Az daha zorlasa hududu geçecek,uluslararası müşavir unvanını alacaktınYapılır tabi. İstanbul'dan Ağrı'ya yaptım ben.
Biz de yaptık farklı şehire istanbula. İnteraktifte işlem tamamlanmıştır yazıyor ama adres hiçbiyerde güncellenmedi 1 ay oldu yaklaşık. Telefon açan da yok , olmadı yine ara ara deneyeceğim.Yapılır tabi. İstanbul'dan Ağrı'ya yaptım ben.
Eğer başka şehirden istanbul'a gelmişseniz,vakit kaybetmeden vergi dairesine gidin.Bırakın telefonla ulaşmayı.Eğer istanbul'dan başka şehire gitmişseniz o vergi dairesine gidin.Pandemi sebebiyle interaktif üzerinden yapılan işlemler hemen bitirilemiyor.Biz de yaptık farklı şehire istanbula. İnteraktifte işlem tamamlanmıştır yazıyor ama adres hiçbiyerde güncellenmedi 1 ay oldu yaklaşık. Telefon açan da yok , olmadı yine ara ara deneyeceğim.
Beyannameler bu ay eski adres yazsa sorun olur mu onlar güncellemedi . Defter beyan mükellefi şahıs.
Teşekkürler cevap için sağolun.Eğer başka şehirden istanbul'a gelmişseniz,vakit kaybetmeden vergi dairesine gidin.Bırakın telefonla ulaşmayı.Eğer istanbul'dan başka şehire gitmişseniz o vergi dairesine gidin.Pandemi sebebiyle interaktif üzerinden yapılan işlemler hemen bitirilemiyor.
Şehir değiştirenler de (aynı il içinde farklı vergi dairelerinde de aynı uygulama var) yeni vergi dairesi açılışı yapmadan eskisi kapatmıyor.O yüzden sizde adres daha güncellenmemiştir.Diğeri kapatmamıştır ki yenisi açsın. Ayrıca e-yoklamalarım kısmından kontrol edin.Yoklama ne durumda? İşi telefona bırakırsanız vallahi çok beklersiniz.
2 aydır e-sgk'da işlemde bekleyen beyanımı dün sgk'ya giderek 5 dakikada onaylattım.O yüzden vakit kaybetmeden peşine düşün derim.