personel maaş programı

Bölge Çalışma Numarası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bahar*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhabalar

merkez işyerinin ssk işyeri tescili var ama bölge çalışma numarası yok

diyelim ki şubesi için ssk işyeri tescili yaptırsak yani şubesine ssk işyeri numarası alsak sonra bölge çalışma

numarası alırken merkez işyerinin bölge çalışma numarası olup olmadığı araştırılır mı acaba

Ynt: bölge çalışma numarası

neden böyle bir yol seçiyorsunuz? direk merkez işyerine alın bölge çalışma numarasını

Ynt: bölge çalışma numarası

Firma şirket ise zaten sizin bilmediğiniz bir bölge çalışma numarası vardır.(bölge çalışmaya sorarak öğrenebilirsiniz.)

Firma şahıs işletmesi ise bölge çalışmaya verilen evraklara şube olduğuna dair bir bilgi yazılmıyor ve yazmayın.Bildirge, N.Cüzdanı sureti ve ikametgah yeterli oluyor.

Ayrıca Sskdan işyeri numarası almış her iş yeri (merkez yada şube) bölge çalışma için bağımsız tek başına bir firma gibidirler.

Kolay gelsin

Ynt: Bölge Çalışma Numarası

şirketim şube ve merkez için ayrı ssk no ları var.ancak bölge çalışmada merkez adresim ve tek sicil no gözüküyor sanıyorum .şimdi şube mi kapattım .ve kapanışı haber verdiğim zaman kaydımız gözükmezse ne olur ?yada kapanış bildirmezsem cezası nedir?( bu arada ankaraya ek 1 ve ek 2 leri zaten herzaman yolladım ve yine işçi çıkış ve girişlerini yolluycam )
acaba şube açılırken ayrıca bölge çalışmaya başvurmak mı gerekiyor numara almak için yoksa ssk dan bildirim alıyorlar mı?

şube açıldığında bölge çalışmayada aynı şekilde başvuru yapıp no almalı idiniz. şb kapattığınıza göre çıkışları mrk işyeri nosuna verin. bç işyeri kapanışı ile ilgili hiç bir şey yapmayın.

okey,dediğiniz gibi yapıcam.
zaten bu güne kadar şube veya merkez olsun aynı no dan bildirmiştim.şube işçi çıkışlarıda yine aynı no ile bildiricem de çıkış sebebi nakil oldu.tabi merkeze aldım işçileri giriş vericem aynı zamanda yine aynı no ile. hadi bakalım hayırlısı diyorum .