P PERS12 Katkı Sunan Üye Üyelik 22 Ocak 2008 Mesajlar 192 Konum BURSA 25 Eyl 2008 #1 Birikim (para) en iyi nasıl değerlendirilir. Tabiki yüksek birikimlerden bahsetmiyorum. Para parayı çekermiş. Bu nasıl olur. Önerileriniz nedir?
Birikim (para) en iyi nasıl değerlendirilir. Tabiki yüksek birikimlerden bahsetmiyorum. Para parayı çekermiş. Bu nasıl olur. Önerileriniz nedir?
N nguroy Tanınmış Üye Üyelik 2 Haz 2005 Mesajlar 12,415 Konum istanbul 25 Eyl 2008 #2 Ynt: Birikimlerin değerlendirilmesi. ;D ;D ;D
N nane Ziyaretçi 25 Eyl 2008 #3 Ynt: Birikimlerin Değerlendirilmesi. Yatırım işinden hiç anlamıyorsanız ve altın çıktı döviz düştü borsa çakıldı vs uğraşmak istemiyorsanız bir bankanın b tipi fonlarına yatırın.
Ynt: Birikimlerin Değerlendirilmesi. Yatırım işinden hiç anlamıyorsanız ve altın çıktı döviz düştü borsa çakıldı vs uğraşmak istemiyorsanız bir bankanın b tipi fonlarına yatırın.
N Nursimel Katkı Sunan Üye Üyelik 27 Eyl 2008 Mesajlar 270 27 Eyl 2008 #4 Ynt: Birikimlerin Değerlendirilmesi. repo öneriyorum,b tipiylede dirsek teması kurulmalı,bağlar koparılmamalıdır..
Ynt: Birikimlerin Değerlendirilmesi. repo öneriyorum,b tipiylede dirsek teması kurulmalı,bağlar koparılmamalıdır..