Bilgilendirme.Cepten 154' ü Kodlamayın..

Tahsin Kurt

Fenomen Üye
Platin Üye
Üyelik
5 Nis 2007
Mesajlar
9,694
Konum
İstanbul
Tarafıma gelen bir mailden alıntıdır.

'Size cumartesi günü başımdan geçen çok çirkin bir olayı anlatmak istiyorum. Cumartesi günü 0544 243 87 83 numaralı bir telefon beni arayıp adımı vererek benimle görüşmek istediğini söyledi. Ben de aranan kişinin ben olduğumu söylediğimde bana, ' Ben ..... asayişten arıyorum yaka numaram bu deyip, bu numaradan dün aksam ............ no' lu telefona astsubay .............. isimli kişiye 7 kere küfürlü mesaj atıldığını ve bu yüzden de telefonumun izlenmeye alındığını ve hakkımda suç duyurusunda bulunulduğunu, savcılığa gidip ifade vermem gerektiği söylendi. Ben de adimi bilen insan benim is ve ev adresimi de bilir; böyle bir is varsa gelin beni bulun, su an size yardımcı olamam dedim. Telefonun diğer ucundaki şahıs (yaklaşık 45-50 yaşlarında)bana bağırmaya başlayıp mecbursunuz yardımcı olacaksınız şimdi sizi .... Savcılığına aktarıyorum 154 tuşlayın dedi. Bende hiçbir yeri tuşlamayacağımı söyleyip baya bir bagiristan sonra telefonu kapattım. Amacım en yakin karakola gidip ilgili numarayı aratmaktı. Bu arada tesadüfen konuştuğum bir mahalle esnafı bunun son günlerde defalarca yapıldığı söyleyip en son bir mağaza sahibinin
154 tuşlandığını ve telefonu otomatikman yurtdışı görüşmelere açıp yaklaşık 2-3 milyarlık fatura geldiğini söyledi....
Karakolların ve savcılığın bu olayla son günlerde defalarca karsılaştığını ve sadece o semtte o gün 23 kez bu konuyla ilgili oradaki karakola müracaat olduğunu söyledi. Sadece aman diyorum dostlar aman, dikkat edelim bu bir çete.

Bilgilenmeniz dileğiyle.
 
Ynt: Bilgilendirme.Cepten 154' ü Kodlamayın..

Bu tip telefon gelirse umursamayın. Telefonda ne derse desin tamam, olur deyip savuşturun. Ancak dediklerinin hiç birini yapmayın.
 
Ynt: Bilgilendirme.Cepten 154' ü Kodlamayın..

Aynı durum arkadaşımın başına geldi. Arkadaşıma binbaşıya küfürlü mesaj gönderdin demişler. Arkadaşımda ben generalim demiş. Telefon kapanmış. ;D Bunlar nasıl yakalattırılır onu düşünmek lazım. Saygılar.
 
Üst