fonradar

Bilirkişilik Rapor Örneği

Üyelik
9 Ağu 2010
Mesajlar
98
Konum
konya
sayın üstatlar sulama kooperatifi üyelerden üçünü borçlarının ödemedi diye senetlerini icraya vermiş üyelerde senettteki tutarların ödendiğini yada belirtilen tutarın esas borçlarının olmadığını belirterek karşı dava açmışlar. benden bilirkişi olarak senette yazılı tutarın doğruluğunu bulmam isteniyor. konuyla ilgili nasıl bir yol izlemem gerekir. Birde bu konuyla ilgili bilirkişi rapor örneği elinde mevcut olan var mı? yardımlarınız için teşekkürler hayırlı işler kolay gelsin
 
Sizden bilirkisi olmanizi isteyen kimdir?
Sizin bilirkisi olmaniz nasil belirlendi?

İyi Gunler.
 
benden bilirkişi olmamı asliye hukuk mahkemesi istedi!!
mahkeme ilçedeki muhasebecilerden bilirkişi olmasını istiyorlar herhangi bir sınav yapmıyorlar ?
başka sorunuz var mı?
 
Sayin stajyer 42,

Soru sormam gerekiyordu cunki sorunuza bastan hakim olmam adina soruma cevap vermissiniz soru seklinde sanirim sorularimdan rahatsiz oldunuz aslinda ben sizin sorunuzu aydinlatmak icin soru sormustum birkac soru daha soracaktim fakat rahatsi oldugunu icin sormayacagim bilirkisi olarak sorunuza cevap vereceginizi dusunuyorum.

İyi Gunler.
 
tşkler demiral zahmet etmişsiniz. sorum gayet net rapor örneği mevcutlarında olan var ise talep etmiş olduk. yoksa sayın üstatların canı sağolsun. (kim seçti nasıl seçer nasıl olmuş????) konuya hakim olmadığınız belli demiral. siz böyle bir başlık açmış olsaydınız ve benim elimdede böyle bir örnek olsa idi paylaşır rahatsız v.s diye boşuna kimseyi oyalamazdım. Yinede lutfedip yazdığınız için tşkler. burda birilerine sataşmak için değil eksik olduğumuz konularda bilgi almak için varım. zaten yukarda da başka sorunuz var mı? demişim ki yardımcı olacaksanız? alınganlığınız varsa zaten cevap vermezsiniz olur biter.
 
Yalnız Sayın Stayjer42 Demiral biraz haklı bence. Bilirkişilik çok ciddi bir iştir, eğer yeterli tecrübeniz yoksa bu görevi kabul etmemeniz daha uygun olurdu bence.
 
Size hayatta basarilar umarim stajerligi bitirip meslek mensubu olursunuz.

Sorunuzun iceriginde borc senetleride geciyordu yanlis hatirlamiyorsam.

Merak etmeyin elimden geldigince forum uyelerine yardimci oluyorum.
 

Benzer konular

Üst