Bir Sınav Açıklanma Tarihi Daha Geldi.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan filozof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sizin hangi ders ben acaba kursamı gitsem diye düşünüyorum bir yandan hem kurs hem iş hem evlilik nasıl gider o maraton çokmu yorar diye diye kaçıncı girişim bu vergiden bugun gerçekten yerlerdeyim yarın tekrar maratona başlıycam

Maliyet benim. Hoca çok şekilci anlaşılan 20 vermişler. Şükür ki diğerleri iyi. Dershane gerekli mi değil mi sizin tercihiniz ben kendi kendime çalıştım. Biraz daha kasıcaz şu uğursuz derse anlaşılan. İlk girişimdi bu derse. Hayırlısı olsun can sıkmaya değmez. Bozmayın morallerinizi :)

meslek hukuku 82
finansal muhasebe 60
maliyet muhasebesi 23

almışım. maliyet muhasebesi çok düşük gelmiş. sadece 1 soru yapmıştım kademeli dağıtım sorusunu c şıkkında ki karlılık oranı yanlıştı sadece. kırsa kırsa 5 puan kırar 45 filan alırım diyordum. itiraz eder belki 5 puan verirler belki diyordum da 23 puan nedir ya. hadi 20 yi anladımda 3 puan nerden vermişler onu anlamadım. itiraz edeceğim yinede. fakat yinede 1 dersim kaldı. çalışır geçerim. ama tüm yaz gitti. birde sonuç bekleme aşaması. eylül sonuna kadar yine stres.

Yazıklar olsun çöktüm resmen.Maliyetten dağıtımları yaptım yanlızca c şıkkı eksik 30 almışım.İtiraz edicem birşey değişeceğinden değil ama......

Maliyet dersini veren arkadaşlar önerebileceği yada verebileceği kaynaklar varsa beklerim :)

Yazıklar olsun çöktüm resmen.Maliyetten dağıtımları yaptım yanlızca c şıkkı eksik 30 almışım.İtiraz edicem birşey değişeceğinden değil ama......

Emin ol değişmez olan parana olur tecrübeyle sabit aynı puanı yapıştırıyorlar ben iki kez iki ayrı dersten itiraz ettim değişmedi boşuna birde paradan çok stres oldum bende vergide 20 almışım açıkcası bu kadar düşük not beklemiyordum ama itiraz edince değişmeyeceğinden eminim

Emin ol değişmez olan parana olur tecrübeyle sabit aynı puanı yapıştırıyorlar ben iki kez iki ayrı dersten itiraz ettim değişmedi boşuna birde paradan çok stres oldum bende vergide 20 almışım açıkcası bu kadar düşük not beklemiyordum ama itiraz edince değişmeyeceğinden eminim

Arkadaşlar yarın geç bu akşamdan itibaren çalışmaya başlamak lazım. Önümüzde 6-7 hafta var. Bunun içinde yaz dönemi olması+ramazan ayı+ramazan bayramı+tatil gibi sınava hazırlanma süreçlerini olumsuz etkileyecek koşullar olması bizleri bayağı bir yoracak. Ama ALLAH'ın izni ile Temmuzda bu sınavı bitireceğiz.
Benim kaldı 4 ders. Vaktim olmadığı için Kursada gitmeyeceğim. Yaklaşık 2 haftada 1 ders bitirsem oda yeter zaten.

Betül seninde tek dersin kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam. 7 hafta çok iyi bir zaman tek ders için

Göz göre göre haksızlık yapılıyor ve elimizden bir şey gelmiyor malesef.Vergiye hangi kaynaktan çalışacaksın Betül,ben dehanın kitabını almayı düşünüyorum yararlı olur mu acaba?

Göz göre göre haksızlık yapılıyor ve elimizden bir şey gelmiyor malesef.Vergiye hangi kaynaktan çalışacaksın Betül,ben dehanın kitabını almayı düşünüyorum yararlı olur mu acaba?

Dehanın kitabından ve bir sürü kaynaktan çalıştım ama sınav gerçekten çok zordu o kadar üzüldüm ki nerede hata yaptım diye elimdeki kaynakta 2 soru zaten hiç yokmuş o yüzden bu sınavı veren arkadaşlardan bende yardım istiyorum kötü bir örneğim :(((

Arkadaşlar maliyeti soran olmuş. Benim maliyete çalışmak için vaktim yoktu ve sadece youtube üzerinden muhasebe dersleri fuat hoca diye kanal var ben sadece ordan çalıştım ve yüksek not aldım.tavsiyem bu.benimde vergi kaldı.vergiye öneriniz varmı