterilmesinin sebebi ise ilk defa yapılacak olması o nedenle sınavınında basit geçeceği düşüncesi var başvurmanızı tavsiye ederim.daha sonra malumunuz zorlaştırılacaktır.şu anki smmm sınavları gibi. bu belge özellikle ticaret kanununa göre çok önem arz ettiğini öğrendim bilen kişiler tarafından ancak nasıl bir önem arz ediyor bende bilmiyorum maalesef kargo yapın hemen gitsin.

kusura bakmayın sabıka kaydınızıda ilave etmeyi unutmayalım

turkasia ' Alıntı:

Eğitimler,İstanbul,Ankara ve İzmir de yapılacak.Belki daha sonraki yıllar da farklı bir uygulama yaparlar.