Baş Ucundaki Fotoğraf...

Ynt: Baş Ucundaki Fotoğraf...

Sİlindiği için okuyamadım.Okuyabilseydik belki yorum yapabilirdik.

yani bravo moderatör arkadaşlar fıkrayı silmişsiniz onun yerine müstehcen yazmışsınız fişlediniz yani bizi okuyanda acaba nekadar müstehcendi diye merak edecek ve bizi yanlış tanıyacak artık her mesaj gönderdiğimizde bu müstehcen fıkra gönderen kişi değilmi diye akıllarda kalıcaz eğer müstehcen olduğuna karar vermişseniz konuyu tamamen silseydiniz ne gerek vardı böyle yapmaya anlamadım

kalisper_a ' Alıntı:
yani bravo moderatör arkadaşlar fıkrayı silmişsiniz onun yerine müstehcen yazmışsınız fişlediniz yani bizi okuyanda acaba nekadar müstehcendi diye merak edecek ve bizi yanlış tanıyacak artık her mesaj gönderdiğimizde bu müstehcen fıkra gönderen kişi değilmi diye akıllarda kalıcaz eğer müstehcen olduğuna karar vermişseniz konuyu tamamen silseydiniz ne gerek vardı böyle yapmaya anlamadım
???

Bunu yapan sitenin ve forumun sahibi olan alomaliye dir. Son söz onundur. Bunun üstüne her hangi bir yorumda bulunmak doğru değildir.

Aslında direk silinmese katılımcılar okusa ve onların/bizlerin yorumları veya uyarıları doğrultusunda silinip silinmemesine karar verilse daha doğru bir uygulama olur kanaatindeyim.Bu siteyi ayakta tutan veya bu kadar aktif kılan katılımcılar ise bazı kararlar tek bir kişinin değil çoğunluğun tepki veya yorumları ile alınması daha uygun olur diye düşünüyorum.Saygılar.