Bilgisayarlı Muhasebe

ETA ve LUCA en yaygın kullanılanlar fakat artık büyük şirketler çoğunlukla SAP ve Uyum'u tercih ediyor ki ETA ve LUCA öğrenmek için belediye kurslarına gidilebilir. Her şeyi öğretiyorlar tabi teorikte. Gerisi senin azmine kalmış.
Bu arada bu programları öğrenmek için örneğin SAP, 6000 TL fiyat verdiler bana. İş yerinde SAP kullanan bir arkadaşıma sordum, işe başladığında hiç program bilmediğini işe başladıktan sonra öğrendiğini söyledi. Yani bu gibi programlar için asla binlerce lira vermeyin. ETA ve LUCA öğrenip en azından bir muhasebe programı nasıl oluyor diye bilginiz olsun. Zaten muhasebe kayıtları her yerde aynıdır. Her şey öğrenilir.
 
Eta ve luca mi? Ikisi de igrenc tek kelimeyle. Mikronun uzerine program tanimam.
 
merhabalar şu zamana kadar fiili olarak mikro eta ve zirve kullandım.Ancak mikroyu lise staj üniversite üniversite staj ve 1 yıl işte fiilen kullandım üç ay eta bir buçuk ay zirve kullandım zirve mikrodan biraz daha kolay işleri halletmede şimdi çalıştğım yerde 7 aydır zirve kullanıyorum üretim modülü de alınırsa zirveyi bilince mikro eta vs önüne gelince yapılabilir.Şahsi görüşüm tabi sırf zirve bilmediğim için zamanında bir çok iş kaçırmıştım... Nasip kısmet...
 
Selamlar, geç yazdım ama.

Büyük firmalar sıra ile;
Sap
Netsis
Logo (Artık logo ve netsis ortak şirketler)
Şubeli Mağazalar Nebim

Programları tercih ediyor fakat sap çok yüksek maliyetlerde olduğu için diğerleri tercih ediliyor. Kimi kurslarda Nebim, Eta, Logo olarak eğitim verilmektedir, tabii bunlar yanında bilmediğimiz programlar var fakat Logo, netsis , nebim, sap terimlerini googlede aratırsanız firmaların tercihlerini görebilirsiniz.
 
ETA DAN şaşma derim çok mükemmel ve basit bir program ve piyasada en yaygın program anında telefonla pek çok kişiden destek alabiliyorsun.
 
Üst