Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Analiz' Alıntı:Saygıdeğer arkadaşlar,
Konuyu açarken birinci sınıfa geçiş hadlerini sordum (rakamsal ifade ile 2005 yılı için).
Ama yardımcı olmak yerine ;
Sayın KUM madde 177,
Sayın KONYALI 2002 - 2003 yılları rakamlarını verdi,
Sayın ELIBUYUK ''1.sınıf Mükellef Hk.'' başlığı altındaki cevabıma bakınız dedi ve ben ELIBUYUK'ün yazısını bulamadım.
Sonuç olarak ben istediğim bilgiye kendi imkanlarımla eriştim.
Hepinize Saygılarımı sunarım.
İyi çalışmalar.
VERGİ USUL KANUNUNDA YER ALAN VE 01/01/2005 TARİHİNDEN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE UYGULANACAK OLAN HAD VE MİKTARLAR
MADDE NO – KONUSU 2005 Yılında
Uygulanacak Miktar (YTL)
................
................
................
MADDE 177- Bilanço hesabı esasına göre defter tutma hadleri
1- Yıllık;
- Alış tutarı 88.000
- Satış tutarı 120.000
2- Yıllık gayrisafi iş hasılatı 48.000
3- İş hasılatının beş katı ile yıllık satış tutarının toplamı 88.000
.................
..................
..................
Analiz' Alıntı:Saygıdeğer arkadaşlar,
Konuyu açarken birinci sınıfa geçiş hadlerini sordum (rakamsal ifade ile 2005 yılı için).
Ama yardımcı olmak yerine ;
Sayın KUM madde 177,
Sayın KONYALI 2002 - 2003 yılları rakamlarını verdi,
Sayın ELIBUYUK ''1.sınıf Mükellef Hk.'' başlığı altındaki cevabıma bakınız dedi ve ben ELIBUYUK'ün yazısını bulamadım.
Sonuç olarak ben istediğim bilgiye kendi imkanlarımla eriştim.
Hepinize Saygılarımı sunarım.
İyi çalışmalar.
NUR ARSLAN' Alıntı:Merhaba,
VUK. 342 seri no.lu Genel Tebliğ'e göre;
Kod:VERGİ USUL KANUNUNDA YER ALAN VE 01/01/2005 TARİHİNDEN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE UYGULANACAK OLAN HAD VE MİKTARLAR MADDE NO KONUSU 2005 Yılında Uygulanacak Miktar (YTL) ................ ................ ................ MADDE 177- Bilanço hesabı esasına göre defter tutma hadleri 1- Yıllık; - Alış tutarı 88.000 - Satış tutarı 120.000 2- Yıllık gayrisafi iş hasılatı 48.000 3- İş hasılatının beş katı ile yıllık satış tutarının toplamı 88.000 ................. .................. ..................
İyi çalışmalar dileklerimle,