BDP ekran kopyalama

Okay KIR

Tanınmış Üye
Slm kolay Gelsin
Beyanname düzenleme programında ki herhangi bir beyanname görünümünü nasıl k0pyalayabilir ve yazdırabilirim
Teşekkürler

Ynt: BDP ekran kopyalama

Print Scren tuşuna basın, Başlat/Donatılar/Paint' e Ctrl+V yapın.Sonrasında da farklı kaydedin.

win7 nin güzel yanlarından biri artık ekran görüntüsü daha rahat kopyalanıyor.

İnternet download manager kullanın..B veya T formlarına tıkladığınızda ekranda pdf formatında açmaz,direkt kaydeder.2007 den beri tüm beyanlarım kayıtlıdır.İstenildiği anda dosyadan çıkarmadan veya sistemden bakmadan dökebiliyorum.Özellikle yeminli alt incelemelerinde çok işe yarıyor.Tavsiye ediyorum.

Bir program daha vardı, bulunduğunuz sitedeki tüm linkleri açıp sizin için indiriyor, o da kullanılabilir, hatta linklere derece verebilirsiniz örnek veriyorum

A sitesinde 3 tane başka yere yönlendiren link olsun Programa vereceğiniz talimat ile 1.sevideki linki indirir, eğer talimat değiştirirseniz 1.seviyedeki linkte açılan sayfadaki linkleri de indirir, böyle böyle 25 e kadar yolu vardı tabi pc nizin kuvvetli olması lazım ancak bir siteyi kopmle kopyalabilirsiniz yeterki veritabansız çalışsın. Çok mu detay oldu?