4 yılllık çalışmanızı ispat edebilir misiniz? Eğer sgk girişiniz,işyerinizde çalıştığınız süresince imzaladığınız evraklar,tanık.....gibi ispat edebileceğiniz bir durum var ise daha sonra yapılan belirli süreli iş sözleşmesi yapılması hakkında durumunuzu şekillendirebiliriz.....isodoor ' Alıntı:4 yıldır çalışıyorum ve iş sözleşmesi yeni yapıldı 5 aylık süre ile yapılmış süre bitiminde tazminatsınz olarak bitebilir diyor süre devamında şartlar aynen devam eder diyor ben hala 5 aylık sözleşmelimiyim. tazminat hakkım yokmu?
TURGAYDORA ' Alıntı:4 yılllık çalışmanızı ispat edebilir misiniz? Eğer sgk girişiniz,işyerinizde çalıştığınız süresince imzaladığınız evraklar,tanık.....gibi ispat edebileceğiniz bir durum var ise daha sonra yapılan belirli süreli iş sözleşmesi yapılması hakkında durumunuzu şekillendirebiliriz.....isodoor ' Alıntı:4 yıldır çalışıyorum ve iş sözleşmesi yeni yapıldı 5 aylık süre ile yapılmış süre bitiminde tazminatsınz olarak bitebilir diyor süre devamında şartlar aynen devam eder diyor ben hala 5 aylık sözleşmelimiyim. tazminat hakkım yokmu?